Προς το περιεχόμενο

Rammstein videoclip

Sinclair

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποιος δεν εχει δει το βιντεοκλιπ των Rammstein "Mann gegen mann" δεν εχει δει τιποτα.....Ειναι τρελλοι αυτοι οι Γερμανοι.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οποιος δεν εχει δει το βιντεοκλιπ των Rammstein "Mann gegen mann" δεν εχει δει τιποτα.....Ειναι τρελλοι αυτοι οι Γερμανοι.

Δημοσ.

με πρόλαβες ,τώρα το δα και εγώ.μακριά από εμάς αυτοί οι rammstein

και όπου θέλουν ας είναι.κάθε φορά κάνουν και πιό παράξενο

video clip.

Δημοσ.

με πρόλαβες ,τώρα το δα και εγώ.μακριά από εμάς αυτοί οι rammstein

και όπου θέλουν ας είναι.κάθε φορά κάνουν και πιό παράξενο

video clip.

Δημοσ.

2 ακραία videoclip σε 10 χρόνια δεν είναι πάρα πολύ άσχημα όταν τα κομμάτια ροκάρουν. Το Mein Teil κάαααπως το χώνεψα σαν videoclip, αυτό το Mann gegen mann όμως δεν νομίζω να το χωνέψω......... Οχι τίποτε άλλο, άμα λέω ότι μου αρέσουνε με κοιτάνε περίεργα!

Προσωπικά μου αρέσουν - ας είναι καλά το φιλαράκι που μου πάσαρε το Live aus Berlin DVD γιατί αλλιώς θα ήξερα μόνο το Du hast από το Matrix 1.

Για περισσότερα...

http://herzeleid.com/

...και παρακαλώ μην με αρχίσετε στα σχόλια άν δεν έχετε δει/ακούσει τίποτε άλλο εκτός από το τελευταίο videoclip - το group ροκάρει *πολύ ζόρικα*!

Δημοσ.

Rammstein einai theoi!! Poly kalo sygkrotima... An kai exoun akoustei polla gia nazistikes taseis...(mporrei fimes mporei oxi) na po tin alitheia den me endiaferei kai poly... Einai arketa xronia tora kai exoun poly kales douleies!!

Δημοσ.

Η ολη φαση με τις ναζιστικες τασεις ξεκινησε απο μια Αμερικανα δημοσιογραφο που υποστηριζε οτι ο Lindemann χρησιμοποιει την αρθρωση του Χιτλερ. Παντως,

στην (πρωην) ανατολικη Γερμανια υπαρχουν εντονες τετοιες τασεις.

Το βιντεο οντως δεν παιζεται...

Δημοσ.

genika kati me epiase tora kai katevasa sta grigora kamia 10aria videakia ton rammstein...

Sxedon ola einai katapliktikes douleies!!!! Emeina ekpliktos!! Ksexorizo ta Sonne, Ohne Dich, Engel, Ich Will, Mann Gegen Mann kai Amerika pou pragmatika deite to...einai KATAPLIKTIKO....leei kai enoei polla pragmata!!

Δημοσ.
genika kati me epiase tora kai katevasa sta grigora kamia 10aria videakia ton rammstein...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα - εδώ άλλα κι άλλα έβρισκα και δεν κατέβαζα αλλά την δισκογραφία των R+ μαζί με σχεδόν όλα τα vc τα έχω........

Δες οπωσδήποτε...

Links 2 3 4

Benzin

Keine lust

...Θεωρία συνομωσίας... ρε μπας και έχουν υπόγεια μηνύματα στα κομμάτια για να κολλάμε????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...