Προς το περιεχόμενο

Με ποιά σειρά να δω τα Star Wars;  

17 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Με ποιά σειρά να δω τα Star Wars;

• IV, V, VI, I, II, III
    • I, II, III, IV, V, VI
    • IV, V, VI, III (τα Ι και ΙΙ πρέπει να καούν)
    • ΙΙΙ, IV, V, VI (είπαμε γιά τα Ι και ΙΙ :p)
    • IV, V, VI (the new trilogy sucks)
    • Ι, ΙΙ, ΙΙΙ (τα παλιά έχουν χάλια εφέ)
    • Με τυχαία σειρά
      0
    • Who cares about Star Wars;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
Λοιπόν τέλειωσα με όλα τα Episodes, το όλο Concept με έχει ξετρελάνει!!! Είναι όμως μερικά ερωτήματα που έχω: (Σε άλλο χρώμα λόγω SPOILER)

πάει αυτός. Προσηλυτίστηκε πλήρως. Welcome to the club!

SPOILERS ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ

Τι ηλικιακή διαφορά είχαν η Βασίλισα του Ναμπού και ο Άνακιν? Πως μετά από 10 χρόνια ο Άνακιν είχε γίνει ολόκληρος άντρας ενώ η Βασίλισα ήταν (οπτικά) ίδια?

Νομίζω ότι στο episode I, αυτή ήταν 17, και αυτός 9, οπότε μετά είναι 27 και 19. Κάτι τέτοιο. Εν πάσει περιπτώσει, άλλοι τόποι, άλλα ήθη, άλλα έθιμα.

Υπάρχουν κείμενα ή βιβλία ή έργα που να λειτουργούν συνδετικά μεταξύ των Episodes?

Για κείμενα βιβλία κτλ δεν ξέρω. Κατα πάσα πιθανότητα θα υπάρχουν. Αυτό που σίγουρα πρέπει να κάνεις πάντως, είναι να παίξεις κάποια από τα video games με θέμα τα Star Wars. Ειδικά αφού σε ενδιαφέρουν τα σενάρια, σου προτείνω super ανεπιφύλακτα και με μεγάλη ένταση, να δεις τα Star Wars:Knights of the old republic Ι, ΙΙ. Κυρίως το Ι! Έχει για μένα το καλύτερο σενάριο star wars και από τις ταινίες και από ότι άλλο έχω δει! Είναι RPG. Αν έχεις όρεξη για action (εγώ προσωπικά δεν παίζω ποτέ, αλλά ο πειρασμός του lightsaber βλέπεις με έκανε να ξεκινήσω και μετα δεν μπορούσα να ξεκολλήσω με τίποτα. Βζζζζζζνν, βζζζν) παίξε το Star Wars Academy (που είναι το τελευταίο). Εκτός αν έχεις πολύ πολύ όρεξη, οπότε μπορείς να παίξεις και το παλιότερο Star Wars:Outcast.

Πως γίνεται να έπιασαν οι Αυτονομιστές αιχμάλωτο τον Καγκελάριο? Ήταν στημμένο (αφού ο Ντούκου ήταν μαθητής του Σίθ)? Η μήπως δεν ήξερε την πραγματική ταυτότητα του Νταρθ Σίθιους?

Εμμ...δε θυμάμαι. Δεν έχω δει με πολύ μεγάλη προσοχή τα νέα επεισόδια...

Ο Κουάϊ-Γκον ήταν στην Σκοτεινή Πλευρά της δύναμης και ξαναγύρισε? Πως έγινε αυτό? Υπάρχει κάποια ιστορία? Στο επίσημο Site των StarWars δεν γράφει κάτι τέτοιο για αυτόν τον χαρακτήρα.

Δεν έχω βρει πουθενά κάπου να αναφέρεται η ιστορία του Κουάϊ-Γκον. Το ότι πήγε και ξαναγύρισε, είναι κάτι που συμβαίνει στα Star Wars. Many get tempted by the dark side of the Force.

Εξιστορείται κάπου η εκπαίδευση του Άνακιν καθώς και η μετέπειτα εκπαίδευση του Όμπι-Γουάν στον Τατούϊν?

Υπάρχει ιστορία ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ από τα Episodes?

Ούτε για αυτά που λες θυμάμαι να υπάρχει κάτι. Τα δύο rpg που ανέφερα, είναι βασισμένα σε ιστορίες πολλά χρόνια πριν τα γεγονότα των 2 τριλογιών. Ούτε ο Yoda δεν είχε γεννηθεί τότε! Νομίζω τώρα, ότι υπάρχει ένα παλιό action, το jedi knight:dark forces 2, στο οποίο είσαι ο Kyle Katarn (ένας χαρακτήρας που παίζει πολύ στα Star Wars Video Games) και κλέβεις τα σχέδια για το Death Star (αν θυμάσαι, στην ταινία τα έχουν ήδη. Δεν δείχνει πώς τα πήρανε)

Αυτά για τα παιχνίδια από μένα. Για αναγνώσματα, ας αναλάβουν οι πιο διαβαστεροί. Πάντως νομίζω ότι αν ψάξεις στο νετ, θα βρεις πολλά πράγματα.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Wizeman,yparxoun POLLA vivlia,alla me liga alla me polla stoixeia syndetika.Lefta kai orexi na exeis kai den symazeuetai.

