Aussie Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Έχω δει σε δύο διαφορετικά συστήματα το εξής: Μετά απο ''σερφάρισμα'' στο διαδίκτυο (εξ'ου και η πιθανότητα για ιό),και επανεκκίνηση του υπολογιστή,γίνεται το boot up κανονικά,περνά η οθόνη αναμονής των windows,και αμέσως μετά,αντί για το log in εμφανίζεται μια μαύρη οθόνη,όσο και αν μείνει έτσι ο υπολογιστής.Όλα δείχνουν να λειτουργούν κανονικά,αλλά στο τελευταίο σημείο δεν μπαίνει στα windows.Υ.Γ ΔΕΝ πρόκειται για δυσλειτουργία της οθόνης. Έχει ξαναπάθει κανείς κάτι παρόμοιο και αν ναι,για τι πρόκειται; για ιό; Δεν βλέπω να γλυτώνει το format πάντως,αφού δεν φαίνεται λύση στον ορίζοντα (έχω σκανάρει το σύστημα για ιούς,αλλά τίποτα....)
Pink_Panther Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Poli pi8ano provlima twn XP kai oxi Ios. Emena kapies fores mou kolaei sthn o8onh ekinishs, opote goustarei, akrivws prin vgalei tous xrhstes. Defrag kaneis syxna? :-P
Aussie Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Συμβαίνει ακριβώς αυτό που αναφέρεις,με τη διαφορά ότι είναι μόνιμο Το έκανε μια φορά και απο τότε δεν μπαίνει στα windows με τίποτα,μένει κολλημένο στην μαύρη οθόνη λίγο πριν βγάλει τους users....Όσο για το defrag,ναι είναι εντάξει...Καμιά άλλη ιδέα απο κάποιον που έπαθε το ίδιο; Σημειωτέον ότι ακόμη και ένα repair των windows καταλήγει στο ίδιο αποτέλεσμα! Λίγο πριν μπει για πρώτη φορά στα windows,ξανά μαύρη μόνιμη οθόνη...
Aussie Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Με καμιά επιλογή των windows δεν μπαίνει,ακόμη και με safe mode ''κολλάει'' στο ίδιο σημείο...Συνεχίζω να πιστεύω ότι πρόκειται για ιό,ο οποίος ίσως προσβάλλει το start up file,παρ'όλο που ένα σκανάρισμα δεν βρίσκει τίποτα...
Dolkin Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 mallon einai provlhma sto fortwma twn xp h exeis apiovarynei to systhma h crasharise logo installs/uninstall. kalo einai ka8e 2-3 programmata na kaneis ena defrag.mh s pw 2 anyway. sto palio m pc pou eixa tetoio prob anagkasthka na kanw format :/
yannis27gr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Den einai ios, sbhsthke kapoio arxeio aparaithto gia to boot ton windows. Prin kaneis format, kane install ta windows pano sta yparxonta. Nomizo oti tha lythei to problima sou.
dipsa Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα (μετά από αποτυχημένη απεγκατάσταση firewall της Nvidia) Πρίν κάνεις format ή install απο πάνω, βάλε το δισκάκι των WinXP, πήγαινε στο Repair console και δώσε εντολή FIXBOOT (ή BOOTFIX , δεν θυμάμαι .....) Εμένα πάντως, μου δούλεψε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.