Προς το περιεχόμενο

Σταθερή τηλεφωνία για επιχειρήσεις

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά μη φανταστείται καμιά φοβερή επιχείρηση για ενα μαγαζί μιλάμε που έχει λογαριασμούς ΟΤΕ γύρω στα 500ευρώ!! οπότε κάτι πρέπει να γίνει. Πλέον υπάρχει και υπολογιστής οπότε όλα ειναι υλοποιήσιμα. Το θέμα είναι τι ακριβώς με συμφέρει και ΚΥΡΙΩΣ για ΚΙΝΗΤΑ αφού εκεί είναι το μεγαλύτερο μέρος. Σκέφτομαι ακομα και για voip ή για κάποιο άλλο πρόγραμμα. Κάποιος που έχει ασχοληθεί τι θα πρότεινε?

Παρακαλώ επειδή δεν θέλω πειραματικά πράγματα καθώς μιλάμε για φαρμακείο θέλω μόνο κάποιος που έχει κάνει κάτι αντίστοιχο αν μπορεί να μοιραστεί τις εμπειρίες του

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά μη φανταστείται καμιά φοβερή επιχείρηση για ενα μαγαζί μιλάμε που έχει λογαριασμούς ΟΤΕ γύρω στα 500ευρώ!! οπότε κάτι πρέπει να γίνει. Πλέον υπάρχει και υπολογιστής οπότε όλα ειναι υλοποιήσιμα. Το θέμα είναι τι ακριβώς με συμφέρει και ΚΥΡΙΩΣ για ΚΙΝΗΤΑ αφού εκεί είναι το μεγαλύτερο μέρος. Σκέφτομαι ακομα και για voip ή για κάποιο άλλο πρόγραμμα. Κάποιος που έχει ασχοληθεί τι θα πρότεινε?

Παρακαλώ επειδή δεν θέλω πειραματικά πράγματα καθώς μιλάμε για φαρμακείο θέλω μόνο κάποιος που έχει κάνει κάτι αντίστοιχο αν μπορεί να μοιραστεί τις εμπειρίες του

Δημοσ.

Diavase prota edo:http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=121364

kai epita sximatise tin diki sou gnomi gia to thema pou thes.

Ego mono ena tha sou po logariasmo paleotera apo OTE pano apo 250€ kai tora me Voipbuster skype kai kana 2 akoma den xeperno to 50riko.

Alla ypopsin ego milao se stathera se exoteriko kai esoteriko kai pio ligo se kinita etsi?

An esy thes pio poli na milas se kinita tha se apogoitefso.

Δημοσ.

Diavase prota edo:http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=121364

kai epita sximatise tin diki sou gnomi gia to thema pou thes.

Ego mono ena tha sou po logariasmo paleotera apo OTE pano apo 250€ kai tora me Voipbuster skype kai kana 2 akoma den xeperno to 50riko.

Alla ypopsin ego milao se stathera se exoteriko kai esoteriko kai pio ligo se kinita etsi?

An esy thes pio poli na milas se kinita tha se apogoitefso.

Δημοσ.

Νομίζω οτι η πιο φτηνή κλήση προς κινητό είναι από κινητό...τώρα βέβαια μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα, πάει αρκετός καιρός που τα είχα ψάξει.

Δημοσ.

SoTiRi etsi einai, toulaxiston pros to paron, giati stin statheri exei megalo kostos termatismou klisis apo tis eteries kinitis tilefwnias.

pros to paron kinito->kinito einai h kaliteri lisi.

Δημοσ.

ΟΚ πάω για εταιρικό Cosmote 540.

Το i-Call Pack το ξέρετε. Με 150ευρώ 1 χρόνος κλήσεις δωρεάν. Τι λέτε? Πρέπει κάθε φορά να μπαίνω στο νετ για να κάνω κλήση? Μπορώ να το συνδυασω με dsl?

Δημοσ.
ΟΚ πάω για εταιρικό Cosmote 540.

Το i-Call Pack το ξέρετε. Με 150ευρώ 1 χρόνος κλήσεις δωρεάν. Τι λέτε? Πρέπει κάθε φορά να μπαίνω στο νετ για να κάνω κλήση? Μπορώ να το συνδυασω με dsl?

to icall einai mia lisi kai nai xriazete net gia na ginete i klisi. me 384 palia den epezai alla tora ipostirizoun pos to eftiaksan meso mias rithmisis pou kaneis .(me 1024 paizei stadar kai poli kala)

genika apo voip tha protina afto mia kai einai etairia elliniki opote boreis na sinenoithis.(dinoun 1 evro me kathe logariasmo gia tis protes sou dokimes)

Δημοσ.

den se kaliptei to icall giati esi thes gia kinita (99% nomizw oti den einai free gia kinita)

gia stathera (astika-uperastika) tha sou protina pantws na pareis ena programma me xreosi 0.10e/klisi aneksartitou diarkias(opws itan prin ginoun psifiaka ta tilefona) (nomizw Altec & teledome exoun tetia programmata)

Δημοσ.

Μα αφού είπα ότι τα κινητά θα γίνονται μέσω κινητού. Cosmote 540 λεπτά είναι αρκετά. Ξέρει κανείς αν υπάρχει συμβατή συσκευή με το i-call? Η αν ο αντάπτορας που δίνει μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συνδέσω το ασύρματο που έχω. Μπορώ και να καλώ από εκεί ή μόνο να δέχομαι τηλεφωνήματα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν αυτή τη στιγμή που μιλάμε δοκιμάζω το i-call σε 56Κ σύνδεση και τα πάει πολύ καλά. Τα πρωινά λίγο χειρότερα αλλά πάλι πολύ καλύτερα απ΄'ότι φανταζόμουνα δεν είναι όμως ποτε ποιότητα που έχει μια κανονική τηλεφωνική σύνδεση. η ερώτηση είναι αν με dsl θα παρατηρηθούν σημαντικές βελτιώσεις στην ποιότητα ή μόνο θα λυθούν καποια προβληματα καθυστερησεων και η ποιότητα θα παραμείνει ως έχει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...