Προς το περιεχόμενο

philips dvp 632 greek υπότιτλοι

perrys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλαράκο zavlaka ευχαριστώ για το ενδιαφέρων έβαλα το εξής Philips 630

v1.2g (2.4.2005) special GREEK edition αλλά δεν έγινε τίποτα λές να τα δοκιμάσω όλα μπας και γίνει τίποτα?

Δημοσ.
Φιλαράκο zavlaka ευχαριστώ για το ενδιαφέρων έβαλα το εξής Philips 630

v1.2g (2.4.2005) special GREEK edition αλλά δεν έγινε τίποτα λές να τα δοκιμάσω όλα μπας και γίνει τίποτα?

Tι εννοεις οτι δεν εγινε τιποτα?

Η αναβαθμιση εγινε σωστα?

Δημοσ.

Το Firmware to έχει πάρει κανονικά βάζω την ταινία με τους υπότιτλους αλλά όταν πατάω subs μου βγάζει ένα χεράκι δεν κάνει τίποτα.

Οι υπότιτλοι τι κατάληξη πρέπει να έχουν ? srt?

Δημοσ.

Ζavlakas είσαι αρχηγός!!!!!!!!!!!!!!!

Το λάθος μου ήταν ότι έπρεπε να παω στους υπότιτλους να πατήσω το sub button και μετά να ξεκινήσω την ταινία.

Και πάλι ευχαριστώ φιλαράκο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Ζavlakas είσαι αρχηγός!!!!!!!!!!!!!!!

Το λάθος μου ήταν ότι έπρεπε να παω στους υπότιτλους να πατήσω το sub button και μετά να ξεκινήσω την ταινία.

Και πάλι ευχαριστώ φιλαράκο.

Να 'σαι καλά αδερφέ.. Ενα μήνα προσπαθούσα να παίξω υπότιτλους, είχα δοκιμάσει τα πάντα.. Καλά, αυτό πώς πρέπει να το ξέρουμε? Στο manual δεν νομίζω να λέει κάτι σχετικό!!! Πάντως είσαι φοβερός!!

Μήπως ξέρεις τι ρυθμίσεις πρέπει να βάλω στο Nero για να διαβάζει τα srt? Δυστυχώς πείραξα τις ρυθμίσεις (Joliet κλπ..) και τώρα δεν τα αναγνωρίζει πάλι...

Και πάλι ευχαριστώ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

paidia gia pioneer dcs-333 yparxei firmware gia greek subs?den mporw na vrw pouthena enw apo oti eida einai upgradeable.den vriskw pouthena omws firmware gia to sygkekrimeno montelo.mipws einai efamilo me kapoio allo??paides swste me!!!!:(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...