paschalia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Να διευκρινισω οτι στο πρωτο ποστ εγραψα ''Αττικη'' . ΔΕΝ εγραψα Αθηνα , δεν ανεφερα ΚΑΝ την λεξη Αθηνα . Αλλα κ Αθηνα να εγραφα , που βρισκεις το λαθος στο τι ζηταω ? Aν εχεις διαθεσιμα πισια κ χρηματα , κανε μου πασα καποιο απο αυτα , ωστε να μη σκοτιζομαι στο αν θα βρω καλο τεχνικο ή κανα σκιντζη ...
equilibrium Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 leptomeria... min trelenese!!! toso diskolo einai na breis service gia to pc sou h' thelis na deis posous texnikous exei o nomos attikis? 1) diskoleytikes toso poli apo moni sou gia na breis service? 2) giati den perigrafeis to problima edo, na se boithisoume? siga min sou kano kai sentra... pio fthino service apo to insomnia den tha breis!
paschalia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 α) Δεν δυσκολευτηκα ιδιαιτερα , γι'αυτο κ την επαθα. Αν ειναι να τα σταξω , προτιμω το guaranteed παρα το ρωτωντας πας στην πολη .. β) Δεν εχει σημασια το γιατι θελω τεχνικο . Σημασια εχει οτι ειναι κατι που δεν μπορω να το κανω μονη μου κ προτιμω τον επαγγελματια ( απο αποψη σχεσης ) .. κ γ ) Γιατι το ψειριζεις ( κ εγω μαζι ) εφοσον δεν εισαι καν απο εδω ( αττικη ) κ δεν εχεις κατι ουσιαστικο να προτεινεις ?
equilibrium Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 ama plironeis gia ipiresies pou den sou parexonte sosta, tote esi ftes ipotheto. den me endiaferi pos kai ti. den to psirizo. proteina alla an den katalabeneis, allo thema. opos les den exei simasia. diladi an kapios sou kanei mia lista me tous texnikous stin attiki, pisteueis oti den iparxei periptosi na tin ksanapatisis? alitheia iparxei guaranteed? xaxaxa! kalo kai afto.
paschalia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Οταν πηγα το πισι μου για φορματ κ αλλαγη λειτουργικου κ ο τεχνικος ηταν τοσο στραβαδι που δεν προσεξε ενα κιτρινο φακελλο στο γρηγορο ανοιγμα ( κατω αριστερα) , ναι , εγω φταιω που πηγα σ'αυτον . Δευτερον , μου προτεινες να παρω τις μικρες αγγελιες . Τι να τις κανω βρε φιλε ? Δεν θα ανοιγα τοπικ αν ηθελα κατι τετοιο . Και τελος ΔΕΝ ζητησα να μου κανει καποιος μια λιστα οτι να'ναι . Αν εχεις καταλαβει σε τι φορουμ εισαι , τοτε θα ξερεις κ οτι σ'αυτο το φορουμ οι περισσοτεροι θα ξερουν να ξεχωριζουν την ηρα απο το σταρι ( να το πω κ 'ετσι ) .. Τεσπα .
deathlok Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 to plaisio dini texniki ipostiriksi sto spiti me to azimioto. den gnorizo tin poiotita ton iperision alla apo ton mastro-mitso (me lene kai dimitri tromara mou) pou einai o gomenos tis aderfis tous batzanaki tis koubaras ktl ktl kai einai poli kalo paidi mou akougete ligo kalitero san lisi to plaisio (kai as to krazoun oloi)
equilibrium Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 hamrton pou lei kai o georgiou.... esi mallon den diabazis ta threads... mathe na kaneis toulaxiston format kai meta pes mou emena se ti foroum eimai....
dimitris74 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 otan ksekinisa na asxoloume me ta pc den iksera tin tifla mou opos esi kai den ypirxei kai internet na psakso na vro voitheia. simera me tin plithora ton prosforon voitheias, px internet, kapoio paidi apo edo mesa, einai kalitera na talaiporitheis ligo moni sou para na skaseis lefta se kapoion texniko pou kaneis den kserei to poion tou.
georgeadams Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Οταν πηγα το πισι μου για φορματ κ αλλαγη λειτουργικου κ ο τεχνικος ηταν τοσο στραβαδι που δεν προσεξε ενα κιτρινο φακελλο στο γρηγορο ανοιγμα ( κατω αριστερα) , ναι , εγω φταιω που πηγα σ'αυτον . Αν δεν του είπες Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ τι θέλεις να κάνει και τι να προσέξει πριν κάνει το format, ναι, εσύ φταις...
