Προς το περιεχόμενο

Αγορα κ.γραφικων AGP 160-180 ?

samtwo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όντως η 6800LE είναι κάπως πιο αργή απο μια 6600GT αλλά αν είσαι τυχερός στο softmod και με overcloacking μπορείς να έχεις καλύτερα αποτελέσματα.

Δημοσ.

Για πείτε μου τελικά για να σιγουρευτώ η LEADTEK 6800XT και η ASUS V9999/TD NX 6800 είναι και οι δυο 6800LE ??

Οι περισσότεροι μου λέτε για μεταχειρισμένα και μάλλον έχω χάσει επεισόδια αλλά από πού αγοράσεις μεταχειρισμένα με εγγύηση γιατί εγώ ήξερα για μόνο για site τύπου flea market

Σχετικά με τις υπόλοιπες 3 6600GT ποια λέτε είναι καλύτερη .Η GIGABYTE

φαντάζομαι θα είναι αθόρυβη αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τα 20 παραπάνω.

Σήμερα παρήγγειλα τροφοδοτικό(enermax liberty 500) και είμαι έτοιμος για την

κάρτα

Δημοσ.

metaxeirismenh me eggyhsh 8a pareis otan autos pou 8a sthn poulhsei 8a sou dwsei kai thn apodeiksh agoras mazi.

kai an pareis apo ebay ti na kaneis me apodiksi apo px germaniko shop to pas piso germania?

eipes episis gia 6800le me softmod overclock me 140 euro sto ebay ola ayta giati ego vlepo i times kai ksefeugoyn pros apano.

Δημοσ.
kai an pareis apo ebay ti na kaneis me apodiksi apo px germaniko shop to pas piso germania?

eipes episis gia 6800le me softmod overclock me 140 euro sto ebay ola ayta giati ego vlepo i times kai ksefeugoyn pros apano.

αυτό που είπα ισχύει για μεταχειρισμένο από Ελλάδα φυσικά. άν το πάρεις από ebay θυσιάζεις την μειωμένη τιμή για την εγγύηση..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...