GiorgosH Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Εγώ μόλις παρατήρησα πως έχω την bootable έκδοση.. Όταν όμως διαλέγω backup παίρνει ΟΛΟ το δίσκο (μαζί με ταινίες, τραγούδια, κτλ κτλ) μαζί με πράγματα που ΔΕΝ θέλω να έχω στο backup με αποτέλεσμα όταν μου ζητάει να βάλω DVD και αφού το βάλω, μου λέει πως δεν υπάρχει χώρος για δημιουργήσει το Image.. options-start program' date='when windows start,disable,i kati tetio. yparxei kai bootable ekdosi,den kserw ti diafores exoun. [/quote'] Δεν υπάρχει τέτοια επιλογη... :(
Nik0s Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 opoios exei link gia na katevasouem to norton bootable private message me plz.
GiorgosH Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Μην το κατεβάσεις.. Εγώ πάντως δεν έκανα δουλεία.. Ούτε έχει επιλογή να το απενεργοποιήσω απο την εκκίνηση ούτε μπορώ να επιλέξω εάν δεν θέλω κάποια αρχεία στο Backup και γενικά οι παλίοτερες του εκδόσεις με είχαν βολέψει περισσότερο.. Ξέρετε άλλο πρόγραμμα να κάνει την ίδια δουλεία μήπως? Backup το σύστημα όπως είναι (με δυνατότητα επιλογής ποια αρχεία να αντιγραφούν) και δυνατότητα εκκίνησης απο το Media σε περίπτωση κάποιου σφάλματος?
Nik0s Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 File Giorgo tha symfwnisw mazi sou kai tha sou pw pws eida tyxaia se ena torrent site apo to opoio kai katavasa to Norton Ghost 10 na sxoliazoun pws to Acronis TrueImage einai poly kalytero apo to Ghost. Dex exoume para na katevasoume ena trial tou programamtos psiteuw. ;-)
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Ούτε έχει επιλογή να το απενεργοποιήσω απο την εκκίνηση /quote] Πας Εναρξη -Εκτελεση γραφεις msconfig πατας enter πας στην εκκινηση και ξεκλικαρεις την επιλογη να φορτωνεται το ghost στην εκκινηση. :-D
Susi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 mage smhn zorizestai.. NORTON GHOST 2003 .. kai travas image se dvd (to opio ine bootable fisika (norton pc-dos).. kai ise etimos.
GiorgosH Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Ούτε έχει επιλογή να το απενεργοποιήσω απο την εκκίνηση /quote] Πας Εναρξη -Εκτελεση γραφεις msconfig πατας enter πας στην εκκινηση και ξεκλικαρεις την επιλογη να φορτωνεται το ghost στην εκκινηση. :-D Ναι ρε αδερφέ, τα ξέρουμε κι εμείς αυτά (tss ) αλλά το θέμα είναι να το κάνεις μέσα απο το πρόγραμμα για να ξέρεις κ τελικά τι παίζει.. Τρέχει, δεν τρέχει, δουλεύει δεν δουλέυει../ Πάω για uninstall πάντως το βράδυ
Nik0s Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Auto pou theloume einai na pairnei image kai na kanei recover to image pou pire apo diko tou bootable dvd. In fact to ido to dvd pou tha aproume image prepei na einai bootable apo mono tou. na minx reiazetai kan to norton gia na ginei recover. Na einai enswmatwmeno.
GiorgosH Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Τελικά άκρη δεν βγάζουμε.,.? για την έκδοση 2003 ισχύει ότι το κάνει? Το επιβεβαίωσε κάποιος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.