DeepFloyd Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Το πρόβληαμ λύθηκε τελικά, με παραπλήριο τρόπο! Αργότερα διαπίστωσα ότι έπρεπε να τρέξω το Command Prompt ως admin, για να αλλάξω το metric. Τελικά άλλαξα το metric της LAN και το έκανα 1. Τώρα παίζει κανονικά!! Ευχαριστώ πολύ πολύ για τη βοήθεια!!!
apoikos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Ωραία. Αν χρησιμοποιήσεις και το /p switch (route /p) δε θα χρειάζεται να το κάνεις κάθε φορά. Συμπέρασμα: MS Windows: TO δικτυακό λειτουργικό σύστημα :-P
apoikos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Ωραία. Αν χρησιμοποιήσεις και το /p switch (route /p) δε θα χρειάζεται να το κάνεις κάθε φορά. Συμπέρασμα: MS Windows: TO δικτυακό λειτουργικό σύστημα :-P
DeepFloyd Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!!!!! Ενω σαν admin παίζουν όλα κανονικά, σαν user δεν πάει καλά, δε συνδέεται στο laptop με http://10.0.0.2 .... ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ!!!!
DeepFloyd Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!!!!! Ενω σαν admin παίζουν όλα κανονικά, σαν user δεν πάει καλά, δε συνδέεται στο laptop με http://10.0.0.2 .... ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ!!!!
exile Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Λίγο υπερβολικό σε βρίσκω Όταν δίνεις μία εντολή route, αυτή "by default" δεν διατηρείται μετά από restart. Δώσε την εντολή που είχες δώσει, προσθέτοντας το -p στο τέλος. πχ: route add 10.0.0.0 mask 255.255.255.0 10.0.0.1 metric 1 -p Θεωρητικά μ'αυτό δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν παρόλα αυτά δεν σου δουλεύει δοκίμασε το εξής: Γράψε την εντολή (χωρίς το -p στο τέλος) σε ένα text αρχείο, σώσε το με επέκταση .cmd (και όχι txt) και φτιάξε ένα shortcut για το αρχείο αυτό στο C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup.
DeepFloyd Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Exile σε ευχαριστώ! Ούτε και τώρα τρέχει! Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν κρατάει τις εντολές route που δίνω.. Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα και metric 20 να εχει η DSL, και 1 η LAN, από τον user δε φτάνω στον apache του λαπτοπ. Και δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει! Αντίθετα από τον admin δεν έχει πρόβλημα!
DeepFloyd Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Απίστευτο παιδιά.. Δεν έχω καμμιά ιδέα γιατί μπορεί ο admin να φτάνει στον apache του Laptop, και ο user οχι... Έχω πάθει πλάκα...
exile Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Αν δεν είναι πρόβλημα routing, μήπως το πρόβλημα είναι τα permissions του user; Χωρίς να είμαι ειδικός στον apache, θα έλεγα να δεις δύο πράγματα: 1. Το configuration του apache (αν επιτρέπεται η πρόσβαση σε anonymous user). 2. Τα δικαιώματα στο folder του laptop στο οποίο βρίσκονται τα αρχεία του apache (εφόσον στο laptop έχεις NTFS). Έχει permissions o user;
DeepFloyd Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 exile και πάλι ευχαριστώ! 1. Το έψαξα αυτό, και ο user του laptop Μπορεί να συνδεθεί, οπότε ο Apache δεν το απαγορεύει! 2. Κι αυτό το έψαξα, και έχει πλήρη δικαιώματα ο κάθε user! 3. Πρόβλημα routing δεν πιστεύω ότι είναι, μιας και ως admin από τον σταθερό συνδέομαι κανονικά! Τι να πω... Κανείς για βοήθεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.