Προς το περιεχόμενο

Τιμολόγιο Otenet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις ήρθε ο πρώτος λογαριασμός της οτενετ (είχα βάλει το ondsl kit με τους τρείς δωρεάν μήνες) για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο κάπου 80?!! Είναι λογική χρέωση? Μέσα είναι τα πάγια για αυτούς τους μήνες και η σύνδεση (384). Γιατί έχω την εντύπωση πως έπρεπε να έρθει γύρω στα 50-60??? Μήπως χρέωσαν τίποτα παραπάνω?

Δημοσ.
Geia xara. Gia tin akrivia prepei na sou irthe 82.50 Euros etsi? kanonika sou irthe. Einai gia 2 mines mazi. Emena mou erxete 41.kati-psila Euros kathe mina.

Οχι δεν μου ήρθε τόσο, μου ήρθε 79 και κάτι.

Αν κατάλαβα καλά η χρέωση είναι σωστή, επειδή πληρώνω μελλοντικά πάγια? Ο επόμενος λογαριασμός δηλαδή θα μου έρχεται πάγιο+συνδρομή μόνο?

Δημοσ.

Συγνώμη βρε παιδιά, δεν υποτίθεται ότι η χρέωση που κάνει η Otenet μετά τους 4 μήνες του ondsl kit, αν έχεις υπογράψει για 12, είναι στο μισό της κανονικής συνδρομής; Αυτό έλεγαν τόσο καιρό οι προσφορές. Αν ισχύει αυτό, δηλαδή πληρώνεις για 4 μήνες μαζί;

(έχω forthnet, δεν είναι κάτι που ρωτώ για μένα)

Δημοσ.

Καλά το γεγονός οτι ο λογαριασμός μας έρχεται 10 μέρες πρίν συμπληρωθεί ο μήνας που πρεπει να πληρώσουμε κανέναν δέν τον παραξένεψε;

Δηλαδή έλεος,αν είχα 12 μηνό θα μου ζήταγαν να πληρώσω και έναντι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...