KaizerSoze Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Ellina Re dike mou,epeidi eisai psilo expert apoti exw katlabei,pesmou ligo gia to passive kai to active(oxi akrivws to "ti synepeies exei" auta ta psiloxerw,oso gia to ti einai,giati xreiazetai ktl) Kai ena allo paidi kati anefere prin kai ton eyxaristw alla na mwre,epeidi deixneis na xereis apo DC
mohic4n Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Ellina Re dike mou' date='epeidi eisai psilo expert apoti exw katlabei,pesmou ligo gia to passive kai to active(oxi akrivws to "ti synepeies exei" auta ta psiloxerw,oso gia to ti einai,giati xreiazetai ktl) Kai ena allo paidi kati anefere prin kai ton eyxaristw alla na mwre,epeidi deixneis na xereis apo DC[/quote'] Sunoptika gia auto pou rwtas : Active einai o swstos tropos na sunde8eis. Passive mono otan den mporeis na eisai Active. Active Mode Search requests : Directly to/from other users Search results : Maximum of 10 from each user Connection limitations : None Configuration needed : Router configuration needed, if one is used Passive Mode Search requests : Routed via hub Search results : Maximum of 5 from each user Connection limitations : Passive users cannot connect to other Passive users Configuration needed : None KAMIA diafora stis taxuthtes download/upload meta3u active i passive modes !!! Passive mode einai extra katanalwsh bandwidth gia ta hubs !!! Na arxisw na sou lew oti san Active exeis UDP kai TCP packets enw san Passive mono TCP ? Na sou pw mhpws posa paketa pernan ka8e fora apo ta UDP/TCP protocols ? den nomizw na ta xreiazesai auta ... Pantws an epimeneis na sas dwsw 2-3 sites na pate na diabasete na deite kai pio ba8eies diafores anamesa sto Direct Connect protocol kai sta alla protocols px. Emule, GNutella, BitTorrent klp...
KaizerSoze Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Katalaba,ara egw poume me f200 eimai passive kai mporw na syndethw mono me active users.Parolauta,estw oti syndethw,tha katevazw me taxytita anexartita apo to oti eimai passive.Apla stin ousia "xanw" tous ypoloipous passive afou den mporw na syndethw mautous
mohic4n Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Esu me to F200 ths Crypto mporeis na gineis aneta Active mias kai auto einai apla modem kai oxi router. To mono pou prepei na kaneis einai na setareis to firewall sou kai na dhlwseis IP sta settings tou DC++. Nai, an sunde8eis me kapoion Active mode user 8a exeis thn idia speed me kapoion allon pou einai se Active mode kai sunde8ei me ton idio user. Nai, otan kapoios einai se passive mode xanei ola ta results twn allwn passive mode xrhstwn giati poly apla den mporei na sunde8ei mazi tous.
deathlok Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Den nomizw na eipa tipota to diaforetiko ... more esi kala ta les!!! (akrivos ta idia egrapsa kai ego) mono kai mono gia na tonistoun ta ksanaipa gia tpt allo.
admin.iekep Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Paidia dystyxos stin ellada yparxei i nootropia katevazo apo opou thelo alla den anevazo tpt den kseroun diladi ti simainei to FILE SHARE h pleiopsifia ton ellhnon xriston auto to vlepo kai sta torrents kai sto dc++ nomizoun oti den yparxoun epiptoseis einai gelasmenoi. Tora tha mou peite nai re file alla den exo disko den ksero ti na moiraso apla pragmata einai agapita mou paidia katevasate mia tainia apo TORRENT molis oliklorosate to download apla kante tin SEED gia mia mera oxi parapano kai stin synexeia katevaste kai kati allo auta ta 12-14kb/s upload kathe mera an to kanoun oloi arkei. An tora nomizete oti ta torrents i to dc++ tha pethanei eiste gelasmenoi giati auta tha ZHSOUN eseis den tha mporeite na katevasete apo pouthena kai tha sas ta pairnoun kapoioi "aetonyxhdes" tou pagkou tis geitonias h tou kentrou tis polis oi eksypnoi xrhstes pou kseroun sosta tin ennoia tou FILE SHARE tha synexizoun na katevazoun panta. giati sta dc++ hubs opos tha exete dei oloi ta perissotera "sosta" dc++ hubs anevazoun to share limit 10-100gb opote prepei na prosfereis kati gia na pareis kai ekei den se pairnei na moirazeis eite fake arxeia eite axrhsta giati yparxoun ta bots pou se entopizoun kai tros ban. sta men torrents arga i grigora peftei to ratio auton ton xriston kai trone ban sta perissotera torrent sites exei kleisei to register kai yparxei kai synexeia. giati eipame FILE SHARE = shmainei nai men katevazo alla anevazo kai to moirazomai me allous allios gia mena trava spiti sou agori mou. kai min mou lete gia dc++ hub admins oti an se pane giati eimai enas apo autous kai osous exo kanei kicked kai banned to axizane den dioxno kapoion sosto xristi dioxno mono osous exoun "FAKE" share kai osous den sevontai auto pou exo ftiaxei. auta elpizo na katalavate tin ennoia FILE SHARE prin einai arga
