sigma32 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Καλησπέρα σε όλους, επειδή είμαι καινουργιος στο LINUX παιδιά θέλω τα φώτα σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, έχω ένα LAPTOP απο τα MULTIRAMA με 2.8 intel επεξεργαστή και 1 GB ΜΝΉΜΗ INTEL 845 ΚΆΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΏΝ , κάθε φορά που εγκαθιστώ μία διανομή linux αργεί πάνω απο 15-20 λεπτα να μπεί σε γραφικό περιβάλον χωρίς να βγάλει οτι έχει κάποιο σφάλμα ή πρόβλημα. Τι να κάνω; Έχω αγανακτήσει. email( [email protected]).
capthookb Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Το email για ποιό λόγο το δίνεις; Αυτό που μπορείς να κάνεις, όχι μόνο για το συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά για οποιαςδήποτε μορφής προβλήματα στο Linux είναι να κοιτάς τα log αρχεία. Συγκεκριμένα ρίξε μια ματιά στο /var/log/messages και /var/log/Xorg.0.log Επίσης μπορείς κατά το φόρτωμα του X server πατώντας CTRL+ALT+F1 νομίζω να δείς περισσότερες πληροφορίες.
sigma32 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Καλημέρα και πάλι παιδιά. Ευχαριστώ για την απάντηση και το ενδιαφέρον σας, να σας πω ένα πείραμα που έκανα και δούλεψε να κουφαθείτε; Διάβασα σε διάφορα forum και πειραματιζόμενος άκουσον άκουσον <έβγαλα τη μισή μνήμη απο το laptop > και δουλεύει μια χαρά. Έχω μείνει άφωνος, δεν καταλαβαίνω το γιατί.
capthookb Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Εεεε, πώς έβγαλες τη μνήμη; :? Προφανώς ανοίγοντάς το και αφαιρώντας το ένα dimm
NullScan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Έχω ακριβώς την ίδια κάρτα γραφικών στο laptop μου και δεν είχα πρόβλημα σε καμμία διανομή. Κάνε post το αρχείο xorg.conf (βρίσκεται στο /etc/X11/xorg.conf) και επίσης μόλις ξεκινήσει ο Χ, δώσε στην κονσόλα dmesg και αν βρείς τίποτα για τον Χ κάντο post εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.