Προς το περιεχόμενο

Το καινουριο μου UPS χανει στιγμιαια το ρευμα κατα τη διακοπή

mjmj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα πριν λιγο καιρο ενα Merlin Gerin Ups, μοντελο Nova 600.

Δυστυχω παρατηρω το εξης προβλημα:

οταν πεφτει το ρευμα, στιγμιαια χανεται το ρευμα και απο ολες τις συσκευές που έχω πάνω στο ups.

Ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω γιατι συμβαινει αυτο.

Υποτιθεται οτι ειναι καλο ups(και επωνυμο), Line interactive κλπ κλπ

Οπως και να εχει, και που πεφτει το ρευμα, οι συσκευες δεν επρεπε να καταλαβαινουν απολυτως τιποτε.

Δεν ξερω τι φταιει ουτε τι να κανω.

θελω τη βοηθεια σας.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αγορασα πριν λιγο καιρο ενα Merlin Gerin Ups, μοντελο Nova 600.

Δυστυχω παρατηρω το εξης προβλημα:

οταν πεφτει το ρευμα, στιγμιαια χανεται το ρευμα και απο ολες τις συσκευές που έχω πάνω στο ups.

Ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω γιατι συμβαινει αυτο.

Υποτιθεται οτι ειναι καλο ups(και επωνυμο), Line interactive κλπ κλπ

Οπως και να εχει, και που πεφτει το ρευμα, οι συσκευες δεν επρεπε να καταλαβαινουν απολυτως τιποτε.

Δεν ξερω τι φταιει ουτε τι να κανω.

θελω τη βοηθεια σας.

Δημοσ.

Γεια..

Τι εχεις συνδεσει πανω στο ups ?

Μαλλον ειναι μικρο το ups για να σηκωσει ολα αυτα που εχεις βαλει.

Το δικο μου ενα (ΚΕΒΟ 650) δεν σηκωνει ολο το συστημα μου και οταν κοβεται το ρευμα κανει restart το pc , και ετσι εχω αναγκαστει να εχω μονο το κουτι και το ρουτερ συνδεμενο.

Δοκιμασε να βγαλεις την οθονη απο το ups και δες αν αντεχει

Δημοσ.

Γεια..

Τι εχεις συνδεσει πανω στο ups ?

Μαλλον ειναι μικρο το ups για να σηκωσει ολα αυτα που εχεις βαλει.

Το δικο μου ενα (ΚΕΒΟ 650) δεν σηκωνει ολο το συστημα μου και οταν κοβεται το ρευμα κανει restart το pc , και ετσι εχω αναγκαστει να εχω μονο το κουτι και το ρουτερ συνδεμενο.

Δοκιμασε να βγαλεις την οθονη απο το ups και δες αν αντεχει

Δημοσ.

Κι εγώ το παθαίνω με MGE Ellipse 800 (Line Interactive) στις στιγμιαίες διακοπές ρεύματος (μάλλον πιο πολύ βυθίσεις τάσης κι όχι διακοπές) - όχι πάντα, αλλά μου το κάνει.

Η απάντηση ίσως βρίσκεται εδώ κι εδώ

και συγκεκριμένα στο post του giankyr.

Δημοσ.

Κι εγώ το παθαίνω με MGE Ellipse 800 (Line Interactive) στις στιγμιαίες διακοπές ρεύματος (μάλλον πιο πολύ βυθίσεις τάσης κι όχι διακοπές) - όχι πάντα, αλλά μου το κάνει.

Η απάντηση ίσως βρίσκεται εδώ κι εδώ

και συγκεκριμένα στο post του giankyr.

Δημοσ.

Ειδα τα post αλλα λυση δεν καταλαβα τι ειναι?

Τι να ρυθμισω? Δεν εχει Software ειδικο αλλα και να ειχε θελει καποια ρυθμιση? Τι να κανω?

Δημοσ.

Ειδα τα post αλλα λυση δεν καταλαβα τι ειναι?

Τι να ρυθμισω? Δεν εχει Software ειδικο αλλα και να ειχε θελει καποια ρυθμιση? Τι να κανω?

Δημοσ.

Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά το software που χρησιμοποιώ εγώ για να το ελέγχω δεν έχει καμία παρόμοια ρύθμιση (το έψαξα διεξοδικά) και δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας μας το πει.

Δημοσ.

Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά το software που χρησιμοποιώ εγώ για να το ελέγχω δεν έχει καμία παρόμοια ρύθμιση (το έψαξα διεξοδικά) και δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας μας το πει.

Δημοσ.

Περιττο να σας πω οτι με την πτωση του ρευματος σβηνει το pc.

Δηλαδη, τοτε τι το εχω το ups?

Ειλικρινα, δηλαδη, αναρωτιεμαι. Μονο για να μην καψει συσκευες?

Μα εγω θελω να προλαβαινω να κλεισω το pc, αν ειναι να τρωει cold shut down and reboot...

Ειλικρινα δεν το πιστευω αυτο που μου συμβαινει.

Αν αυτο δεν ειναι εξαπατηση του καταναλωτη τοτε τι ειναι?

Δημοσ.

Περιττο να σας πω οτι με την πτωση του ρευματος σβηνει το pc.

Δηλαδη, τοτε τι το εχω το ups?

Ειλικρινα, δηλαδη, αναρωτιεμαι. Μονο για να μην καψει συσκευες?

Μα εγω θελω να προλαβαινω να κλεισω το pc, αν ειναι να τρωει cold shut down and reboot...

Ειλικρινα δεν το πιστευω αυτο που μου συμβαινει.

Αν αυτο δεν ειναι εξαπατηση του καταναλωτη τοτε τι ειναι?

Δημοσ.

Αν το κάνει πάντα και όχι μόνο σε στιγμιαίες διακοπές ρεύματος (δηλ. και σε διακοπές με διάρκεια πάνω από 1 δευτερόλεπτο) τότε ίσως είναι ελαττωματικό. Καλύτερα να το επιστρέψεις για έλεγχο.

Εκτός αν το υπερφόρτωσες με συσκευές. Για δοκιμή, βάλε μόνο το pc και ξαναδοκίμασέ το.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...