Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με μνημη RAM DDR-266 PC 2100!

GT1807

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα αγορασει πριν 3 χρονια ενα DIMMακι των 512 MB με lifetime εγγυηση απο το Πλαισιο κ πριν λιγες μερες ο υπολογιστης αρχισε να μου κανει περιεργα κολληματα.Ενω επαιζα Warcraft 3 μου κολλουσαν τα παντα μαζι με τον ηχο κ φτιαχνοταν μονο με reset.Καμια φορα συνεβαινε αυτο κ στα Windows.Για να μην πολυλογω,ετρεξα το memtest κ σε 25 λεπτα μου εβγαλε περιπου 1200 λαθη.Μαλλον το εργαλειο ειναι αξιοπιστο οποτε υποθετω οτι η μνημη τα εφτυσε.Το θεμα μου ειναι οτι αυτη την στιγμη ειναι Ξανθη οπου δεν εχει κοντα Πλαισιο κ πρεπει να το στειλω με courier.Το αλλο μου θεμα ειναι οτι δεν βλεπω αποθεματα απο μνημη Ram στα 266 MHz κ στο site της QDI βλεπω οτι παιρνει 200/266 MHz μνημες.Τι κανω??Παιρνω στα 333 MHz??Εχω πελαγωσει.Καταραμενα ηλεκτρονικα.Την μια πετας γιατι εισαι αξιοπιστος κ την αλλη δεν ξερεις τι να κανεις απο τα προβληματα.Ουστ.Θα φτιαξω κανενα με μανιβελλες κ λυχνιες μου φαινεται.Θα παιζει Warcraft ομως??:D.

---EDIT---

Απο το αγχος δεν ειπα τι mobo εχω.Ειναι QDI Kudoz 7 με chipset Via Apollo KT-266A.

Ευχαριστω για τις απαντησεις προκαταβολικα.

Τα σέβη μου

Δημοσ.

Κανεις δεν ξερει τπτ??Βασικα με ενδιαφερει το αν τελικα το τσιπ θα δεχθει την καινουρια μνημη αν αυτη ειναι στα 333 MHz.Σκεφτομουν να δοκιμασω με μνημες απο φιλους αλλα προς το παρον δεν εχω βρει καποια στα 333.

Τα σέβη μου

Δημοσ.

Τελικα δοκιμασα ενος φιλου που ειχε 2 DIMM κ δουλευει στα 333 η μνημη.

Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα εχω ενα τεραστιο προβλημα ακομα.Δεν μπορω με τιποτα να δουλεψω μεσα στα windows.Οτι κ να κανω μετα απο 30 λεπτα(εννιοτε λιγοτερα πχ 5 ενιοτε περισσοτερα πχ 70,δηλαδη ειναι ψιλοrandom αλγοριθμος) το συστημα κολαει εντελως.Οταν λεμε εντελως δεν κουνιεται ουτε ποντικι ουτε τπτ.Εχω πελαγωσει.Αλλαξα δισκο μηπως ηταν αυτο το προβλημα αλλα γιοκ.Θερμοκρασιες εχω κανονικες 45 CPU,32 συστημα.Δεν ξερω τι να κανω.Το ποστ το γραφω απο Linux γιατι δεν παλευοταν η κατασταση.Προφανως ειναι θεμα λειτουργικου αλλα δεν ξερω τι φταιει ρε γα#$%το.Εχω κανει 4 format σημερα κ δεν φτιαχνετε με τιποτα.Οποιος εχει καποια ιδεα ας την πει να την κοιταξω.

Το συστημα ειναι

AMD Athlon 1600+

QDI Kudoz 7 v2

ATI Radeon 9550 (2 μηνων ειναι κ αμφιβαλλλω αν ειναι η πηγη του κακου)

RAM noname 256 MB DDR-333

Western Digital 40 GB (λειτουργικο κ προγραμματα)

Seagate 200 GB (αποθηκευτικος χωρος)

SoundBlaster Audigy

PCI Card USB 2

Τωρα τα drives δεν νομιζω να παιζουν ρολο.Για τον δισκο με το λειτουργικο εχω κανει 3 checkdisc κ με αναλυση για bad sectors κ δεν βρηκε τπτ.Εχω πελαγωσει.Ηθελα σε καποια φαση να παρω καινουριο pc αλλα οχι τωρα.Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.

Τα σέβη μου

Δημοσ.

Τελικα κατι εκανα.Μεχρι κ στο Linux μασουσε ο υπολογιστης κ κολλησε τα παντα.Εβγαλα κατα τυχη την USB PCI Card κ μεχρι τωρα ειναι σταθερος (φτου να μην με ματιασω).Δεν ειναι λιγο παραλογο ομως??Να μου #%!#%^#&% το συστημα μια PCI Card??Γνωμες??Αποψεις??

Τα σέβη μου

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα και συγγνώμη που παρεμβαίνω. Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε αυτόν το χώρο και δεν είμαι και πολύ σχετικός. Αντιμετωπίζω και γω ένα πρόβλημα και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια. Αγόρασα πρόσφατα RAM noname από ebay και συγκεκριμένα 2χ1G στα 333MHz. Όταν τις τοποθετώ μόνες τους ο υπολογιστής μου δεν εκκινεί, ενώ όταν τις βάζω μαζί με τις παλιές (2χ256MHz, επίσης στα 333), ο υπολογιστής λειτουργει, όπως παλιά, στα 512 δηλαδή. Δοκίμασα πάρα πολλούς συνδυασμούς και παρ' όλα αυτά, δεν τις βλέπει με τίποτα. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να δουλέψουν, εκτός από το να τις επιστρέψω; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...