ntountou Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Έτυχε να διαβάσω παλιότερα, σαν επισήμανση σε άσχετα θέματα, ότι τα αρχεία ήχου mp3 "καταστρέφουν" τα ηχεία. Θα ήθελα λοιπόν να έχω κάποιες απαντήσεις πάνω σε αυτό το θέμα: α) πως καταστρέφονται/επηρεάζονται τα ηχεία από αρχεία mp3? β) είναι και άλλοι τύποι αρχείων που επηρεάζουν αρνητικά τα ηχεία? γ) όταν φτιάχνω ένα audio cd από αρχεία τύπου mp3 με το nero ή όποιο άλλο πρόγραμμα, οι επιπτώσεις στα ηχεία παραμένουν ίδιες? δ) όλα τα ηχεία επηρεάζονται ή υπάρχουν ειδικές κατηγορίες ηχείων που είναι πιο ευαίσθητες και άλλες που είναι πιο ανθεκτικές? thanx
sboo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Έτυχε να διαβάσω παλιότερα, σαν επισήμανση σε άσχετα θέματα, ότι τα αρχεία ήχου mp3 "καταστρέφουν" τα ηχεία. μάλλον αυτός που το είπε δεν ήξερε τι έλεγε... αν ήταν έτσι όλοι θα κλαίγαμε τα ηχεία μας...
Kombatant Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Φίλε μου, και γω δε το παίζω εξπέρ στα ηχεία, αλλά αυτό σίγουρα αποτελεί το πιο "κουφό" πράγμα που έχω ακούσει ποτέ. Σίγουρα δεν ισχύει, μην ανησυχείς
ntountou Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 τελικά έψαξα και το βρήκα το θέμα.. είχε ξεκινήσει για ηχεία και κατέληξε σε διαμάχη για το αν τα mp3 καταστρέφουν τα ηχεία ή όχι... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=131250&page=4 (από μήνυμα 49 και πέρα ξεκινά η "διαμάχη") όντως τελικά ψιλοαπαντήθηκε ότι τα mp3 δεν επηρεάζουν αλλά επειδή το θέμα της συζήτησης ήταν άλλο δεν αναλύθηκε καλά και έμειναν κάποια ερωτηματικά. το μόνο που με ανησυχεί είναι η κακή ποιότητα πολλών mp3 που έχουν μέσα θόρυβο και σε διάφορα σημεία μπορεί να έχουν στιγμιαίους υψήσυχνους ήχους που όντως ταλαιπωρούν τα ηχεία.. δε πιστεύω να υπάρχει διαφωνία ως προς αυτό
blueviper Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Άμα δεις το mastering που έχουν υποστεί πολλά από τα σύγχρονα cd, πιθανότατα να τους κάνεις και μήνυση. Μην μπω καν στη διαδικασία συζήτησης περί των σκοπίμως ελαττωματικών copy control cd για να μη διαβάζονται από τα cd player του υπολογιστή. Έχουν παρατηρηθεί ψιλο-ανεπαίσθητα click κατά τη διάρκεια ακρόασής τους κι από το hi-fi σε κάποιες περιπτώσεις. Ουδεμία ανησυχία από τα mp3...
Bigi444444 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Μην κάνεις κανα αστείο και δεις βίντεο στο pc (ειδικά αν έχει και τίποτα χιόνια), θα πας συστημένος για νέα οθόνη... Εγώ για το καλό σου το λέω...
ANEMOS-V Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 emena.. ta mp3,s mou xalasan..3 HDs, 2 CDrom , 1 Othoni ,2 Pliktrologia 2set apo Hxeia ,kai 5 akoustika.. mono ap tin poli xrisi enoite!
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 LOL, paidia eilikrina gelao akoma :) - Mallon i RIAA ebgale auti ti broma xaxaxaxa! :D:D:D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.