Προς το περιεχόμενο

Με ποιά σειρά να δω τα Star Wars;  

17 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Με ποιά σειρά να δω τα Star Wars;

• IV, V, VI, I, II, III
    • I, II, III, IV, V, VI
    • IV, V, VI, III (τα Ι και ΙΙ πρέπει να καούν)
    • ΙΙΙ, IV, V, VI (είπαμε γιά τα Ι και ΙΙ :p)
    • IV, V, VI (the new trilogy sucks)
    • Ι, ΙΙ, ΙΙΙ (τα παλιά έχουν χάλια εφέ)
    • Με τυχαία σειρά
      0
    • Who cares about Star Wars;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
I - II - III - IV - V -VI

ΑΛΛΑ να προσέξεις να μην δεις τα τελευταία 10 λεπτά του ΙΙΙ... μετά συνεχίζεις...

Δυστυχώς σε αυτό ατυχήσαμε... το τρίτο επισόδειο το είδα όλο πριν 2-3 εβδομάδες στο δορυφορικό και το είδα όλο... ξέρω ποιος είναι ο Darth...

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλά, όποιος έχει δει το Episode V ή το Episode VI ξέρει ποιός είναι ο Darth Vader. ;)

Δημοσ.

Εγω απο τοτε που βγηκε το Ι ελεγα να τα δω με τη χρονολογικη σειρα, αν και ηξερα τι γινεται (εχω φιλους Jedi :P)... τελικα τα καταφερα, αν και μαλλον το μετάνιωσα, άρα προτεινω IV-V-VI-I-II-III (και μετα πάλι IV-V-VI :P)

Επιτέλους ενα τοπικ που η υπογραφή μου κολλάει! :)

Δημοσ.
... έτσι λοιπόν σκέφτομαι να πάρω από τον "θείο" όλα τα Episodes...

Μιά απορία. Γιατί δεν τα νοικιάζεις; :roll:

Δημοσ.

IV,V,VI kai III. Poios pragmatika dhladh pisteuei oti aksizane to I kai to II???

Opoios pragmatika eixe dei ta star wars apo palia kai eixe porwthei to I kai to II einai gia 2 xronwn paidia me classika hollywood effe xwris katholou upovathro. Akoma kai to III eixe psiloprovlhmatakia eidika sthn prwth mish wra alla exe xarh pou eskase o Darth sto telos kai efere isorropia.

Δημοσ.

Το οτι γυριστικαν αναχρονισμενα, δεν σημαινει οτι πρεπει να τα δεις κι εσυ ετσι.

Σαφως και θα τα δεις με την κανονικη (in play) χρονολογικη σειρα: i ii iii iv v vi

Οποιος εχει δει το memento ξερει πολυ καλα απο αναχρονισμους....

Επισκέπτης
Δημοσ.

bchris με απογοητεύεις...

Εγώ πάντως προτείνω με τη σειρά που γυρίστηκαν, γιατί ούτως ή άλλως έτσι είναι φτιαγμένα. Δηλαδή τα 1-2-3 είναι φτιαγμένα για να βλέπονται μετά τα 4-5-6. Δεν θα μπορούσαν αυτές οι ταινίες να είναι γυρισμένες πριν τα 4-5-6 (και δεν εννοώ τα εφφέ).

Ένας άλλος λόγος είναι ότι επειδή οι απόψεις για τα 1-2-3 διίστανται τριίστανται και πάει λέγοντας, το καλό είναι να δει κάποιος τα πρώτα που είναι αγνά και αμόλυντα και έχει και καλούς ηθοποιούς και έχουν κάπως πιο πανθομολογούμενη επιτυχία, γιατί αλλιώς υπάρχει ο κίνδυνος αφενός να ξενερώσει και να μην τα δει ποτέ κανείς και αφετέρου να του χαλάσουν και τα 456 ( αμα έχεις ξενερώσει, πώς να δει με καλό μάτι μια ταινία; ). Μην ξεχνάτε πως όταν εμείς βλέπαμε το StarWars δεν κουβαλούσε όλοκληρη ιστορία από πίσω του και οι προσδοκίες μας ήταν (όπως και να το κάνουμε) λιγότερες.

Πολύ σημαντικό θέμα το τι προσδοκίες έχει κανείς για μια ταινία...

Δημοσ.
Μιά απορία. Γιατί δεν τα νοικιάζεις; :roll:

Γιατί αν κάτσω να νοικιάσω 6 ταινίες θα μου βγούν 6Χ2=12 πολύτιμα ευρώ. Αν όμως μου τα "φέρει" ο θείος Τόρεντ κρατάω τα 12 ευρώ και βάζω σχεδόν άλλα τόσα για να πάρω ένα S-Ata Controller για τους 2 σκληρούς δίσκους που παρήγγειλα :P

Δημοσ.

To I είναι άθλιο, το ΙΙ βλέπετε, το ΙΙΙ είναι πολυ καλό σαν τα παλια. Τα τρία παλιά είναι πολυ καλά. Απλά μη τα δεις μαζι με κανέναν αρρωστο γιατι δε θα σε αφήσει να τα δεις και θα μιλάει όλη την ώρα.(και υπάρχουν πολλοί)

Δημοσ.
To I είναι άθλιο, το ΙΙ βλέπετε, το ΙΙΙ είναι πολυ καλό σαν τα παλια. Τα τρία παλιά είναι πολυ καλά. Απλά μη τα δεις μαζι με κανέναν αρρωστο γιατι δε θα σε αφήσει να τα δεις και θα μιλάει όλη την ώρα.(και υπάρχουν πολλοί)

Uposxomai na meinw hremos!!!!!!!!!!Grrrrrrrrrrr

Δημοσ.

Λοιπόν τέλειωσα με όλα τα Episodes, το όλο Concept με έχει ξετρελάνει!!! Είναι όμως μερικά ερωτήματα που έχω: (Σε άλλο χρώμα λόγω SPOILER)

Τι ηλικιακή διαφορά είχαν η Βασίλισα του Ναμπού και ο Άνακιν? Πως μετά από 10 χρόνια ο Άνακιν είχε γίνει ολόκληρος άντρας ενώ η Βασίλισα ήταν (οπτικά) ίδια?

Υπάρχουν κείμενα ή βιβλία ή έργα που να λειτουργούν συνδετικά μεταξύ των Episodes?

Πως γίνεται να έπιασαν οι Αυτονομιστές αιχμάλωτο τον Καγκελάριο? Ήταν στημμένο (αφού ο Ντούκου ήταν μαθητής του Σίθ)? Η μήπως δεν ήξερε την πραγματική ταυτότητα του Νταρθ Σίθιους?

Ο Κουάϊ-Γκον ήταν στην Σκοτεινή Πλευρά της δύναμης και ξαναγύρισε? Πως έγινε αυτό? Υπάρχει κάποια ιστορία? Στο επίσημο Site των StarWars δεν γράφει κάτι τέτοιο για αυτόν τον χαρακτήρα.

Εξιστορείται κάπου η εκπαίδευση του Άνακιν καθώς και η μετέπειτα εκπαίδευση του Όμπι-Γουάν στον Τατούϊν?

Υπάρχει ιστορία ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ από τα Episodes?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...