Προς το περιεχόμενο

έκκινιση προγραμμάτων στο startup

antonis_wrx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα! Γίνεται με κάποιο τρόπο (πχ με το msconfig.exe) να ξεκινάνε κάποια προγράμματα πχ outlook, azureus κατά το startup (δεν βλέπω σχετική επιλογή στα options τους)

Δημοσ.

Απλά βάλε ένα shortcut για αυτά τα προγράμματα στο C:\Documents and Settings\Username\Start Menu\Προγράμματα\Εκκίνηση (ή C:\Documents and Settings\gmeg\Start Menu\Programs\Startup αν έχεις αγγλικά Windows).

Δημοσ.

ωραίος. Ευχαριστώ. άσχετο αλλά γιατί μόλις μπήκα στους συγκεκριμένους φακέλους άρχισε να μου ζητάει συνέχεια passport?

Δημοσ.

Αν εννοείς τους υποφακέλους του C:\Documents and Settings, εκεί για κάθε χρήστη δημιουργείται ένας υποφάκελος με όνομα το username του χρήστη (όπου αποθηκεύονται οι ρυθμίσεις του profile του χρήστη), ενώ "by default" υπάρχουν ο φάκελος Default User, που περιλαμβάνει τις εξ ορισμού ρυθμίσεις για κάθε νέο χρήστη που δημιουργείται, και ο All Users, που περιλαμβάνει ρυθμίσεις κοινές για όλους τους χρήστες (για παράδειγμα, αν τα shortcuts που λέγαμε πριν αντί για τον φάκελο C:\Documents and Settings\Username\Start Menu\Προγράμματα\Εκκίνηση τα τοποθετήσεις στον C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Προγράμματα\Εκκίνηση, τότε θα ξεκινούν με οποιοδήποτε username κι αν κάνεις logon).

Αν στο PC είσαι συνδεμένος σαν administrator, τότε έχεις δικαίωμα πρόσβασης σε όλους τους φακέλους. Αν όμως είσαι απλός χρήστης, τότε πρόσβαση έχεις μόνο στον προσωπικό σου φάκελο και για όλους τους άλλους ή θα σου απαγορεύει την πρόσβαση ή θα σου ζητάει το αντίστοιχο password.

Δημοσ.
είμαι admin. ένα pop-up πέταγε συνέχεια για passport! την δουλεία μου κανονικά την έκανα χωρίς πρόβλημα.

Μήπως τρέχει αυτό το καταραμένο msn messenger στο οποίο δεν έχεις βάλει στοιχεία σύνδεσης (και κάνει κέφι να σε συνδέσει θέλεις δε θέλεις);

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...