Προς το περιεχόμενο

Help με Norton Ghost..

GiorgosH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρασα το Norton Ghost 10 για να έχω έτοιμο ένα Backup σε dvd του συστήματος μου όπως το έχω τώρα, αλλά περίμενα πως θα είχε κάποια επιλογή για να το περάσω σε cd..

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να φτιάξω ένα CD/DVD, με το 'συστημα' μου όπως είναι τώρα (settings, προγράμματα, κτλ) και να μπορώ να το κάνω restore με κάποιο τρόπο σε περίπτωση που κάνω κάποιο φορμάτ στο μέλλον..

Μπορεί κάποιος να δώσει κάποια συμβουλή?

Ευχαριστω..

Δημοσ.

Πέρασα το Norton Ghost 10 για να έχω έτοιμο ένα Backup σε dvd του συστήματος μου όπως το έχω τώρα, αλλά περίμενα πως θα είχε κάποια επιλογή για να το περάσω σε cd..

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να φτιάξω ένα CD/DVD, με το 'συστημα' μου όπως είναι τώρα (settings, προγράμματα, κτλ) και να μπορώ να το κάνω restore με κάποιο τρόπο σε περίπτωση που κάνω κάποιο φορμάτ στο μέλλον..

Ευχαριστω..

Δημοσ.

Tha parakalouse kai gw gia anlytikes odigies se auto pou rwtise o filos GiorgosH.

Pes oti xalane se kapoia fasi at xp kai theloume na glytwsoume to format kaiu epanegatastasi vn XP kai ton efarmogwn kai rythisewn meta ktlp ktlp.

Xreiazomaste ena Norton Ghost 10 Boot up Disk/DVD.

Pws ginetai i douleia?

Δημοσ.

Tha parakalouse kai gw gia anlytikes odigies se auto pou rwtise o filos GiorgosH.

Pes oti xalane se kapoia fasi at xp kai theloume na glytwsoume to format kaiu epanegatastasi vn XP kai ton efarmogwn kai rythisewn meta ktlp ktlp.

Xreiazomaste ena Norton Ghost 10 Boot up Disk/DVD.

Pws ginetai i douleia?

Δημοσ.

paidia sas parakalw kapoios as voithisei...palia to norton ghost to xekinousame apo msdos boot disk kai pairname images kai ta kanama restore meta. twra allaxan ta pramata? pws ginetai auto?

Δημοσ.

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να φτιάξω ένα CD/DVD' date=' με το 'συστημα' μου όπως είναι τώρα (settings, προγράμματα, κτλ) και να μπορώ να το κάνω restore με κάποιο τρόπο σε περίπτωση που κάνω κάποιο φορμάτ στο μέλλον..

Ευχαριστω..[/quote']

Αυτο μποριε να το φτιαξεις οταν παιρνεις image επιλεγοντας για αποθυκευση το dvd drive.:-D :-D :-D

Δημοσ.
image diladi twra pairnoume mesa apo ta xp aki oxi apo to dos opws palia?

ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!! Και στην εκδοση 10 και στην 9.Για επαναφορα μπουταρουμε με το cd του προγραμματος και οχι με δισκεττα οπως παλια.

Δημοσ.

Εγώ έχω to Ghost.10.. Δεν είδα πουθενά όμως τη bootable έκδοση..

Θα δοκιμάσω το μεσημεράκι να γράψω το DVD. Να ρωτήσω όμως, στο DVD θα γράψει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, δηλαδη (πχ) ακόμα και τις ταινίες που έχω στο δίσκο? Γιατί αν είναι έτσι θα χρειαστώ 15 DVD..!!!

Επίσης, πως γίνεται να απενεργοποιήσω το Ghost από το να τρέχει συνέχεια στην εκκίνηση? Τρώει 15Mbytes μνήμη.. :(

P.S. Thanks Γιάννη :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...