A7X. Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 είμαι καινούργιος χρήστης dsl, πήρα το πακέτο otenet ondsl kit για 384 με modem το sagem που δίνουν στο πακέτο. ανεξάρτητα από τους λόγους η μεγάλη μου ανυσυχία είναι το να κολήσω dialer. γίνεται με σύνδεση dsl να κολήσεις dialer και να τρέχω να πληρώνω τα μαλιοκέφαλά μου; και κάτι άλλο που δεν ξέρω αν συνδέετε. δεν έχω βρεί τον τρόπο να γίνεται το login αυτόματα κάθε φορά που ανοίγω το Pc μου και πρέπει να πατάω πάντα το κουμπί κλήση, ξέρεται πως να το αποφύγω αυτό;
deus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δε μπορείς να "κολλήσεις" dialer με adsl εκτός αν και modem εγκατεστημένο στο pc σου. τώρα για το άλλο που λες δεν καταλαβαίνω τις ρυθμίσεις μια φορά τις βάζεις και τέλος. στο web interface του router/modem σου.
A7X. Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 sorry άν φαίνομαι άσχετος αλλά όταν λές να έχω και μόντεμ; το μόντεμ που χρησιμοποιώ είναι αυτό του dsl και είναι συνδεδεμένω με τον υπολογιστή στην usb και στην τηλεφωνική πρίζα. τώρα σίγουρα έχω και εσωτερικό μόντεμ από όταν πήρα τον υπολογιστή αλλά δεν πρέπει να είναι εγκατεστημένο και δεν είναι συνδεδεμένω με τηλ. γραμμή. εκτός ξέρω γω, να συνδέεται μέσω του dsl modem:-? . τί να πώ.
giankyr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 modem gia pstn enoei. o dialer mporei na sou kanei zhmia mono an exeis tetoio modem sto pc sou KAI thn thlefwnikh grammh syndedemenh panw tou.
A7X. Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 πάλι sorry αν δεν καταλαβένω αλλά δεν είμαι σίγουρος άν έχω modem από dial up στο pc μου. πήγα πίνακας ελεγχου--> σύστημα-->προσαρμογείς δικτύου και είχε ένα ethernet yukon etc που νομίζω ότι ήταν για τοπική σύνδεση το οποίο κατάργησα ή απενεργοποίησα και έφυγε από την λίστα, και το USB ADSL WAN ADAPTER προφανώς είναι το μόντεμ του dsl και με αυτό δεν υπάρχει θέμα. πάντως από ότι κατάλαβα ακόμη και να είχα μόντεμ (εκτός αυτό του dsl) στο pc μου άν δεν είχα σύνδεση dial up ή isdn και το είχα συνδέσει με τηλ. γραμμή δεν θα είχα πρόβλημα έτσι;
Bougas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 modem gia pstn enoei. o dialer mporei na sou kanei zhmia mono an exeis tetoio modem sto pc sou KAI thn thlefwnikh grammh syndedemenh panw tou. dieykrinise to kai tromaksa! KAI tin tilefoniki grammi panw tou.
A7X. Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 ναι σόρυ αλλά ήθελα να το διευκρινήσω. κάτι άσχετο τώρα. έστω και άν σύνδεα την τηλεφωνική γραμμή στο pstn μοντεμ και πατούσα να γίνει η dsl σύνδεση από την στιγμή που αφτήν δεν θα γινόταν λόγο ασυμβατότητας πως θα κινδύνευα τότε;
Bougas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 ναι σόρυ αλλά ήθελα να το διευκρινήσω. κάτι άσχετο τώρα. έστω και άν σύνδεα την τηλεφωνική γραμμή στο pstn μοντεμ και πατούσα να γίνει η dsl σύνδεση από την στιγμή που αφτήν δεν θα γινόταν λόγο ασυμβατότητας πως θα κινδύνευα τότε; tha sou ekane disconnect ti dsl,kai connect tin dial-up.
A7X. Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 καλα, κατεβασα ad-aware, spybot, windows defender και δεν βρισκαν threats mexri pou katebasa kai to spyware doctor και μου βρηκε 60 infections anamesa tous και dialer το οποιο ειναι : AdPower (Dialer-226 [McAfee] Trojan-Clicker.Win32.Adpower.N [Kaspersky] Clicker.7.AQ [AVG] TR/Click.Adpower.d [HBEDV] Dialer.ASL [Panda]) Type: dialer Threat Level: High Author: R.S. RomanService di Ionel Sabadac Description: 7AdPower is a dialer program that is used to access premium-rate services. It can automatically log on to 'http://www.7adpower.com/autentica.asp?login=' when an internet connection is available. τωραμε την dsl που εχω κινδινευω από το dialer ? δεν εχω modem dial up αλλα μονο αυτο της dsl και το spyware doctor θέλει αγορά που δεν παίζει
giankyr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 ...δεν εχω modem dial up αλλα μονο αυτο της dsl... afou eipame oxi.
A7X. Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 οκ αλλα το dialer δεν λεει για dial up αλλα για συνδεσι σε καποια σελιδα αν δεν κανω λάθος. ειναι δυνατόν να σινδεετε σε καποια σελιδα και να μην φανει? σορρυ αν επιμενω αλλα δεν εχω καμια ορεξη να την πατήσω. επισης αν πάρω το kashpershky από φίλο αν θα μπορώ να κάνω updates με αυτό αφού δεν θα είναι αυθεντικό?
A7X. Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 α και δεν εχω router , modem έχω δεν ξέρω αν παίζει διαφορά σε αυτό το θέμα
giankyr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δε μπορείς να "κολλήσεις" dialer με adsl εκτός αν και modem εγκατεστημένο στο pc σου[/u']. τώρα για το άλλο που λες δεν καταλαβαίνω τις ρυθμίσεις μια φορά τις βάζεις και τέλος. στο web interface του router/modem σου. modem gia pstn enoei. o dialer mporei na sou kanei zhmia mono an exeis tetoio modem sto pc sou KAI thn thlefwnikh grammh syndedemenh[/u'] panw tou. auto einai krish panikou! to dialer kanei dial otan exeis modem (oxi dsl) kai to kalwdio tou thlefwno panw tou kai MONO etsi mporei na sou epiferei askopes xrewseis tou typou xonoloulou kai auganistan. efoson den exeis modem, den kindyneueis.-
A7X. Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 καλα καλα για το ΚΑΣΠΕΡΣΗΚΥ δεν κσερει κανεις
ChPaNaG Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 και για να μην τρομαξεις όταν το δεις (νομίζω δεν αναφερθηκε σαφώς), κάποια στιγμή όταν κάνεις scan πιθανόν να βρεις dialer αλλά όπως είπαν και τα παιδιά αν δεν έχεις συνδεδεμένη την τηλεφωνική γραμμή σε κάποιο modem του pc δεν κινδυνευεις όσους dialer και να έχεις. Δηλαδή dialer κολλάς αλλά είναι εντελώς ακίνδυνοι σε dsl σύνδεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.