ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Επιτέλους Αυτο το μήνυμα γράφεται απο το καινούργιο μου power book 12.1 inch Είναι πραγματικά άπαιχτο. Αναγνωρισε κατευθείαν εκτυπωτές , εξωτερικούς σκληρούς , αλλά εχω ακόμα καποιες απορίες.Αρχη είναι ακόμα βέβαια 1. Πως αλλάζω από ελληνικά αγγλικά με το πληκτρολόγιο 2. Που βλεπω τι επεξεργαστη και μνήμη έχει εγκατεστημένα? Οι αλλες απορίες μολις το δουλεψω αρκετα.Προς το παρον δεν έχω καμια άλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 1. Δοκίμασε Command + Spacebar (το command είναι το πλήκτρο με μηλαράκι) 2. Πάνω αριστερά, στο μενού με το Μήλο > About this Mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Αψογος . Σε ευχαριστω πολύ. Δεν θα κοιμηθω απόψε. Ξερει κανενας αλλος αν υπάρχει msn messenger για mac? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=134100 Έχει εδώ αρκετούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrosl Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Ναι υπαρχει, http://www.microsoft.com/mac/default.aspx?pid=msnmessenger Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Με τις υγείες σου! Και πέρνα και από το Sticky για software, θα βρείς άπειρο και θ'ανακαλύψεις επίσης άπειρο οπότε μοιράσου μαζί μας τη γνώση σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 what is sticky?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 To sticky topic του insomnia για mac software Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Να σε ρωτησω και κατι αν ξερεις.Πως κανουμε μεγιστοποιηση παραθυρων?Κυριως για τον safari το θέλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Πάνω αριστερά το πράσινο κουμπάκι (2-3 φορές) σε συνδιασμό με το κάτω δεξιά για resize παραθύρων.. (αλήθεια, είναι δόκιμη λέξη τα παράθυρα?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Συνηθεια βλεπεις απο τα windows Παντως να ξερεις οτι δεν εχω καμια ορεξη να ανοιξω το pc μου.Δεν θα κοιμηθω αποψε με το power-booki Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Ούτε εγώ είχα κοιμηθεί... μου λέγανε πάρε mac έχει εκείνο το άλλο κανείς όμως δε μου είπε για αϋπνίες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 prepei na ksexaseis ayto to full screen pou eixan ta windows,ousiastika einai anousio!patwntas to +(prasino koumpi panw aristera)tha sou anoixei o safari to parathiro akribws oso xriazete.pragma poly xrishmo an douleueis polles efarmoges! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Εμένα εξαφανίζεται το - (κιτρινο κουμπάκι) που και που (όπως τώρα).. Έχει κανείς καμμιά ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 γενικά η σε κάποιο app? μερικά app το έχουν ανενεργό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.