marios1957 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Όχι ρε συ,κάτσε πρώτα να postάρουν Mpit-gia-bit-torrent και μετά.
CyberWalker Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Συγγραφέας, ποιητής, ζωγράφος (καλός), στιχουργός, τραγουδιστής (πολύ καλός!), ηθοποιός... Και τι δεν κάνει ο αθεόφοβος! Με που ξεκινάει η εκπομπή τον ρωτάει η Στάη τι δηλώνει. - "Όρθιος Κωμικός!" απαντάει ο Τζίμης... γελάει η Στάη... "...και συλλέκτης γυναικείων οργασμών..." - "Το όρθιος κωμικός...", ξαναρωτάει η Στάη, "...είναι επειδή στο πρόγραμμά σου είσαι όρθιος;" - "Ναι...ναι..." - "Τώρα που είσαι καθιστός;!" - "Ε, δε θα'χουμε τόσα πολλά αστεία" Τι κρίμα πάντως που δεν της άφησε χρόνο να σκεφτεί και το δίλημμα! (κολπικό ή κλειτωριδικό;!) Η ταπεινή μου πάντως γνώμη είναι ότι η Στάη είναι αστέρι και πως καταλάβαινε τα πάντα! (ίσως απλά αργούσε λίγο, ίσως σκοπίμως!) Τι να λέμε τώρα! Ο τύπος είναι καταιγισμός! Σε καθυλώνει στη στιγμή! Το παραλήρημα του σε ...παραλύει! Προσωπικά συμφωνώ με τη στάση της Στάη! Έπαιξε το ρόλο της σωστά, δεν παρασύρθηκε, διατήρησε το συνετό, αμέτοχο αλλά συνάμα φιλόξενο ύφος όπως οφείλει στην εκπομπή της ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Ειλικρινά, θαύμασα και την εγράτειά της! Άλλοι στη θέση της θα ξεκαρδίζόντουσαν στα γέλια και ενδεχομένως εμμέσως (και άθελά τους) να έπαιρναν και θέση!
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 φοβερη συνεντευξη παιδια την εγραψα γιατι τετοια πραματα δεν χανονται . Η Σταη παντως δεν μασησε πολυ και τα εβγαλε περα αν και σε μερικα σημεια κολησε .
vadou Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Επειδή μόλις κάποιος ανέφερε το "θείο" ο paredwse απείλησε με λουκέτο και επειδή ο mod μου έσβησε ένα reply που είχα κάνει και ζητούσα αν έχει βρει το video κάποιος και είναι εύκολο να μου στείλει Pm, μου γεννήθηκε μια (χαζή?) απορία. Είναι "illegal" το συγγεκριμένο download?Δε μιλάμε για κάποια ταινία ή κάποιο Game που είναι προς πώληση αλλά για κάποια videoσκόπηση από κανάλι που είναι free έτσι κ αλλιώς.Αν κάνω λάθος delete this post as well και αν δε σας κάνει κόπος εξηγήστε μου που κάνω λαθος έστω και με pm.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Οποιαδήποτε εκπομπή σε οποιοδήποτε κανάλι είναι πνευματική ιδιοκτησία του καναλιού. Αν δεις στο τέλος κάθε εκπομπής γράφει πχ ©2006 Antenna. Ως εκ τούτου...
freakystyley Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 προτείνω τότε όποιος γράφει copyrighted ονόματα όπως microsoft, intel, amd κ.τ.λ, πρέπει να δηλώνει οτι ειναι trademarks και να τα γράφει ως εξής Microsoft® αλλιώς να σβήνονται..
Hal9000 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 προτείνω τότε όποιος γράφει copyrighted ονόματα όπως microsoft, intel, amd κ.τ.λ, πρέπει να δηλώνει οτι ειναι trademarks και να τα γράφει ως εξής Microsoft® αλλιώς να σβήνονται.. 'Εξυπνο ...
