sarcaster Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Καλησπέρα σε όλους, Θέλω να κάνω σύνδεση ADSL 512 αλλά επειδή θέλω να το πάω σε δύο pc στο ίδιο σπίτι θέλω router που να δίνει αυτή την δυνατότητα και όχι Modem. Έχω δει ότι router περιλαμβάνει το DSL CUBE της VIVODI και το MyBroadBandPack της HellasOnLine... Έχει κανείς να πει τίποτα για τις παραπάνω δύο ή να προτείνει κάτι άλλο στα πλαίσια που αναφέρω?
gherudos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 makria kai apo tis 2 etairies tha se sumvouleva egw,forthnet kai pali forthnet mporei na einai ligo pio akrivo alla kai amesh uposthriksh exeis apo EMPEIROUS texnikous kai polu kaluteres taxuthtes se suggrish me alles etairies.
deathlok Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 kai i altec dini router kai exei ena paketo se kali prosfora.( o germanos edine kai +1 mina dorean mexri prosfata)
damiano Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 To microcom που δίνει το cube δεν είναι οτι καλύτερο ως router και έχει μια ethernet και μια usb. Καλύτερα αγόρασε απο τώρα ένα καλό router, εκεί θα καταλήξεις..
sarcaster Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Τελικά μάλλον θα καταλήξω στο Jetpack της Altec. Το router που δίνουν έχει 2 ethernet θύρες οπότε με βολεύει... Για την Altec βέβαια δεν ξέρω τί παίζει....
sagalk Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 makria apo vivodi? ti lete re. h vivodi aythn th stigmh einai h kaluterh etairia kai h pio protoporws/ egw tha se symvouleva makria apo paketa. pare mono sou modem-router kai kane mia 6mhniaia sundesh 512(117 eurw) kai 1024 (224 eurw) kai eisai prwtos.
KaizerSoze Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Ti kerdos prosferei i ethernet enanti tis usb?
damiano Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 KaizerSoze, κανονικά δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά (εκτός απο τα γνωστά οτι χαραμίζεις μια θύρα usb, τρως πόρους άδικα κτλ). Αλλά στην πράξη η ethernet είναι καλύτερη, μόνο και μόνο αν σκεφτείς οτι για usb πρέπει να βάλεις drivers και τα κολλήματα που τρώνε μερικές φορές..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.