Προς το περιεχόμενο

τι αλλο θα μας ζητησουν ρε παιδια ????

kostantinos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αναφερομαι στην γνωστη μας hp.

εχω λοιπον ενα πολυμηχανημα hp 2410 photosmart.πανω σε μια στιγμη εντασης(ατιμες γυναικες :) :) :evil: ) ριχνω μια στο καπακι του scaner και για κακη μου τυχη σπαει το γυαλι του σκανερ.

αποτελεσμα:δεν δουλευει τιποτα.ουτε φαξ ουτε εκτυπωτης

παιρνω λοιπον την hp να ρωτησω ποσο κοστιζει η επισκευη.

και τι μου λεει ο φιλτατος τεχνικος?185 ευρω και θα το αφησω δυο εβδομαδες:mad: :mad: :mad:

και ρωταω εγω.τι λενε ρε παιδια τα ατομα.185 ευρω για ενα τζαμακι?μην τρελαθουμε.καλυτερα να δωσω αλλα 50 και να παρω ενα καινουργιο.

εσεις τι προτεινετε??

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν μπορείς να βρεις καμμιά άκρη με noname/imitation ανταλλακτικό??

Δεν έχω κάτι υπόψιν μου, απλά το βρίσκω καλύτερη λύση από τα 185€..

μιλάμε για τρελό νούμερο φυσικά αν αναλογιστεί κανείς πόσο πάει ένα καινούργιο.

Δημοσ.

Στην γειτονια σου δεν υπαρχει καποιος τζαμας??Το ιδιο επαθα και εγω προ καιρου (Οχι απο γυναικα),LOL,σε ενα Agfa snapscan 600.Πηρα τα μετρα,πηγα στον τζαμα,εκοψε το τζαμι,το περασα επανω,και ολα ΟΚ.Εκτος εαν ειναι κανενα περιεργο τζαμι, οποτε τα 185 μαλλον δεν θα τα γλυτωσεις.

Δημοσ.

άτιμαι γυναίκαι!!!

Πάντως όλες οι εταιρείες χρεώνουν ακριβά τα parts δεν είναι χούι της hp μόνο αυτό...

Δημοσ.
αλεξη το πολυμηχανημα το ανοιξες?δηλαδη ξεβιδωσες το καπακι και το τοποθετησες?
Enoeita oti to anoija.Ta epeja ola gia ola,(risk) alla to mhxanhma to glytwsa.Kai me 3 mono europoula !!!!!!

PS: Den einai polymhxanhma,sketo scanner einai,alla nomizw den paizei rolo ayto,an milame gia to flat glass.

Δημοσ.

Ως καλός κομπιουτεράς πρέπει να έχεις πάντα κοντά στον υπολογιστή 3-4 άπλυτες, ξεχασμένες κούπες καφέ. Σε στιγμές έντασης μπορείς να πετάξεις αυτές και να τη γλυτώσουν τα μηχανάκια σου :)

Δημοσ.

185 ? το τζάμι??? Κρύσταλλο Βοημίας είναι? Πόσο κόστισε η αγορά του πολυμηχανήματος γιατί έχω την εντύπωση ότι πιο φθηνά απο 185? θα το είχες πάρει:-D

Εγώ είχα πάθει το άλλο: είχα ένα σκάνερ ΗΡ και για κακή μου τύχη έχασα το τροφοδοτικό του... Για να βρω άλλο έπρεπε να επικοινωνήσω με 3578 διαφορετικά άτομα, και τελικά διαπίστωσα ότι με συμφέρει να πάρω καινούργιο αφού το τροφοδοτικό μου το χρεώναν 40 ?

Δημοσ.
Enoeita oti to anoija.Ta epeja ola gia ola' date='(risk) alla to mhxanhma to glytwsa.Kai me 3 mono europoula !!!!!!

PS: Den einai polymhxanhma,sketo scanner einai,alla nomizw den paizei rolo ayto,an milame gia to flat glass.[/quote']i retract my previous statement

αυτό ακούγεται πιο λογικό.πριν πάρεις το καινούργιο κάνε μια προσπάθεια

μπας και...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...