kostantinos13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 πριν απο 1 χρονο αγορα απο τον πουλιαδη ενα πλατο φορητο με καλη αδοδοση χαρακτηριστικα-τιμη. 3.2 ghz 512 ram 80 gb ati mobility radeon 9600 panasonic dvd-+rw 15.4 widescreen 2.1 surround ....................................................................................................... ομως επειδη λογου εργασιας ειναι αναγκαια μια αναβαθμιση σε μνημη και σκληρο(αυτο λυνεται ευκολα με εναν εξωτερικο).το προβλημα ειναι οτι ο πουλιαδης εκλεισε και οσα τηλεφωνα και να περνω με βαζουν στην αναμονη και τελικα η γραμμη κλεινει. που μπορω να αναβαθμισω την μνημη στου φορητου γιατι οπου και να ρωτησω μου λενε να απευθυνθω στον κατασκευαστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bchris Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Μπορείς να δοκιμασεις την τυχη σου στην PcSystems (Πεντελης 14, 210-8123000) Καλη τυχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mystery Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Πλαίσιο. Είναι η καλύτερη λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostantinos13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 το πλαισιο ειδικα μου λεει δεν μπορουμε να κανουμε κατι πηγαινε στον πουλιαδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mystery Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Σε ποιο κατάστημα πήγες και στο είπαν αυτό? Μόνο αν είναι θέμα εγγύησης θα στο είπαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elteo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Κάντο μόνος σου. Για τι laptop μιλάμε; Στο δικό μου Toshiba πρόσφατα άλλαξα hdd και Ram. 2 βίδες ξεβίδωσα και παραπάνω από 10 λεπτά δεν μου πήρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aldo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Στο e-shop έχω δεί ότι με την αγορά αναλαμβάνουν δωρεάν και την τοποθέτηση μνήμης στα laptop. Για ρίξε μια ματιά στο site τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostantinos13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Κάντο μόνος σου. Για τι laptop μιλάμε; Στο δικό μου Toshiba πρόσφατα άλλαξα hdd και Ram. 2 βίδες ξεβίδωσα και παραπάνω από 10 λεπτά δεν μου πήρε. ενδιαφερον αυτο που λες.θα προσπαθησω να τον ανοιξω.μονο που σε μενα πρεπει να βγαλω ολο το καπακι που εχει περιπου 10 βιδες. ξερεις τιποτα ομως γιατι τη προηγουμενη φορα που προσπαθησα να το κανω ενω ειχα ξεβιδωσει ολες τις βιδες κατι υπηρχε στη μεση κατω απο το καπακι και δεν μπορουσα να το τραβηξω. και κατι αλλο πως θα καταλαβω τι ειδος καρτας μνημης εχω ετσι ωστε να αγορασω την ιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GI@RG@S Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 filaraki enoite kado monos sou ...bres tin mnimi exeis kai ti modelo/marka ktl....kai anikse ...psakse meta eite apo to internet eite apo kapoio magazi....bres thn mnhmh....parthn ..balthn..kleisto.. kai eisai magkas.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPASH Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 2310-592592 poyliadis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostantinos13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 2310-592592 poyliadis ο πουλιαδης φιλε μου εκλεισε και το τηλεφωνο που μου εδωσες ειναι του πουλιαδη στη σαλονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitsos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 perioxi athina... tilefwno thesalonikis... o pouliadis den ekleise parepiptontos? egw proteinw apo opoy ta pareis na toys peis na sta valoyn ... sxedon (kai lew sxedon giati den isxyei se ola) i mnimi kai o skliros mpainoyn kai bgainoyn eykola... isws kai na min se xrewsoyn.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
de173 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δεν νομίζω να υπάρχει laptop που να μην έχει ειδικά καπάκια από κάτω για μνήμες και σκληρούς. Αλλιώς ο κατασκευαστής θα ήταν τελείως ...... . Πάντως αν δεν αισθάνεσαι σίγουρος για το τι πρέπει να κάνεις, προτιμότερο είναι να το δώσεις σε κάποιον έμπειρο να στο κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mjmj Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 ο πουλιαδης εκλεισε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pande Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 ναι ο πουλιαδης εκλεισε και αφησε εμας που εχουμε πλατο να ψαχνομαστε.τελος παντον.το καλο ειναι πως τωρα βρισκουμε ανταλακτικα σε πολυ χαμηλοτερες χρεωσεις απο αυτες που τιμολογουσε ο πουλιαδης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.