Προς το περιεχόμενο

Μηχανισμός ψυγείου για watercooling

chris333333

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω το μηχανισμό ενός παλιού ψυγείου, το οποίο είναι σχεδόν αθόρυβο, για να ψύξω επεξεργαστή και κάρτα γρφικών.

Δεν γνωρίζω αν είναι εφικτό ή αν το έχει προσπαθήσει κάποιος άλλος στο παρελθόν. Θα εκτιμούσα αν μου δίνετε κάποιο Link για κάτι σχετικό.

Δημοσ.

a re elina me tis patentes sou! :D

an einai psigiou kalos an einai apo katapsikti vlepo to mixanima sou na ginete pagaki gia kafe!

Tora sovara de vlepo logo na mpeis se oli afti tin diadikasia! ektos kai an sou aresoun ta peiramata!

Δημοσ.

Αν έχεις χρόνο ασχολήσου.... θα μάθεις πολλά και αν είσαι προσεκτικός (να μην χαλάσεις τίποτα) θα σου κοστίσει και λίγα....

Δημοσ.

Ζήτησα να βοηθήσετε αν γνωρίζετε κάτι σχετικό ή αν κάποιος άλλος το έχει επιχειρήσει.Επίσης έθεσα τον προβληματισμό μου για την πιθανότητα επιτυχίας του ανωτέρω. Οι ειρωνικές απαντήσεις περισσότερο του spock και λιγότερο του donacgr πιστεύω πως φανερώνουν τον χαρακτήρα τους. Δεν θα ήθελα να ασχοληθώ παιρετέρω με το ζήτημα άλλα έπρεπε να απαντήσω για να προφυλάξω πιθανούς χρήστες από τη διατύπωση αποριών που σε κάποιους μπορεί να φαντάζουν χαζές.

Δημοσ.

gia na katalavo ligoulaki an kai den to sinexizo parapera! pou einai i eironiki apantisi! oso gia ta xaraktira des oti post exo kanei edo mesa mkai meta ela na me krineis! kai an exo voithisei atoma i oxi! opos vevea me exoun voithisei kai para polu!

Tora oso gia to ellina me tis patentes sou nomizo oti afto isxiei se olous tous tomeis! an enoeis to pagaki den exei kamia eironia mesa ena asteio einai! elipsi xioumor einai dekti! ala de dexome na me krineis opos se goustarei! de pa na valeis kai olokliro psigio mesa! an to katefereis bravo sou! emena i aporia mou itan an axizei ton kopo kai tipota parapano!

Δημοσ.

Κι εγώ με τη σειρά μου να πω πως... απλά ένα αστείο ήταν. Τώρα, αν εσύ προσεβλήθης, έχεις την ειλικρινή μου συγγνώμη.

Κατά τα άλλα, συμφωνώ με τον Donacgr...

Καλή σου μέρα.

Δημοσ.
Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω το μηχανισμό ενός παλιού ψυγείου' date=' το οποίο είναι σχεδόν αθόρυβο, για να ψύξω επεξεργαστή και κάρτα γρφικών.

Δεν γνωρίζω αν είναι εφικτό ή αν το έχει προσπαθήσει κάποιος άλλος στο παρελθόν. Θα εκτιμούσα αν μου δίνετε κάποιο Link για κάτι σχετικό.[/quote']

Φυσικα και γινεται . Τα custom phase change συστηματα ψυξης ειναι πολυ της μοδας . :)

Δες εδω : http://www.thelab.gr/reviews/phasechange_1.php

Επισης για βοηθεια , στο forum του thelab.gr & pctechnology.gr

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...