tom-f Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Τον έκανες κλιματιστικο θα σε βοηθήσει και το καλοκαίρι .Ο δικός μου πάντα έβγαζε ζεστό αέρα μόνο, και η θερμοκρασία του σύμφωνα με mobile meter βρίσκεται κοντά στους 50 βαθμούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bgeorgalas Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 και εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα με το ανεμιστηρακι να δουλευει τρελα σε έναν amilo d τετραετίας...είχα δοκιμάσει να καθαρίσω εξωτερικα την ψύκτρα και μου φαινόταν καθάρη αλλα το πρόβλημα συνέχιζε...τελικα άνοιξα την ψύκτρα (μόνο το αλουμινένιο καπάκι που καλύπτει την ψύκτρα στο επάνω μέρος) χωρίς να την βγάλω και είδα ότι είχε συσωρεύσει μια κουβέρτα σκόνη και δεν άφηνε να περάσει ο αέρας....στην δική σου περίπτωση (οι ψύκτρες μας μοιάζουν αρκετα οπτικά τουλάχιστον) θα μπορούσες να δοκιμάσεις (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) το αντίστοιχο....από ότι βλέπω από την φώτο πρέπει να έιναι οι βίδες που σου σημειώνω με άσπρο βέλος αλλά έσύ που το έχεις μπροστά σου θα το βλέπεις καλύτερα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelfc Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Οπως κοιταζω απο το ανεμιστηρακι απο κατω δεν φαινεται να υπαρχει σκονη. Ομως μιας και με την αλλαγη της παστας δεν εγινε τιποτα θα το δοκιμασω και αυτο. Δεν το ειχα σκεφτει. Σ'ευχαριστω bgeorgalas και ελπιζω να πιασει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelfc Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 @bgeorgalas Φιλαρακι χιλια ευχαριστω! Δοκιμασα να ανοιξω το heatshink του επεξεργαστη οπως φαινεται στο attachment. Εκει μπροστα απο την ψυκτρα ειχε μαζευτει κυριολεκτικα μια κουβερτα σκονης η οποια εμποδιζε τον αερα απο το ανεμιστηρακι να φτασει στην ψυχτρα και να κρυωσει τη cpu. Στη φωτογραφια το εχω σχεδον καθαρισει, αλλα πραγματικα γινοταν χαμος απο σκονες.. Η θερμοκρασια της cpu σε idle επεσε 10 βαθμους!! Αναλογη ειναι και η πτωση της θερμοκρασιας του συστηματος. Το δοκιμασα και σε full load και δεν ξεπερασε τους 70 βαθμους. Ας το εχουν και οι αλλοι υποψιν τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiorgosH Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Χωρίς να ανοιξουμε το φορητό υπάρχει κάποιος εγγυημένος τρόπος να το 'ξεσκονίσουμε'? Έχω ένα Presario 1700 και κυριολεκτικά βράζει!!! (5 χρόνων μηχάνημα με πολυυυυ χρήση!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelfc Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Εγγυημενος οχι. Σε μενα πχ εκει που ηταν η σκονη δεν προκειται να εβγαινε ουτε με ηλεκτρικη σκουπα, ουτε με σπρευ πεπιεσμενου αερα. Μπορεις παντως να δοκιμασεις να το φυσηξεις με σπρευ πεπιεσμενου αερα στις εισοδους για τον αερα. Προσοχη παντως γιατι μερικα απο αυτα ριχνουν με πολυ πιεση τον αερα και μπορει να προκληθει ζημια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PeiramatoZwo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Επαναφέρω το θέμα, μιας και αντιμετωπίζω αντίστοιχα προβλήματα, όμως μόνο σε σχετικά απαιτητικές εργασίες. Συγκεκριμένα όταν παίζω το civIV, το ζήτημα είναι ότι είχα δεί μια πατέντα για βάση στο περιοδικό pc-magazine, και μαζί είχε και ένα cd. Το περιοδικό δυστηχώς δεν το έχω, και το cd βγήκε ελατωματικό με απότελεσμα να μην έχω τις απαιτούμενες οδηγίες για την δημιουργία της βάσης- ψύξης. Σε περίπτωση που το έχει κάποιος plz ας ενημερώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.