damiano Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Για να βρείς κωδικό σε winxp θέλεις 2 προγράμματα και 2 αρχεία απο το σύστημα. Το livecd για να κάνεις boot και να τρέξεις τα 2 προγράμματα (στην ουσία κυκλοφορεί ένα livecd που τα έχει όλα έτοιμα). Αυτό δουλεύει σίγουρα (και σίγουρα αν σε καταλάβουν θα σου κόψουν την πρόσβαση).
antonl Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Προυποθέτουμε φαντάζομαι ότι δεν είναι κλειδωμένο το BIOS και ότι μπορεί να κάνει Boot από το CD-ROM...
tech25 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Με το τελευταιο LiveCD της WinInternals κανεις Restore μεχρι και το κωδικο admin του domain εκτος απο τους τοπικους λογαριασμους & χρηστες File ntg den isxyei ayto. Yparxei diadikasia gia reset tou kodikou tou domain admin, alla ginetai me allo tropo.
ntg_net Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Προυποθέτουμε φαντάζομαι ότι δεν είναι κλειδωμένο το BIOS και ότι μπορεί να κάνει Boot από το CD-ROM... κανεις reset το bios - ειτε βγαζεις την μπαταρια απο M/B για 2-3 λεπτα ειτε κατεβαζεις ενα reseter για το συγκεκριμενο Bios
ntg_net Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 File ntg den isxyei ayto. Yparxei diadikasia gia reset tou kodikou tou domain admin' date=' alla ginetai me allo tropo.[/quote'] Eιπα δε ξερω , δεν εχω δοκιμασει εγω ακομη , ετσι μου ειπαν. Ωστοσο αν απαντησεις σε ενα pm τον τροπο που ξερεις θα ειμουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.