Προς το περιεχόμενο

Please Help

Pashin Arnin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Paidia 8elw n agorasw kinito kai epidi ime entelos ashetos stin agora sto ti iparxi 8elw na mu pite to kalitero pou iparxi kai to pio kainurio....

Γεια χαρα φιλε μου

εγω θα σου προτινω ορισμενα και οπως θα δεις ολα θα ειναι NOKIA..πιστεθω πως ειναι leader στα κινητα και επειδη εχω μια εμπειρια με πολλα της μοντελα μπορω να πω πως ειναι αρκετα αξιοπιστη...

πληροφοριακα εγω εχω το nokia n70 με μνημη 512.πολυ καλο λογισμικο...ευχρηστο..το οποιο ειναι αρκετα σημαντικο..καλη αναλυση οθονης και καμερας με ολα τα απαραιτητα....και το καλο?αναβαθμιση του firmware και το κινητο τρεχει καλυτερα...

βεβαια εαν διαβασεις σε σελιδες συνεντεθξης τυπου της ιδιας της εταιρειας θα κυκλοφορυσουν μοντελα καινουργια σε λιγο καιρο εαν μπορεις να περιμενεις τα οποια θα προφερουνμεγαλυτερη αναλυση καμερας αλλα και οθονης...

για παραδειγμα:

Νοκια Ν80 me 3μπιχελ kamera

h νοκια N92 με ενσωματωμενο DVB-T ΔΗΛΑΔΗ κοινος τηλεοραση στο κινητο...και τα δυο αυτα μοντελα ερχονατ με ασυρματη συνδεση εκτος του συνιθισμενου bluetooth και infreared.

Τελος υπαρχει και το Nokia N91 to opio ektow apo thn asyrmath syndesh kai thn 2 μεγαπιχελ kamera exei kai enan 4gb microdrive!

ελπιζω να βοηθησα!

ολα αυτα οπως καταλαβαινεις κοστιζουν...αλλα ειπες πως θελεις κατι καινουργιο και καλο!

Δημοσ.
afto pou exis ixa sto mialo m aptin arxi.Ise ikanopiimenos me afto to montello?

ναι ειμαι αρκετα φιλε...δεν ειχα ποτε προβληματα και μπορω να πηγαινω στην nokia(alpha copy) και να κανω αναβαθμησεισς οποτε βγαινει καπιο νεο firmware

οπως σου ειπα ομως εαν εεχεις υπομονη μπορεις να περιμενεις για τα μοντελα που σου ειπα στο παρπανω μηνυμα μου..εαν οχι..για μενα το νοκια ν70 ειναι πολυ καλη λυση καιπαντα αξιοπιστη...τωρα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...δεν μου εχεις πει τι σκοπεθεις να κανεις με το κινητο..οποτε αυτα που σου λεω ειναι καθαρα γεινκα χρακτηριστικα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...