vfortsas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Eimai anamesa sto Philips GoGear HDD 1620 kai sto Creative Zen Neeon. Kai ta dyo exoun xorhtikothta 6GB kai h timh einai peripou idia (vasika to Philips einai ligo pio akrivo, alla mallon dikaiologeitai apo thn egxromh o8onh. Vasika ekeino pou me endiaferei einai h poiothta hxou kai exo thn entyposh oti to Philips 8a exei kalyterh. Poia einai h gnomhs sas? Yparxei kamia allh protash?
kouzoulos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 vres ena zen kai dokimase to na akouseis hxo, kata th gnomi mou safos anwtero!
ekkli Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 αλλος ενας ευχαριστημενος χρηστης ζεν εγω, που εχοντας χρησιμοποιησει πανω απο 10 φορητες συσκευες αναπαραγωγης ηχου -απο cd player μεχρι φορητα ραδιοφωνακια κ flash players- θα ελεγα οτι εχει παρα πολυ καλη αποδοση, με πολυ καλο ογκο κ ηχοχρωμα σε ολο το φασμα των συχνοτητων -πολλες φορες το εχω συνδεσει σε σοβαρα στερεοφωνικα συγκροτηματα. να προσθεσω κ τις θετικοτατες εμπειριες μου απο το σερβις της εταιριας (αν βαριεσαι να διαβασεις, μετα απο θανατηφορο πεσιμο, μου αντικαταστησανε 5αρι με 6αρι, χωρις πολλες ερωτησεις, ταχυτατα κ εννοειται τσαμπα) καθως κ οτι θεωρω τη creative πολυ σοβαρη εταιρια στο χωρο κ πως οτι εχει κυκλοφορησει, ειναι, το λιγοτερο, αξιοπρεπες. παρ'όλ'αυτα, επειδη κ η ακροαση ειναι υποκειμενικη, προσπαθησε να ακουσεις κ τα 2 πως παιζουνε, μπορει να σου ακουγεται το ολλανδικο καλυτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.