electrician Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 :cry: Έχω ένα pc δύο σκληρούς δίσκους εναν 120 και εναν 160 .Το κακο είναι οτι ο 160 χρειάζεται υποχρεοτικά sp2. Δύο σκληροι δίσκοι με πολλά partition αλλά το ένα 138gb γεμάτο έτοιμο να σκάσει!!!. Οπότε έχωντας xp με sp2 ξεχνιέμαι και περναω τα xp ξανά σε άλλο partition αλλά χωρίς sp2 και μπαίνω σε αυτά. Με το που μπαίνω και πάω να ακούσω μουσική απο το μεγάλο partition ένα μύνημα χτυμπαει drive is not accesible και καταλαβαίνω αμέσως τη μαλ_κια που είχα κάνει. Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Γιατί είναι 5 το πρωί και σκέφτομαι τη να κάνω χωρίς να ξέρω, αν κανείς ξέρει καλό θα μου κάνει να μάθω μήμπως κλείσω κανα μάτι. :cry:
freskas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Το καλλητερο που εχεις να κανεις τετοια ωρα, ειναι να την πεσεις για υπνο :-P, αλλα δικο σου θεμα ειναι. Η ποιο γρηγορη λυση ειναι να βαλεις το sp2 πανω στην καινουργια εγκατασταση. Αλλιως, αν δεν εχεις σβησει την προϋγουμενη εγκατασταση, μπαινεις απ'αυτην και ανοιγεις τη μουσικη σου. Μετα βρησκεις το cd των xp και το sp2. Κατεβαζεις το nLite, αντιγραφεις το cd των xp στο δισκο, ακολουθεις τις οδηγειες και κανεις 1 intergrade το sp2 στα xp. Γραφεις το image σ'ένα cd και ξαναεγκαθηστας τα xp απ το καινουργιο cd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.