GR_Ewing Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου πει σε ποιο κομμάτι του Registry αποθηκεύεται το user profile του κάθε user που κάνει Login στο PC αυτό? Κατά βάσει, θέλω να εγκαταστήσω κάποια εφαρμογή στο PC αυτό, αλλά δε μου επιτρέπουν τα settings του χρήστη μου, και συγκεκριμένα τα user rights μου. Οπότε σκεφτόμουν, εφόσον έχω πρόσβαση στο registry, μήπως υπάρχει κάποιο σημείο εκεί μέσα που μπορώ να επέμβω. Ευχαριστώ πολύ.
apostol1s Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου πει σε ποιο κομμάτι του Registry αποθηκεύεται το user profile του κάθε user που κάνει Login στο PC αυτό? Κατά βάσει' date=' θέλω να εγκαταστήσω κάποια εφαρμογή στο PC αυτό, αλλά δε μου επιτρέπουν τα settings του χρήστη μου, και συγκεκριμένα τα user rights μου. Οπότε σκεφτόμουν, εφόσον έχω πρόσβαση στο registry, μήπως υπάρχει κάποιο σημείο εκεί μέσα που μπορώ να επέμβω. Ευχαριστώ πολύ.[/quote'] bale programma
GR_Ewing Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 bale programma Συγγνώμη, δε κατάλαβα. Τι πρόγραμμα να βάλω?
tech25 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 To programma pou theleis na kaneis install, zitaei na "grapsei" se simeia ston disko (px \system32) eite se kleidia sto mitroo (HKLM sinithos) pou logo dikaiomaton pou exeis, ta windows den to afinoun. Eisai se domain, i se standalone pc?
GR_Ewing Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Είμαι σε domain, και ήδη δοκίμασα να εγκαταστήσω το πρόγραμμα σε σημείο εκτός Program Files, που δε με αφήνει, ούτως ή άλλως. Μου βγάζει μήνυμα ότι δεν έχω τα απαραίτητα privileges, και αυτός είναι και ο λόγος που ψάχνω για το πως θα παρακάμψω το πρόβλημα αυτό...
tech25 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 An ta group policies einai sosta, tha exeis provlima.
tech25 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Des an to programma pou thes na egkatastiseis yparxei pera apo installer, se binaries.
GR_Ewing Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 ΟΚ, ανόητη ερώτηση, αλλά πως γίνεται αυτό? Πρώτη φορά το ακούω...
Eusebius Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Ή πες τί θες να κάνεις, μήπως υπάρχει κανένα εναλλακτικό πρόγραμμα για την περίπτωσή σου.
victz Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Aν εισαι administrator τοτε μπορεις να εγκαταστησεις οτι θες. Οπου το θες. Αν εισαι απλος χρηστης του domain controler, τοτε πρεπει να σου δωσει rights ο administrator να μπορεις να εγκαθιστας προγραμματα, η να στο εγκαταστησει αυτος. Τα user profiles ειναι στα Documents And settigs. Στη registry ρυθμισεις ειναι στο Local Machine για ολους τους χρηστες Καλυτερα να πεις ομως τι θες, μπας και μπορεσουμε να βοηθησουμε
damiano Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Καλύτερα δοκίμασε να κάνεις boot με livecd και να βρεις το pass του admin.. Μέτα βάζεις οτι θέλεις!
alkisg Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δοκίμασε να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα στο δικό σου PC και μετά κάνε απλά γράψε το φάκελο C:\Program files\Πρόγραμμα... σε ένα CD, και κάν'το copy στο PC που ενδιαφέρεσαι. Αν το πρόγραμμα δε χρειάζεται να βάλει κρίσιμα dll στο φάκελο των Windows ή κρίσιμες ρυθμίσεις στο HKML του μητρώου, τότε θα παίξει...
Bspus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Na vreis to pass tou admin me livecd den paizei. Na to kaneis reset nai alla etsi kanei mpam oti to pc exei peiraxtei. Na xekathariso edo oti milame gia ton topiko administrator tou pc, pera apo to logariasmo tou domain (o opoios mporei i mporei na min exei administrative access sto topiko epipedo) An omos exeis auton (ton topiko admin) einai to mono pou xreiazesai gia na kaneis install oti thes kai na prostheseis kai ston domain account sou (local) administrator access Katarxin, kai epeidi pote den xereis, dokimase sto logon screen na mpeis sto local machine (ekei pou kanonika sou grafei to domain name) me user administrator kai kodiko keno. Akougetai trelo alla epeidi to default sta windows einai o administrator na exei keno kodiko, an to diktyo ekei einai ximeio paizei na to exoun afisei etsi. An ontos doulepsei auto theorise ton eauto sou tyxero kai min to diadoseis stous synadelfous giati tha to psiliastoune oi administrators kapoia stigmi kai tha sas kopsoun oti exete kai den exete apo dikaiomata. An den doulepsei, pali fysika yparxei tropos na matheis ton kodiko tou administrator xoris na to allaxeis, alla einai arketa pio synthetos, xreiazetai toulaxiston 3 diaforetika programmata gia na kaneis ti douleia xoris na afiseis ixni kai pairnei kai xrono me password cracker na ton vreis. A kai einai kai 100% paranomos. Exeis skeftei na piaseis kalytera filies me tous administrators kai na tous zitiseis eugenika ti einai auto pou thes mpas kai sto valoun?
ntg_net Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Με το τελευταιο LiveCD της WinInternals κανεις Restore μεχρι και το κωδικο admin του domain εκτος απο τους τοπικους λογαριασμους & χρηστες (πληροφοριες που μου ειπαν , και δεν προλαβα να δω ακομα) οποτε κανεις απο κει και περα οτι 8ες. Ετσι φυσικα αχρηστευεται το domain εντελως και για παντα αν ισχυει το παραπανω γιατι το LiveCD μπορει ο καθενας να το εχει , αρα X στο Server - Client
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.