sleepy_head Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Ας πάμε πάλι στο τόπικ...Εγώ μια φορά που χρειάστηκα τεχνικό πήγα στη Γραμμή και όλα ήταν οκ μετά.
paschalia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 georgeadams ειχε ξαναγινει αλλου αυτη η συζητηση με οτι ειχα παθει τοτε ... Για το μονο που εφταιγα τοτε , ειναι οτι ,οταν μου ειχε πει οτι θα κανει ο συνεταιρος το φορματ , δεν ειχα αντιδρασει εντονα κ ειχα πει οκ . Γιατι ο φακελος ΔΕΝ ηταν στην επιφανεια εργασιας , ουτε μεσα στον χαρτοφυλακα ,ουτε στο my documents ( που δεν δικαιολογιοταν να μη το προσεξει κ σε αυτες τις περιπτωσεις ). Ηταν στο γρηγορο ανοιγμα , το οποιο υπαρχει για να ανοιγουν αυτα που χρησιμοποιεις πιο συχνα .. νομιζω . Δλδ ελεος , θα πρεπε να του ελεγα αναλυτικα το εξης '' Βλεπεις αυτον τον φακελο κατω αριστερα στο γρηγορο ανοιγμα? Θελω να τον σωσεις ? '' Αν ηταν να πω αναλυτικα κατι τετοιο σε ενα τεχνικο πολλων χρονων ,θα επρεπε να του πω σαν επομενο να παει να σκισει το διπλωμα κ να παει για ψαρεμα ..
mike8 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 de nomizw fili paschalia oti eftaige o texnikos an esy den tou eixes pei ti na kratisei..(den exw parakolouthisei to thema pou les..) De mporei o texnikos pou tha sou kanei tin epanegkatastasi na psaksei oolo to disko gia tou pou mporei esy na exeis arxeia sou.. An katalava kala etsi..? btw an xreiazesai texniko mporeis na mou peis.. filika
paschalia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Οκ . Να το πω αλλιως ( Βαλτε οποιον θελετε στην θεση του ανθρωπου) . Εχουμε ενα ανθρωπο που δεν κατεχει ,ουτε εχει μεγαλη σχεση με τα πισια . Ερχεται η ωρα να παει το πισι του για φορματ κ διαφορα αλλα . Το πηγαινει σε καποιον γνωστο του , ο οποιος του το κανει τζιτζι ( σωστη δουλεια ? Ολοσωστη) . Τι αποκομιζει απο αυτη την δουλεια ? Οτι αυτος ο τεχνικος - που ηξερε κ τη δουλεια του κ οτι ο πελατης δεν κατεχει πολλα - εκανε καλη δουλεια . Ερχεται η ωρα για το δευτερο φορματ κ διαφορα αλλα . Ο προηγουμενος τεχνικος ,για διαφορους λογους , δεν ειναι διαθεσιμος κ λεει στον ανθρωπο ''φερτο κ θα το φτιαξει ο συνεταιρος μου'' . Ο ανθρωπος - που ξερει τη δουλεια του τεχνικου του πλεον κ ξερει οτι θα εχει σωστη δουλεια κ χωρις να του πει τπτ - δεν θελει να το δωσει στον αλλον αλλα αναγκαζεται μιας κ ο τεχνικος του θιγεται οταν του το λεει . Κ το πισι φτιαχνεται απο τον συνεταιρο . Με αρκετους φακελους να λειπουν . Ποιος φταιει ? Ο ανθρωπος ? Ο τεχνικος ? Ο συνεταιρος ?
freeworld Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Και έγω δεν νομίζω ότι φταίει ότι ο τεχνικός που του έδωσες λίγες πληροφορίες για το τι θές να κρατήσεις. Άλλωστε ο τεχνικός έρχεται σε επαφή με πολύ κόσμο, που άλλοι έχουν στο συγκεκριμένο φάκελο απαραίτητα αρχεία και άλλοι όχι. Καλό είναι να γίνεται ένα καλό backup σε τακτά χρονικά διαστήματα. Τα δισκάκια DVD είναι αρκετά φτηνά. Ελπίζω στην επόμενη επιλογή σου να είσαι πιο τυχερή.
urezin Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Sugnomh alla esu les oti an mou ferei enas pelaths to pc tou kai mou pei kantou format kai perasta ola apo pano kainouria xoris na tou peis na krathsei backup ftaiei o texnikos??? Dhladh ean erthei h katharistria spiti sou kai ths peis petaxe ta skoupidia xoris na tis peis na prosexei ean esu exeis pramata axias mesa se ayta ftaiei h katharistria pou ta petaxe (xoris na ponoo oti o texnikos kanei douleia katharistrias)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.