geokok1981 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Συμβαινει κατι περιεργο τον τελευταιο καιρο. Οποτε παω να μπω στον φακελο documents and settings το pc κυριολεκτκα σερνεται και κανει μια ωρα να τον ανοιξει. Το ιδιο συμβαινει και με καποιους υποφακελους του φακελου αυτου. Δεν το παθαινω πουθενα αλλου και ο φακελος δεν εχει δα και τα τρελα αρχεια για να αργει ετσι (δεν ειναι πχ φακελος γεματος με βιντεακια για να αργει να τον ανοιξει...). Το προβλημα δεν παρατηρειται πουθενα αλλου. Win xp sp2 τρεχω.... Καμιά ιδέα...???(δεν το γλυτωνω το format μου φαινεται....:?)
geokok1981 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Συμβαινει κατι περιεργο τον τελευταιο καιρο. Οποτε παω να μπω στον φακελο documents and settings το pc κυριολεκτκα σερνεται και κανει μια ωρα να τον ανοιξει. Το ιδιο συμβαινει και με καποιους υποφακελους του φακελου αυτου. Δεν το παθαινω πουθενα αλλου και ο φακελος δεν εχει δα και τα τρελα αρχεια για να αργει ετσι (δεν ειναι πχ φακελος γεματος με βιντεακια για να αργει να τον ανοιξει...). Το προβλημα δεν παρατηρειται πουθενα αλλου. Win xp sp2 τρεχω.... Καμιά ιδέα...???(δεν το γλυτωνω το format μου φαινεται....:?)
geokok1981 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 ...........καταλαβα.....παλι στον γκαντεμη ετυχε το κουλο που δεν ξερει κανεις τι να κανει.....χμ...για να δω..που ειναι το δισκακι με τα xp.....?
KaizerSoze Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Oxi mwre amesws format.Den xerw ti na sou pw(tsekare ti trexei apo to control panel kai ti memory kai cpu usage exeis) alla amesws format?Orexi exeis?
GT1807 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Τι antivirus εχεις?Μπορει να κανει 30 ωρες να ανοιξει το φακελο γιατι το αντιβιωτικο σου σκαναρει συνεχεια για ιους.Μηπως εχεις πολλα μικρα αρχεια??Μηπως τα εχεις σε μορφη thumbnails??Κ μασαμπουκωνει??Αν δεν στο κανει σε κανενα αλλο φακελο προφανως κατι στραβο εχει εκεινος ο φακελος. Τα σέβη μου
geokok1981 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Προφανως και κατι εχει ο συγκεκριμενος φακελος αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι. Ειναι ενας κανονικος απειραχτος (εννοω απο μενα, οι εγκαταστασεις βαζουν εκει οτι βαζουν συνηθως) φακελος κλασσικος documents and settings οπως σε καθε pc. To path το ξερετε και τι περιεχει φανταζεστε. Οσο για φορτιο επεξεργαστη εκεινη την στιγμη δουλευει full καθως και η μνημη (η cpu βαραει κατι 75%). Antivirus εχω το mcafee αλλα το εχω πολυ καιρο και δεν ειχα ποτε προβλημα. Στο path c:\ βρισκεται μαζι και ενας φακελος με την εγκατασταση του matlab που ειναι πανω απο giga και αρχικα νομιζα πως εφταιγε αυτο αλλα μαλλον δεν ισχυει κατι τετοιο αφου μου εχει τυχει να το φορτωνει αμεσα το path και να βλεπει κανονικα και τον φακελο. Παρολα αυτα οταν παταω docs and settings παω για καφε....επισης σε καποιυς υποφακελους του docs and settings εχω παλι το ιδιο οταν παταω το back για να παω πισω. To θεμα ξεφτιλιζεται οταν κολλαει κανα λεπτο σε σημειο που εχει τις καρτελες των users οι οποιες ειναι οι εξης δυο: μια στανταρ απο ta windows (all users) και μια με τις προσωπικες μου ρυθμισεις... ΟΛΑρριιααα..ολαααραααα......(τελικα αυτο το avatar με περιγραφει τοσο καλα...μα τοσο καλα)
pc_admin Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 ειναι πιθανο να ειναι "χτυπημενος" ο δισκος σ αυτο το σημειο ,μπορεις να κανεις scan το δισκο αφου εχεις επιλεξει και τις 2 επιλογες για ελεγχο σφαλματων και αυτοματη επιδιωρθωση και οταν κανει restart θα κανει τον ελεγχο και αν δεις bad sectors τοτε ..θελεις αλλο δισκο. Η αλλη περιπτωση που εχω δει ειναι αν πας συστημα ,για προχωρημενους, επιδοσεις,ρυθμισεις ,θα δεις το data execution prevetion και πατα την δευτερη επιλογη "απενεργοποιημενο εκτος απο τα προγραμματα που θελεις"
geokok1981 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Λοιπόν σημερα εκανα το πολυ απλο που δεν ειχα κανει τοσο καιρο και σας παραθετω τα αποτελεσματα στην εικονα. Οταν παταω δεξι κλικ-->ιδιοτητες δεν εμφανιζει το μεγεθος του φακελου αμεσως αλλα αρχιζει και μετραει καμποσο μεχρι να φτασει στο τελικο. Συνολικα ειναι 2.7 gb περιπου(!) απο τα οποια το μεγαλυτερο μεγεθος καταλαμβανει ενας φακελος του google desktop (το index φανταζομαι). Μπορει να φταιει αυτο??? θα κανω παντως και ενα scandisk... docs.bmp
geokok1981 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Έσβησα καποια πραγματα (και το gdesktop) και η συμπεριφορα βελτιωθηκε αρκετα αλλα ακομα με παιδευει ενας υποφακελος.... Το scandisk παντως δεν βρηκε κατι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.