Physics_Rulez Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Στο σύστημά μου είχα έναν maxtor SATA 120GB, ο οποιος δουλεύει κανονικά. Πήρα έναν καινούριο Maxtor 250GB ATA133. Στο Control Panel Φαίνεται να λειτουργεί κανονικά, αλλά στο My Computer Δεν εμφανίζεται... Τι Να κάνω;;;
gregdais Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 pigene : deksi click sto mycomputer kai meta manage, meta sto disk managment kai formarise ton kai dwstou file system (fat or ntfs) kai meta tha einai ola ok!
gregdais Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 otan pairnei neo disko na ksereis oti einai aformaristos kai xwris file system kai prepei na to kaneis esu afto. ginetai opws sou egrapsa parapanw . sto telos tha sou pei oti einai healthy kai meta tha ton deis sto my computer
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Πω πω... Έχεις δίκιο την πάτησα σαν noob
paschalia Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Nα ρωτησω κατι . Εβαλα - μου εβαλε ενας φιλος - ενα δευτερο σκληρο Γουεστερν Ντιτζιταλ ( κ ο πρωτος ειναι Γ.Ν.) κ μου συμβαινει οτι και στο παιδι αποπανω . Στο my computer δεν φαινεται , ενω οταν πηγαινω στο control panel -> system -> system properties -> hardware -> device manager -> disk drives μου τον δειχνει . Απ'οτι διαβασα στο ποστ του gregdais πρεπει να γινει μια σχετικη διαδικασια . Επειδη εγω ειμαι noob , μπορει καποιος να μου πει τι ειναι ακριβως το ''file system (fat or ntfs)'' ? ( καθως κ τα βηματα που πρεπει να κανω με το που θα μου βγει η καρτελα '' Write signature and upgrade disk wizard'' ? ) . Eυχαριστω .
panraf Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δεξί κλικ στο My Computer και μετά Manage, μετά από το παράθυρο που εμφανίζεται κάνεις κλικ στο Disk Management, εκεί θα σου έχει Disk 0, Disk 1 κ.λ.π., κάνεις δεξί κλικ στο Disk 1 μιας και ο 0 λογικά θα είναι πρώτος σκληρός και επιλέγεις New Partition, αφήνεις τις επιλογές ως έχουν. Κατόπιν κάνεις πάλι δεξί κλικ στο Disk 1 και επιλέγεις Format και κατά προτίμηση Quick Format.
paschalia Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Panraf διαβασε τι γραφει ο gregdais . Αν ακολουθησεις την διαδικασια που εγραψe - κ που προτεινεις κ εσυ - θα πεταξει καρτελα ''Write signature and upgrade disk wizard'' με το που θα πατησεις πανω στο disk management . Aυτη την καρτελα , τι την κανω ?
paschalia Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Κανεις δν εχει ιδεα τι ειναι αυτη η καρτελα που πεταει κ τι κανουμε μ'αυτη ?
gregdais Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 pasxalia se afti ti kartela pata cancel kai meta panw sto disko deksi klick kai meta format. tora to ti file system thes einai diko sou thema, an ton thes gia apothikeftiko xwro tote gia mena to kalitero file system einai to fat32. epelekse to kai meta ksechekarte an einai checkarismeno to perform a quick format.an exeis problem ksanapostare
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.