DimAslan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύαμε όλοι τα VCR κατά κόρον ήμασταν παράνομοι; Δεν νομίζω... Εξάλλου ούτε σε σινεμά παίχτηκε η εκπομπή, ούτε την νοικιάσαμε ούτε τίποτα... Τα λεφτά του ο ΑΝΤ1 τα έβγαλε ήδη (και πάρα πολλά για μια τέτοια ώρα και μια τέτοια συνέντευξη) από τις διαφημίσεις κι όχι από τους τηλεθεατές... Εαν κιόλας όπως είπατε φαίνεται στο τέλος το Copyright είναι του ΑΝΤ1, γιατί να υπάρχει πρόβλημα με τα πνευματικά δικαιώματα; Δεν θα την βάζω να παίζει στην καφετέριά μου, ούτε βγάζω με κάποιο τρόπο χρήματα προβάλλοντας ή μεταπωλώντας την... Δηλαδή αν θέλουμε να μιλήσουμε π.χ. για την ειδική θεωρία της σχετικότητας δεν μπορούμε επειδή αναφέρεται σε βιβλία τα οποία έχουν επίσης πνευματικά δικαιώματα; Δεν σας έχει τύχει να χρειαστεί να αναφέρετε ποτέ " ο τάδε στο τάδε βιβλίο του λέει ότι...". Παραβιάζετε τα πνευματικά του δικαιώματα; Οικειοποιείστε κάτι που δεν είναι δικό σας; Οχι. Τα βιντεάκια αστεία ή όχι που κυκλοφορούν κατά κόρον, π.χ. από την NASA, πρέπει να θεωρήσουμε το ίδιο; Νομίζω ότι όπως στα DVD όπου σαφώς αναφέρεται ότι απαγορεύεται η αντιγραφή και αναδημοσίευση ολόκληρου ή μέρους του υλικού, έτσι και όπου δεν αναφέρεται σημαίνει ότι είναι πολύ απλά freeware... Αν κάνω λάθος σβήστε με (καλό θα ήταν όμως έπειτα από τεκμηρίωση).
Akujin Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 gia osous tin xasane, tin paraskeui to vrady (den thymamai wra) o ANT-1 tha ksanapaiksei tin perivoiti synenteuksi.
tornado Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Ναι μην τρελλαθουμε κιολας.... Ο νομος περι copyright, αναφερει οτι αντιγραφεις κατι (που ειναι αλλου πνευματικη ιδιοκτησια) και το πουλας. Δηλαδη αν εχω ενα DVD την συνεντευξη ΔΕ παραβαινω κανενα νομο, ενω αμα βγαζω κοπιες και τις πουλαω τοτε ειμαι παρανομος.... Νομιζω οτι καλα τα ειπα........ ΥΓ.... απο την αλλη καταλαβαινω και το οποιο φορουμ να θελει οπισθια καλυμενα και ας ειναι υπερβολικοι. Στην υπερβολη ποτε κανεις δεν ειχε προβλημα.....
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 gia osous tin xasane' date='tin paraskeui to vrady (den thymamai wra) o ANT-1 tha ksanapaiksei tin perivoiti synenteuksi. [/quote'] Αυριο τα μεσανυχτα....
