Προς το περιεχόμενο

plato notebook-Πουλιαδης-αναβαθμηση

kostantinos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πριν απο 1 χρονο αγορα απο τον πουλιαδη ενα πλατο φορητο με καλη αδοδοση χαρακτηριστικα-τιμη.

3.2 ghz

512 ram

80 gb

ati mobility radeon 9600

panasonic dvd-+rw

15.4 widescreen

2.1 surround

.......................................................................................................

ομως επειδη λογου εργασιας ειναι αναγκαια μια αναβαθμιση σε μνημη και σκληρο(αυτο λυνεται ευκολα με εναν εξωτερικο).το προβλημα ειναι οτι ο πουλιαδης εκλεισε και οσα τηλεφωνα και να περνω με βαζουν στην αναμονη και τελικα η γραμμη κλεινει.

που μπορω να αναβαθμισω την μνημη στου φορητου γιατι οπου και να ρωτησω μου λενε να απευθυνθω στον κατασκευαστη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάντο μόνος σου. Για τι laptop μιλάμε;

Στο δικό μου Toshiba πρόσφατα άλλαξα hdd και Ram. 2 βίδες ξεβίδωσα και παραπάνω από 10 λεπτά δεν μου πήρε.

ενδιαφερον αυτο που λες.θα προσπαθησω να τον ανοιξω.μονο που σε μενα πρεπει να βγαλω ολο το καπακι που εχει περιπου 10 βιδες.

ξερεις τιποτα ομως γιατι τη προηγουμενη φορα που προσπαθησα να το κανω ενω ειχα ξεβιδωσει ολες τις βιδες κατι υπηρχε στη μεση κατω απο το καπακι και δεν μπορουσα να το τραβηξω.

και κατι αλλο πως θα καταλαβω τι ειδος καρτας μνημης εχω ετσι ωστε να αγορασω την ιδια?

perioxi athina... tilefwno thesalonikis...

o pouliadis den ekleise parepiptontos?

egw proteinw apo opoy ta pareis na toys peis na sta valoyn ...

sxedon (kai lew sxedon giati den isxyei se ola) i mnimi kai o skliros mpainoyn kai bgainoyn eykola... isws kai na min se xrewsoyn....

Δεν νομίζω να υπάρχει laptop που να μην έχει ειδικά καπάκια από κάτω για μνήμες και σκληρούς. Αλλιώς ο κατασκευαστής θα ήταν τελείως ...... . Πάντως αν δεν αισθάνεσαι σίγουρος για το τι πρέπει να κάνεις, προτιμότερο είναι να το δώσεις σε κάποιον έμπειρο να στο κάνει.

ναι ο πουλιαδης εκλεισε και αφησε εμας που εχουμε πλατο να ψαχνομαστε.τελος παντον.το καλο ειναι πως τωρα βρισκουμε ανταλακτικα σε πολυ χαμηλοτερες χρεωσεις απο αυτες που τιμολογουσε ο πουλιαδης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...