hexenlord Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 καλησπερα παιδια, ισως το θεμα εχει συζητηθει ξανα. Ζητω συγνωμη αν συμβαινει αυτο ομως δεν προλαβαινω να ψαξω. Εχω βγει για λιγο απο το στρατοπεδο που υπηρετω στον μακρινο εβρο... Εχω παρει λοιπον μαζι μου ενα psp που το τιγκαρα στα Mp3. Το προβλημα μου ειναι πως η ενταση αναπαραγωγης ειναι πολυ χαμηλη. Φυσικα το avls (ή οπως αλλιωσ λεγεται η λειτουργεια προστασιας ηχου ειναι απενεργοποιημενη). Τι μπορω να κανω? ευχαριστω
hexenlord Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 καλησπερα παιδια, ισως το θεμα εχει συζητηθει ξανα. Ζητω συγνωμη αν συμβαινει αυτο ομως δεν προλαβαινω να ψαξω. Εχω βγει για λιγο απο το στρατοπεδο που υπηρετω στον μακρινο εβρο... Εχω παρει λοιπον μαζι μου ενα psp που το τιγκαρα στα Mp3. Το προβλημα μου ειναι πως η ενταση αναπαραγωγης ειναι πολυ χαμηλη. Φυσικα το avls (ή οπως αλλιωσ λεγεται η λειτουργεια προστασιας ηχου ειναι απενεργοποιημενη). Τι μπορω να κανω? ευχαριστω
gherudos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 μπορείς να αγοράσεις ένα περιφερειακό στο οποίο κάθεται το PSP και έχει 2 ηχεία,λεπτομέριες δεν θυμάμαι αλλά κοίτα την υπογραφή μου την απάντηση σου θα τη βρείς εκεί..
gherudos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 μπορείς να αγοράσεις ένα περιφερειακό στο οποίο κάθεται το PSP και έχει 2 ηχεία,λεπτομέριες δεν θυμάμαι αλλά κοίτα την υπογραφή μου την απάντηση σου θα τη βρείς εκεί..
scorer Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 aman re gherudos poli diafimisi kaneis!!!aporo pos to afinoun auto to prama oi modetors.
Socratis_g Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 an akous apo ta akoustika pou dinoun me to psp einai psema megalo!allakse ta k tha katalaveis!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.