CyberWalker Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Όσο καιρό αναφέρονται όλα αυτά παράλληλα το ψάχνω... :? Σε ότι αφορά σχετικούς νόμους (δεν είμαι και νομικός, αν είναι κάποιος από εδώ μέσα ας μας διαφωτίσει σας παρακαλώ :oops: ) δε βρήκα να αναφέρεται κάτι διαφορετικό από αυτό που είπε ήδη ο Tornado. Βρήκα βέβαια μια αναφορά "περί πνευματικών δικαιωμάτων" (που σκωπτικά ως προς την ηθική του διάσταση κυρίως έμοιαζε ως οδηγία) προς τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς όπου ο νόμος 2262.κάτι (αν θυμάμαι καλά) τους λέει πως πρέπει να σέβονται τα πνευματικά δικαιώματα αυτού που προβάλουν. Ο νόμος (τουλάχιστον με τη δική μου ερμηνεία) έχει το βλέμμα του στραμμένο προς στους σταθμούς και το τι θα κάνουν οι ίδιοι για να διασφαλίσουν τα δικαιώματα των προβαλλόμενων! Στη συνέχεια αναφέρεται σε θέματα που αφορούν την αισθητική και τα ήθη του ελληνικού κοινού. Δε βρήκα αναφορές για κάποιο θεσμικό πλαίσιο που καλύπτει θέματα που αφορούν το κάτω από ποιες προϋποθέσεις επιτρέπεται/απαγορεύεται η αναμετάδοση και η αναπαραγωγή του υλικού εμός ραδ.τηλ. σταθμού. Άλλα (κυρίως τεχνικού περιεχομένου) σημεία αναφέρονται στην διασφάλιση ιδιωτικοποίησης του υλικού, μια προστασία που παρέχεται με την προσάρτηση του τηλεοπτικού σήματος (και με άλλες μεθόδους που δεν υποστηρίζονται στην Ελλάδα). Και πάλι όμως δε γίνεται αναφορά σε θέματα αντιγραφών (με τον τρόπο που τις ορίσαμε). Τέλος, σε ότι αφορά τα VCR, ναι, έχουμε δικαίωμα να αντιγράφουμε ό,τι θέλουμε όσες φορές θέλουμε, να παίξουμε μαζί του, να κάνουμε μοντάζ και κάθε είδους επεξεργασία, ακόμα και το να σατυρίζουμε/βρίζουμε, αρκεί το υλικό να κρατηθεί ως υλικό ιδιωτικής χρήσης και φυσικά να μην το εκμεταλλετούμε εμπορικά. :neutral: Με αυτό το σκεπτικό, θεωρώ (όπως και θεωρούσα από την πρώτη στιγμή) ότι αυτό που ζήτησα ΔΕΝ είναι παράνομο. Αυτό που ενδεχομένως προέκυπτε παράνομο είναι το δια μέσω ποιας οδού θα ερχόταν το υλικό στα χέρια μου! Επίσης ήταν σαφές ότι αυτό που 'σκανδάλισε' τις προειδοποιήσεις... ήταν ακριβώς το παραπάνω! Βλέπε 'θείος'. Όταν ζητάς τέτοιο υλικό από δημόσιο χώρο (πόσο μάλλον από ένα forum με τους δικούς του κανόνες) πρέπει να διασφαλίσεις ότι θα το προμηθευτείς 1ον) νομότυπα με το ελληνικό δίκαιο στα περί ιδιωτικοποίησής του και 2ον) σεβόμενος και διασφαλίζοντας και ότι αυτό βρίσκεται σε πλήρη συμφωνία με τις επιταγές των κανόνων του forum. Αν πχ. το forum έλεγε κάθε φορά που γράφω ένα post να γράφω τρία θαυμαστικά "!!!" (λέμε τώρα!) και εγώ δεν το σεβόμουν, τότε μαγκιά του να με λογοκρίνει! Δεν παίζει ρόλο αν ο κανόνας των τριών θαυμαστικών φαντάζει ηλίθιος στα μάτια μου/μας. Στην τελική, πριν γίνω χρήστης του, επέλεξα να το χρησιμοποιώ τηρώντας του κανόνες του. Οπως έχω ξαναπεί και μου αρέσει να το επαναλαμβάνω 'το forum του insomnia μου/μας παρέχεται ως προνόμιο' και του οφείλουμε τον ανάλογο σεβασμό ως μέσο έκφρασης ακόμα και κανόνες να μην είχε! Σε ότι αφορά πάντως το insomnia κάθε άλλο παρά extreme rules τριών θαυμαστικών έχει, και μάλιστα είναι πέρα για πέρα φιλελεύθερο (με την ευρύτερη έννοια) και συνήθως αρκείται στους περιορισμούς των ελληνικών νόμων. (τι άλλο να κάνει πια!) Anyway, εκτιμώ ότι τα παιδιά σκεφτήκαν συνετά και κράτησαν το thread ανοιχτό μιας και πρακτικά πλέον όλα όσα έκανα τον κόπο να αναφέρω (εκτιμώ ξαναλέω) ότι τα ήξεραν εκ των προτέρων και ήταν και οι αντίστοιχες δικές τους θέσεις... ΥΓ : Τον ευχαρίστησα ιδιωτικά αλλά ας τον ευχαριστήσω και δημόσια!... Ευχαριστήσω πολύ Γιάννη Platano !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.