Προς το περιεχόμενο

Τεχνικοι Η/υ

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερετε καταστηματα κ διευθυνσεις τεχνικων η/υ εντος Αττικης (συγκεκριμενα ) κ γενικοτερα ?

Παροτι οι πιο πολλοι τα μαστορευουν μονοι τους κ εκτος του οτι υπαρχουν κ'αυτοι που δεν το κανουν , θα ηταν καλο να υπαρχει μια λιστα με τετοια καταστηματα .

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ξερετε καταστηματα κ διευθυνσεις τεχνικων η/υ εντος Αττικης (συγκεκριμενα ) κ γενικοτερα ?

Παροτι οι πιο πολλοι τα μαστορευουν μονοι τους κ εκτος του οτι υπαρχουν κ'αυτοι που δεν το κανουν , θα ηταν καλο να υπαρχει μια λιστα με τετοια καταστηματα .

Δημοσ.
Anarotieme an 8a ipirxe toso megali prosfora stin periptosi poy to nick sou itan pasxalitsas anti gia paschalia

Αναρωτιεσαι κιολα ? :Ρ

Παιδια ευχαριστω για την προθυμια , αλλα δεν ειχα κατα νου κατι του στυλ '' Ηλεκτρονικο γραφειο συνοικεσιων ''' Ο καλος τεχνικος η/υ''' '' .

Απλα επειδη την εχω παθει απο ''τεχνικο'' , προτιμησα να παρω γνωμες σχετικων στο χωρο .

Δημοσ.

Πιστεύω είναι πολύ καλή σκέψη και πρόταση,που θα βοηθείσει πολλούς χρήστες.

Πρόσφατα ήθελα κάποια κάλυψη και δηστυχώς είχα μεγάλο πρόβλημα.

Η λύση από την εφημερίδα δεν είναι ότι καλύτερο.

Δημοσ.

Μια είναι η λύση στο πρόβλημα σου : μαθαίνεις να επισκευάζεις μόνη σου το pc. Και εγώ μικρότερος χρειάστηκα αρκετές φορές τεχνικό, αλλά κατάλαβα ποσο σκετικοί είναι οι περισότεροι τους και άρχισα να επισκευάζω μόνος μου ότι πρόβλημα έχω.

Συνήθως τα συνοικιακά κατάστημα μπορούν να βοηθήσουν σε κάτι τέτοιες καταστάσεις.

Τι πρόβλημα έχεις μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε εμείς?

Δημοσ.

apo pote exoume elipsh se afto ton xoro kai den to ksero? eidika stin athina. se kathe tetragono kai texnikos! edo re paidia, tin giagia mou ama po, na mou brei service gia to pc, tha to brei se 10 leptakia.

eilikrina den katalabeno giati paideueste toso. an tin epathes apo kapoion, poli apla den ton ksanaprotimas. pas se kapion allon. so simple! h lista den tha boithisi. alla opoios exi oreksi kai diabazi ta threads edo, amesos katalabenei pia eponima toulaxiston katastimata exoun kalo h' xalia service. ta sinikiaka katastimata ta briskoume se kamia efimerida h' me ligo perpatima stin geitonia mas.

den thelo na me pareksigisete alla poli kako gia to tpt.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...