WaVe Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Katalaba,ara egw poume me f200 eimai passive kai mporw na syndethw mono me active users.Parolauta,estw oti syndethw,tha katevazw me taxytita anexartita apo to oti eimai passive.Apla stin ousia "xanw" tous ypoloipous passive afou den mporw na syndethw mautous Me to F200 poles fores den xriazete na valeis kan tin ip sou sta settings tou dc++. Apla an exeis firewall kane allow to dc++ k an exeis SP1 kanto off k eisai ok Gia oti allo thes, giati se vlepw ta taleporise kairo steile ena pm i vres mas se kapio apo ta hub pou katalava pws beneis
Fan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Apo tote pou anoixe auto to post exo arxisei na xrisimopoio kai na psaxno perissotero ta torrents. Omologo oti i arxiki mou apopsi oti ta torrents einai kata poli katotera apo to DC++ (logo taxititas) exei allaxei. Exontas xrisimopoiisei sxedon ola tous gnostous public kai private trackers exo paratirisei oti polles fores i taxitita tou download plisiazei to 80% autis pou exo sto DC++. ALLA pote den menei statheri. Ti na to kano otan katevazei gia 10 lepta me 140kb/s kai ta epomena dekapente me 30kb/s? Pantos einai xrisimo otan theleis na figeis kai na afiseis anoixto to PC na katevazei xoris na exeis to fovo tou disconnect. Telika i kainouria anatheorimeni apopsi mou einai oti ta torrents (oson afora tin taxitita) einai aplos katotera apo to DC kai oxi POLI katotera.
KaizerSoze Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Na rwtisw kati allo gia torrents: Mporei apo private tracker an dei oti exeis ratio katw apo 1, na sou rixei to download KAI se public?Diladi na mpow na katevasw apo private,na katevazw me 10k xerw gw giati exw xamilo ratio kai meta na mou to periorisei kai otan katevasw kati apo publick?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Τι σχέση έχει ο private με τον public ? Όχι αν έχεις χάμηλο ratio σε private tracker δεν σου κάνει limit το download, απλά άμα το ratio είναι χαμηλό π.χ. κάτω του 0.4 σου ρίχνουν ban.
Fan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Yparxei periptosi na sou rixnoun tin taxitita tou download ean exeis xamilo ratio?
admin.iekep Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 OXI alla an exeis xamilo ratio sou vgainei WARNING meta apo 3-5 meres tros BAN apo to sygkekrimeno TORRENT SITE. P.S kserete posous ellhnes exoyn kanei BAN se arketa TORRENT SITES..???? arithmo den mporo na po pantos eimaste PROTOI sto LEECHING kai oxi sto SEEDING vevaia se auto den ftaime kai toso giati me tis grammes DSL pou exoyme ti SEED na kanoume me 128 kbps upload pou exoume oi perissoteroi ante apo 12-16kb/s ti tha allaxei. to sosto gia mena LEECH kai SEED einai ena torrent katevazeis ena kaneis seed kai katevazeis to epomeno otan oloklirothei i analogia LEECH / SEED.
Vole Maulder Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Σε μερικά sites επίσης, μαζί με το warning σου απενεργοποιούν το download μέχρι να φτιάξεις το ratio. Αν δεν κάνεις καμία προσπάθεια να το διορθώσεις, συνήθως μετά από μια εβδομάδα σου ρίχνουν ban. Μέσα στον κύκλο των γνωστών μου πάντως που χρησιμοποιούν private torrent sites μόνο οι 4/10 είνια αυτό που θα μπορούσαμε να πούμε "συνετοί" χρήστες. Τρεις από τους υπόλοιπους έχουν φάει ήδη 1-2 bans και δε λένε να βάλουν μυαλό.
KaizerSoze Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Se auto pou kataligoume pantws telika einai: oti mporei na eide enas private tracker xamilo ratio sto mTorrent mou den exei sxesi me to oti twra den exw kales taxytites apo public,den mporei diladi na mplokare ton client wste na exw meiwmenes tsaxitites se alla torrents apo alla torrent sites,public....etsi?
Vole Maulder Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Όχι, δεν έχει καμία σχέση ο ένας tracker με τον άλλο. Γενικώς πάντως, μιώντας από προσωπική εμπειρία, σπάνια είναι καλές, κ όταν είναι ακόμα πιο σπάνια παραμένουν καλές οι ταχύτητες σε public trackers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.