Προς το περιεχόμενο

Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ στην Έλλη Στάη!

CyberWalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα (πριν μόλις μερικά λεπτά) έπαιξε στον ΑΝΤ1 live η εκπομπή "με τα μάτια της Έλλης" όπου η Στάη είχε καλεσμένο τον Πανούση!

Έκατσα να την γράψω αλλά προς μεγάλη μου απογοήτευση διαπίστωσα ότι τελικά ο ήχος δεν γράφτηκε! (από απροσεξία)

Μήπως υπάρχει κανένας που να το έγραψε;;;!!! :-D

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ω γμτ ατυχία. Λυπάμαι που θα στο πω αλλά η εκπομπή ήταν όλα τα λεφτά.

Ελπίζω να μπορέσεις να την βρεις.

Δημοσ.

Κρίμα ρε φίλε.

Πάντως, ο Τζίμης είναι κορυφαίος. Την ισοπέδωσε την Στάη.... :) Δεν κολώνει πουθενά ο άτιμος!

Δημοσ.
Ω γμτ ατυχία. Λυπάμαι που θα στο πω αλλά η εκπομπή ήταν όλα τα λεφτά.

Το ξέρω! Την έβλεπα παράλληλα στην TV! Ευτυχώς δεν την έχασα...

Αλλά θα ήθελα πολύ να την έχω γράψει κιόλας! Θα την ξανάβλεπα και θα την ξανάβλεπα και θα την ξανάβλεπα... :mrgreen:

Δημοσ.

Οντως και γω ειδα λιγο...ολα τα λεφτα...

(δεν τον ειχα ξαναδει σε συνεντευξη τον πανουση,νομζα οτι ηταν τελειως καμμενος αλλα τελικα εχει τρελιο γελιο)

κουφαιες ατακες.....

νομιζω ειπε για τον χατζηνικολαου οτι ειναι "νταλαροειδες"

επισης ειπε:

Θυμαμαι(για τη eurovision)οτι μαζευομασταν ολοι σπιτι και φτιαχναμε ντοματες γεμιστες και τις πεταγαμε στην τηλεοραση...Αλλα τωρα πλεον εχει χαλασει τοσο πολυ ωστε και το γελιο παγωνει καποιες φορες.....

Δημοσ.

Ο Τζίμης είναι ΘΕΟΣ! Κάθε πρόταση κι ατάκα! Εδώ γέλαγε όλο το στούντιο! Πολύ μορφωμένος για κωμικός και πολύ κωμικός για μορφωμένος... :)

Δημοσ.
ontos poly kalos!

xerei kanenas pou dinei parastaseis?

Μόλις βρήκα και αυτό : http://www.tzimakos.gr/

Εκεί λέει "Από την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2006 στο κέντρο θεαμάτων LUNA DARK (Ιερά Οδός 30' date=' τηλ. 2103460377) ο Τζίμης Πανούσης με τους συνήθεις συνεργάτες του παρουσιάζει το υπαρξιακό μιούζικαλ «Vasileros Bromas» για λίγες παραστάσεις."

[img']http://www.edu.uoc.gr/~math2172/panousis/perform/bromas/poster_magazit.jpg[/img]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...