iparout Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2001 Γεια σας παιδια,<P>ρε γαμώτο, έκανα format και install τα WinMe αλλά δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την ελληνική γλώσσα. Αναφέρομαι στο εικονίδιο κάτω δεξιά στην taskbar που εμφανίζει ώρα και ημερομηνία. Tα γράμματα είναι "κινέζικα". <BR>Έχω αγκαταστήσει το multilanguage support και έχωενεργοποιήσει την ελληνική γλώσσα από το Control Panel-->Keyboard.<P>Σημειωτέον ότι μπορώ να γράψω ελληνικά αλλά τα Windows εμφανίζουν κινέζικα τα αρχεία με ελληνικό filename και την ώρα και ημερομηνία.<P>Τι μπορώ να κάνω?<P>Ευχαριστώ.
Trelius Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2001 Sto control Panel -> Regional Settings exeis valei Greek?
iparout Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2001 Ναι έχω βάλει Greek αλλά το preview που λέει την ώρα και την ημερομηνία στα regional settings είναι κινέζικα.
Trelius Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2001 Tote file mou exeis kapoio provlhma me ta fonts. Tha htan kalo na kaneis pali egkatastash twn ME kai na epilekseis custom installation.Etsi tha mporeseis na epilekseis apo prin to Regional settings se Greek san default kai na kanei swsto installation sta ellhnika fonts.
iparout Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2001 μεγάλε, το ίδιο σκέφτηκα κι εγω και το έκανα μόλις αυτό το πρωί και λειτούργησε. Ηλίθια Windows.<P>Τhx για τη βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.