Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με θήκη Transcend (2.5'') κ δίσκο Hitachi

patrickdrd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

Το Σάββατο πετάχτηκα στο πλαίσιο κ αγόρασα μια θηκούλα της Transcend (Μπορείτε να την δείτε στο site),

η οποία όμως δεν αναγνωρίζει τον Hitachi δίσκο μου (40 GB, 2.5'') σαν Local Disk (όπως η προηγούμενη θήκη), αλλά σαν Removable Disk και,

ενώ βλέπει τον δίσκο και την χωρητικότητά του (37.2 GB) μου ζητάει να τον φορμάρω, ενώ φυσικά είναι ήδη φορμαρισμένος.

Τον έβαλα στην προηγούμενη κ όλα καλά!

Έχει ξανατύχει σε κανέναν;

Αν τον φορμάρω π.χ., θα διορθωθεί το πρόβλημα,

ή μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με την θήκη (ασυμβατότητα ή κάτι άλλο);

Δημοσ.

Με θήκη της Trascend έχω και εγω ένα 60αρη Hitachi τον οποίο τον βλέπει σαν removable disc αλλά δεν μου ζήτησε format κτλ όταν τον τοποθέτησα αρχικά ... πάντως εδώ και 3 μήνες που τον έχω δουλεύει μια χαρά και χωρίς κανένα πρόβλημα ...

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ φίλε για την απάντηση,

μπήκα στο site της transcend πάντως κ λένε ότι ο δίσκος πρέπει να φορμαριστεί (ανεξαρτήτως αν έχει φορμαριστεί πριν) πριν την πρώτη χρήση.

Anyway, τον άφησα στην προηγούμενη για την ώρα (μια της Equip από το e-shop) και θα χρησιμοποιήσω αυτή της transcend μελλοντικά (με νέο δίσκο).

Ερώτηση: Οι υπόλοιποι τι προτείνετε (από μάρκες) για θηκούλες ή/και δίσκους 2.5'' για εξωτερική χρήση;

Είναι καλές επιλογές η θηκούλα της Transcend (Storejet) και ο δίσκος Hitachi;

(Όσον αφορά τις αντοχές τους ρωτάω πιο πολύ.)

Έλεγα π.χ. ο επόμενός μου 2.5'' δίσκος να είναι της Western Digital (Scorpio 100 - 120 GB), είναι καλοί οι 2.5'' της WD;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...