kostaswwe13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Πάω να ανοίξω το laptop και μου εμφανίζει αυτή την είκονα: The device in the System modular bay cannot be identified . It may not be completly inserted or may have some other problem . Please read and complete the following steps in Order : 1) Press the device completly and firmly into the bay . 2) Press the ESC Key--wait for the System to power down . 3) Press the power buttom to retry detecting the device . Αν μπορείτε να με βοηθήσετε με αυτό παρακαλώ... και 2) Πώς θα κάνω το Outlook του laptop να είναι στα ελλήνικα και όχι αγγλικά Ευχαριστώ.
Flying_Dutchman Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Μια ιδεα...στο δικο μου dell c400, το μηνυμα αυτο το εβγαζε οταν το εβαζα να κανει ΒΟΟΤ απο εξωτερικο σκληρο (απο το media bay) αλλα τελικα υπηρχε προβλημα (στην εγκατασταση του λειτουργικου). Μηπως αλλαξες κατι στο ΒΙΟΣ ? Στη σειρα με την οποια κανει ΒΟΟΤ ? Δοκιμασε την ωρα που κανει ΒΟΟΤ να πατησεις F12 (συνεχομενα, μεχρι να σε παει σε ενα αλλο μενου), και δες μηπως μπορεις να επιλεξεις απο εκει συσκευη για ΒΟΟΤ ? Ο σκληρος που εχεις, σιγουρα ειναι ΟΚ ?
kostaswwe13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Όταν κρατώ πατημένο το F12 μου λέει preparing one-time boot menu αλλά με ξαναρίχνει πάλι στο error..... Πως θα τσεκάρω τον δίσκο;
Flying_Dutchman Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Χμμμμ...αν εχεις την αυθεντικη εγκατασταση των windows απο την dell, θα πρεπει να υπαρχει ενα προγραμμα που κανει ελεγχο σ'ολα τα υποσυστηματα του υπολογιστη (απο οθονη, μεχρι ανεμιστηρα).. αλλα τωρα δε θυμαμαι πως ενεργοποιεις αυτο το check.Το ειχα κανει στο δικο μου και ελεγχει τα παντα... μετα εκανα επανεγκατασταση και εχασα αυτο το προγραμμα (ηθελε ειδικη διαδικασια για να το ξαναβαλεις)... κοιτα σε κανα forum (της dell ισως??) για το προβλημα που εχεις... θα ελεγα να κοιταξεις παλι το ΒΙΟΣ..δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο..για να τσεκαρεις το δισκο, αφου δε μπαινει στο λειτουργικο, πρεπει να χρησιμοποιησεις 2ο κομπουτερ και usb συσκευη (για το σκληρο). Ισως κανεις αλλος να εχει καποια ιδεα....
FELIX Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 kai se emena sto c 500 to exei bgalei.ginetai an den kanei kalh epafh to cd-dvd rom.an to bgaleis teleiws xekinaei kaninika,aliws kolaei sto check tou bios.psikasa tis epafes tou cd rom me spray to ebala-ebgala merikes fores kai eftiaxe.
kostaswwe13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Φίλε Felix μόλις άνοιξε το laptop, μάλλον έχεις δίκιο, ευχαριστώ. Flying_Dutchman ευχαριστώ και εσένα που διέθεσες χρόνο για το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.