Captain_Darling Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Αφου ξαφνικα εφαγε κολλημα και δεν μπαινει κανονικα προσπάθησα μεσω safe mode αλλά για να μπει σε safemode πρέπει οταν μου βγάλει μήνυμα να πατήσω esc για ακυρώσω το να φορτώσει το SPTD.sys και vax347b.sys πρεπει να ακυρώσω να φορτώσει το vax347b.sys αλλιώς δεν μπαίνει ούτε σε safemode! Τι μπορώ να κάνω ? Μπας και αποφύγω το φορματ ρε παιδιά.... δεν θέλω να κάνω φορματ!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε απάντηση σας...
Captain_Darling Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Αφου ξαφνικα εφαγε κολλημα και δεν μπαινει κανονικα προσπάθησα μεσω safe mode αλλά για να μπει σε safemode πρέπει οταν μου βγάλει μήνυμα να πατήσω esc για ακυρώσω το να φορτώσει το SPTD.sys και vax347b.sys πρεπει να ακυρώσω να φορτώσει το vax347b.sys αλλιώς δεν μπαίνει ούτε σε safemode! Τι μπορώ να κάνω ? Μπας και αποφύγω το φορματ ρε παιδιά.... δεν θέλω να κάνω φορματ!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε απάντηση σας...
giorgos th. Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 exeis to Alcohol 120%? an nai ksekina se safe mode kai svise ta 2 vax347b.sys.meta mpes kanonika kai uninstall to Alcohol. kai edo ena fix tou SPTD.sys http://www.kkaf.net/sptdfix.htm
giorgos th. Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 exeis to Alcohol 120%? an nai ksekina se safe mode kai svise ta 2 vax347b.sys.meta mpes kanonika kai uninstall to Alcohol. kai edo ena fix tou SPTD.sys http://www.kkaf.net/sptdfix.htm
Captain_Darling Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 θα το δοκιμάσω αυτό που είπες γιατί έχω και το Α120% και τα DT, απλά να αναφέρω ότι όταν αποσυνδέω ένα από τα δυο DVD που έχω πάνω στο PC το PC ανοίγει κανονικά! Γιατί?
Captain_Darling Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 θα το δοκιμάσω αυτό που είπες γιατί έχω και το Α120% και τα DT, απλά να αναφέρω ότι όταν αποσυνδέω ένα από τα δυο DVD που έχω πάνω στο PC το PC ανοίγει κανονικά! Γιατί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.