Προς το περιεχόμενο

Έκδοση πιστοποιητικών για Eurobank internet banking σε Opera/Firefox. Ακατόρθωτο;

tzoykas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Με χαρά ανακαλύπτω ότι το internet banking της Eurobank δουλεύει πλέον σωστά και σε Opera από την έκδοση 9 (beta). Αυτό που δεν έχω καταφέρει ακόμα να κάνω είναι η έκδοση πιστοποιητικών (cetificates) από Opera/Firefox. Ενώ το certificate number μου πλέον πληκτρολογείται σωστά, δεν εμφανίζεται η λίστα με τους εκδότες πιστοποιητικών. Σε IE δουλεύει σωστά (τεσταρισμένο πριν πολύ καιρό ....). Επειδη δε πρόκειται να ανοίξω IE στο μηχάνημα, αναρωτιέμαι μήπως υπάρχει κάποιος που το έχει καταφέρει σε Firefox (ή τον νέο Opera). Μήπως κάνω κάτι στραβά ή μήπως κάποια ρύθμιση του interface του Firefox/Opera διορθώνει την κατάσταση; Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Με χαρά ανακαλύπτω ότι το internet banking της Eurobank δουλεύει πλέον σωστά και σε Opera από την έκδοση 9 (beta). Αυτό που δεν έχω καταφέρει ακόμα να κάνω είναι η έκδοση πιστοποιητικών (cetificates) από Opera/Firefox. Ενώ το certificate number μου πλέον πληκτρολογείται σωστά, δεν εμφανίζεται η λίστα με τους εκδότες πιστοποιητικών. Σε IE δουλεύει σωστά (τεσταρισμένο πριν πολύ καιρό ....). Επειδη δε πρόκειται να ανοίξω IE στο μηχάνημα, αναρωτιέμαι μήπως υπάρχει κάποιος που το έχει καταφέρει σε Firefox (ή τον νέο Opera). Μήπως κάνω κάτι στραβά ή μήπως κάποια ρύθμιση του interface του Firefox/Opera διορθώνει την κατάσταση; Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Καλημέρα σε όλους.

Με χαρά ανακαλύπτω ότι το internet banking της Eurobank δουλεύει πλέον σωστά και σε Opera από την έκδοση 9 (beta). Αυτό που δεν έχω καταφέρει ακόμα να κάνω είναι η έκδοση πιστοποιητικών (cetificates) από Opera/Firefox. Ενώ το certificate number μου πλέον πληκτρολογείται σωστά' date=' δεν εμφανίζεται η λίστα με τους εκδότες πιστοποιητικών. Σε IE δουλεύει σωστά (τεσταρισμένο πριν πολύ καιρό ....). Επειδη δε πρόκειται να ανοίξω IE στο μηχάνημα, αναρωτιέμαι μήπως υπάρχει κάποιος που το έχει καταφέρει σε Firefox (ή τον νέο Opera). Μήπως κάνω κάτι στραβά ή μήπως κάποια ρύθμιση του interface του Firefox/Opera διορθώνει την κατάσταση; Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ[/quote']

Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και εγώ με FIREFOX...ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑ EMAIL KTLT KTL KTL ΔΕΝ ΈΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ...

Δημοσ.
μια είναι η λύση τοτε:IE 6

or .... Internet Explorer 7 Beta 2

Αν πρόσεξες δεν είναι αποδεκτή (από μένα τουλάχιστον) άρα δε την κατατάσσω στις λύσεις. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό χρειάζεται σε μεταφορές χρημάτων από τη Eurobank προς τρίτους ή άλλους λογαριασμούς του δικαιούχου. Δεν είναι καμμιά τεράστια ανάγκη. Αλλά μιας και όλα τα άλλα δουλεύουν μια χαρά είναι κρίμα να μην είναι τελείως ολοκληρωμένο το πακέτο.

Δημοσ.

φίλε tzoykas αν προσέξεις η σελίδα στην οποία πας για να εκδώσεις πιστοποιητικό της Eurobank είναι γραμμένη σε .asp. Ο Firefox είναι συμβατός με ASP ; Αν όχι, καλά κρασιά, μόνο ΙΕ6. Αν όμως ψάξεις, μπορεί να βρεις τρόπο να παρακάμψεις αυτόν τον περιορισμό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...