sickboy01 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Μόλις ξεκινήσατε να διαβάζετε ένα θέμα που έχει ημερομηνία λήξεως. Το πόσο θα παραμείνει ξεκλείδωτο εξαρτάται από το πότε ένας moderator και ουχί administrator (είδες φίλε dim_B, μαθαίνω) θα το διαβάσει. Τον λόγο του κλειδώματος δεν μπορεί ο συγγραφές να τον προβλέψει : α) Γιατί δεν έχει το κληρονομικό χάρισμα να "προβλέπει" κλειδώματα threads όπως μερικοί άλλοι (ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε) β) Γιατί δεν έχει καταλάβει τους λόγους κλειδώματος των δύο προηγούμενων Είναι φανερό ότι η παρουσία μου και τα λεγόμενά μου σας ενοχλούν εδώ μέσα. 2/2 κλειδωμένα threads (και πάμε για το 3ο στη σειρά), τα οποία δεν έβριζαν (με την χυδαία έννοια του βρισίματος - αν πετάχτηκαν 2-3 καυστικές λέξεις που πρόσβαλλαν ορισμένους ζητάω ταπεινά συγγνώμη), δεν πρέπει να έχει ξανασυμβεί! Είναι ένα προσωπικό ρεκόρ που θα ήθελα, τουλάχιστον αυτό, να μου αναγνωριστεί. Κάνατε αυτό που θέλατε μιας και έχετε την εξουσία αλλά και το δικαίωμα, αλλά το κάνατε πολύ άγαρμπα και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Γι' αυτό και για να μην σας βγάλω από τη δύσκολη (?) θέση να με ban-άρετε (διότι είσαστε δημοκράτες), αποσύρομαι από μόνος μου. Θα ήθελα όμως μια τελευταία διευκρίνιση πριν την κοπανήσω και σας αφήσω στην ησυχία σας (την οποία προφανώς χάλασα...είπαμε, σσσσσσσσσσσσσ). paredwse Μου κλείδωσες το thread "Έλα να σου πω μια ιστορία" επειδή όπως γράφεις... Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ανοίγονται συζητήσεις, με περιεχόμενο μηνύματα που καταδικάζουν την αργοπορία των αρμοδίων να αντιδράσουν στα θέματα που προκύπτουν[/b']. Τυχόν παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται το κλείδωμα ή/και τη διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο forum για τον συγκεκριμένο χρήστη (ban). Μπορείς να μου εξηγήσεις τι ακριβώς σημαίνει αυτό γιατί ομολογώ πως δεν κατάλαβα.. :shock: Καταδίκασα πουθενά την αργοπορία των αρμοδίων να αντιδράσουν στα θέματα που προκύπτουν και δεν το θυμάμαι? :shock: Όσο για τους λόγους κλειδώματος του προηγούμενου thread Αντι-γιουροβίζιον 1) Το θέμα μου ΔΕΝ ΗΤΑΝ η Eurovision την οποία την έχω γραμμένη, ξέρεις που αγαπητή Cristina. Δεν μπαίνω στον κόπο να εξηγήσω πάλι τι ήθελα να πω, αλλά αν έγραφα αυτά τα πράγματα στο ήδη υπάρχον thread, θα χάνονταν το post μου μέσα στα υπόλοιπα και δεν ήθελα. Τόσο πολύ πια πείραξε που άνοιξα καινούριο thread? Χάλασα την ομοιομορφία του forum? Η μήπως σπατάλησα πολύτιμα bytes από τους σκληρούς σας δίσκους? Όσο για τη γνωστή καραμέλα του ρατσισμού, σου θυμίζω πως κύριο γνώρισμα αυτής της τάσης είναι να απορρίπτει τη διαφορετικότητα... Μήπως σου θυμίζει κάτι αυτό? 2) Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η αποδοχή ή η απόρριψη των απόψεων μου. Δεν μπήκα εδώ μέσα για να επιβεβαιωθώ ούτε φυσικά για να τσακωθώ με κανέναν - άλλη όρεξη δεν είχα. Ήθελα απλά να ξύσω πληγές μήπως ματώσει κανένας και ενδιαφερθεί για κάτι περισσότερο πέρα από τα καθημερινά. 3) Αν ήμουν στη θέση σας, να έχω δηλαδή στα χέρια μου τη διαχείριση ενός χώρου ανταλλαγής απόψεων, θέματα όπως αυτά, που προσελκύουν και παροτρύνουν χρήστες να εκφράσουν τη γνώμη τους (όποια και είναι αυτή), όχι μόνο δεν θα τα "έκλεινα" γιατί παραβαίνουν τους "Όρους Χρήσης" αλλά θα τα υποστήριζα με κάθε τρόπο. Και για να εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι, δεν τα λέω αυτά επειδή έτυχε να είμαι εγώ ο συγγραφέας ενός τέτοιου. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Αν παρ' όλα αυτά αφήσετε το θέμα αυτό ανοιχτό (χλωμότατον) , "αποδεικνύοντας" έτσι ότι δεν φιμώνετε κανέναν και ότι όλοι έχουν δικαιώματα ελεύθερης έκφρασης :mrgreen: , πρέπει να σας πω ότι ποσώς με ενδιαφέρει πια. :mrgreen: :twisted: ...και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε κύριοι... :twisted:
blueviper Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Μας ξύσανε, ματώσαμε, επουλώθηκαν οι πληγές, είδαμε το φως το αληθινό και πορευόμαστε πλέον το δρόμο της αρετής...δεν το προχωράμε και λίγο τώρα, γιατί το κόβω να έχει και 4ο επεισόδιο το σήριαλ; Sick αστείο κατάντησε!
dim_b Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Πραγματικά, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε (εσύ προφανώς δεν κατάλαβες γιατί κλειδώθηκαν τα 2 προηγούμενα topics, και μάλλον ούτε γιατί θα κλειδωθεί και αυτό). Γι' αυτό και για να μην σας βγάλω από τη δύσκολη (?) θέση να με ban-άρετε (διότι είσαστε δημοκράτες), αποσύρομαι από μόνος μου.Αντίο.
Verso Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Γειά σου βρε sickboy01!!! Παιχταρά μου!!! Πες τα όλα!!! Πραγματικά σε χαίρομαι και γώ και ο γιός μου.Ξέρεις καμιά φορά βλέπει τις Βίσσηδες και τις διάφορες λούγγρες και αηδιάζει. Λες να γεννήθηκε ρατσιστής και μεγαλώνοντας να μου βγει κανένας φασίστας ρε γαμώτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.