Προς το περιεχόμενο

Open source html viewer?

24_hours_party

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα πλαίσια της πτυχιακής μου ψάχνω έναν viewer για html που να είναι open source kai να είναι πολύ πολύ μα πάρα πολύ απλός, δηλαδή απλά να εμφανίζει το html αρχείο για να τον αλλάξουμε λιγάκι όπως θέλουμε. Κανείς που να έχει τίποτα υπ' όψιν?

Δεν ψάχνω για broswer αλλά κάτι σαν broswer, θέλω απλά να ανήγει ένα html αρχείο και τίποτα άλλο, όλα τα άλλα θα τα κάνω εγώ. Δεν θέλω να έχει καν navigation απλά μόνο να είναι open source έτσι ώστε να πάρω το interface.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Νομίζω ζήτησε viewer όχι editor, και επίσης open source όχι απλά free.

Το 1ο που σκέφτομαι είναι lynx αν και μάλλον παραείναι απλός για αυτό που θες..

Δημοσ.

Βασικά, ψάχνω για το πιο απλό broswer του κόσμου, που να είναι open source γιατι εγώ θέλω να προσθέσω λειτουργίες και κατά προτίμηση σε java. Είναι για την πτυχιακή μου. Εγώ θέλω απλά να ανήγει ένα ηλεκτρονικό βιβλίο σε html και μετά ο χρήστης θα έχει την επιλογή 5 - 10 λειτουργιών που θα φτιάξω εγώ και θα προσθέσω στο πρόγραμμα. Θέλω να είναι open source για να έχω τον κώδικα και απλό για τον λόγο ότι για να αλλάξεις ένα πρόγραμμα πρέπει να το μάθεις και να το κατανοήσεις πρώτα άρα εγώ που θέλω να προσθέσω 5 - 10 πράγματα και δεν έχω και μέγαλη γνώση προγραμματιστική καλό είναι μην μπλέξω χωρίς λόγο, χώρια που υπάρχει πίεση χρόνου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...