Oso gia to an yparxei kai allo story: yparxei i athlia fhmh oti tha gyristoun 7-8-9 kai oti yparxei hdh to yliko.Tha paizei kapou o CC Capwell,o Cruz Castigio,i Eden Capwell,o Ritz Forester,i Brook Logan kai i tainies tha legontai Santa Barbara vs Bold and the Beautiful

Δημοσ.

Τα ξαδέρφια μου στο διπλανό τετράγωνο αγόρασαν το Blue Lightsabre Replica...

Απίστευτο... και μόνο που ανάβει κάνοντας τον γνωστό χαρακτηριστικό ήχο... όλα τα λεφτά...

Ακόμα και όταν το κουνάς, κάνει τον ήχο που ακούγεται στην ταινία... Λένε επίσης ότι όταν ακουμπάνε δύο φωτόσπαθα ρέπλικες μεταξύ τους, κάνουν τον επίσης γνωστό χαρακτηριστικό ήχο...

http://www.thinkgeek.com/geektoys/warfare/69de/

http://www.shopafx.com/propreplicas.html

http://www.swordsdirect.com/star-wars-lightsabers.html

Offtopic ίσως... sorry... couldn't help it....

The Force is with us anyway....

Δημοσ.

Πάντως πριν από μερικά χρόνια είχα αγοράσει ένα βιβλίο που λεγόταν Star Wars: Wraith Squadron και εξιστορεί τις περιπέτειες μερικών όχι βασικών χαρακτήρων του Star Wars, νομίζω του Wedge Antilles φίλου του Luke.

Θυμάμαι ότι διαφήμιζε και άλλα βιβλία, που τοποθετούνταν χρονολογικά σε διάφορες περιόδους. Άρα ίσως βρεις κάτι που να συμπληρώνει κάποια κενά...

Δημοσ.

Επίσης από παιχνίδια :

First Person:

Dark Forces (πολύ παλιό, δεν νομίζω να το παίζει κανείς πια. Θεϊκό όμως)

Dark Forces II : Jedi Knight (επίσης παλιό)

Jedi Knight II : Jedi Outcast (Μπορείς να το παίξεις, αρκετά πιο νέο)

Jedi Outcast : Academy (Το τελευταίο της σειράς του είδους)

Τα δύο τελευταία πρέπει κάποιος IMHO που ενδιαφέρεται για το σύμπαν Star Wars να τα παίξει.

Adventure / RPG:

Star Wars : Galaxies (MMORPG) Συνδρομητικό, σαν το World of WarCraft

Επίσης:

Knights of the Old Republic

Knights of the Old Republic II

Υπάρχουν βέβαια και μερικά flight sims, και άλλα, αλλά νομίζω είναι πιο πορωτικό να ανεβαίνεις force levels, να κοντράρεσαι με 3-4 Sith και τέτοια... Άρα καλύτερη επιλογή για μένα είναι Outcast και Academy....

Δημοσ.

Kala,enas filos exei to mple kai to kokkino(panakriva,konta 200E ekasto,e?) kai toxoumse spasei stin malakia. I plaka einai oti sto skotadi anaboun periodika,diladi fenetai opws stin tainia,na xekinane apo tin lavi kai na anevenoun.Kai nai,ama ta akoumpiseis kanoun "sviiiin,sviin"

Δημοσ.

Manuel Πολλά από τα ερωτήματα σου θα βρουν απάντηση σε comics και βιβλία του Έπους του Star Wars! Για τους Αυτονομιστές και τον Καγκελάριο η απάντηση βρίσκεται στο Star Wars: Clone Wars (Animation, γεφυρώνει τα επισοδια 2 και 3)... Επίσης υπάρχει πολύ μεγάλη ιστορία πριν και μετά. το timeline ξεκινάει περίπου 100.000 χρόνια πριν το Battle of Yavin (Episode 4) και καταλήγει περίπου 40 χρόνια μετά.(Όπως είπε και ο k_antoni υπάρχουν και episodes 7-8-9)

Μπορείς να βρεις τα ποιο σημαντικα γεγονότα εδώ με χρονολογική σειρά http://en.wikipedia.org/wiki/Dates_in_Star_Wars

Αντε, welcome to the club...

Δημοσ.

Χμ.. είδα και το Revelations αλλά δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα και πολλά... μπορεί κάποιος να εξηγήσει περιληπτικά τι συμβαίνει? Spoilers:

Απ' όσα κατάλαβα πρόκειται για το πως κατέληξε το σχέδιο του Death Star στα χέρια των επαναστατών, έτσι δεν είναι? Πάντως αν και η προσπάθειά τους πολύ καλή, οι φάτσες τους και οι ερμηνίες είναι ελεϊνές (συγκριτικά με του Original έργου) και με τίποτα δεν φέρνουν σε Jedi...

Anyway μου είπε ο θείος ότι θα μου φέρει τα Clone Wars και τα 2 Action Games αλλά το Jedi Academy έρχεται πρώτο. Λέτε να περιμένω να παίξω το Outcast πρώτα?

Α και btw τα Replica LightSabers είναι όλα τα ευρώ, όμως και Lighblade να μην είχαν, με το photoshop πετυχαίνεις πολύ καλά το Effect.

p.s Σας αρέσει το Avatar μου? χε χε

• 8 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Πρέπει να επιστευτείς τους καμμένους τους υπόθεσης.

Με τη σειρά που γυρίστηκαν λοιπόν ;)

Αν και παλιά η συζήτηση εδώ, λέω να κάνω κι εγώ αυτό να τις δώ με τη σειρά που γυρίστηκαν τις ταινίες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...