diachiristis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Ξέρετε τίποτα για να χρησιμοποιώ το modem μου ως τηλεφωνο γιατί το phone dialer των Windows δεν μου λειτουργεί. Μόλις πατήσω talk πέφτει η γραμμή. Για πείτε κάτι
diachiristis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Ξέρετε τίποτα για να χρησιμοποιώ το modem μου ως τηλεφωνο γιατί το phone dialer των Windows δεν μου λειτουργεί. Μόλις πατήσω talk πέφτει η γραμμή. Για πείτε κάτι
Bakxos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Για να τηλεφωνεις σε σταθερα τζαμπα υπαρχει αυτο αλλα αν εχεισ PSTN συνδεση δεν ξερω ποσο ποιοτικη ομιλια θα εχεις. Επισης πρεπει να το κανεις ενεργοποιηση καταθετοντας ενα ποσο σε καποιον λογαριασμο. αν θες περισσοτερες πληροφοριες ρωτα.
Bakxos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Για να τηλεφωνεις σε σταθερα τζαμπα υπαρχει αυτο αλλα αν εχεισ PSTN συνδεση δεν ξερω ποσο ποιοτικη ομιλια θα εχεις. Επισης πρεπει να το κανεις ενεργοποιηση καταθετοντας ενα ποσο σε καποιον λογαριασμο. αν θες περισσοτερες πληροφοριες ρωτα.
diachiristis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Βακχος δε ζήτησα κάτι τέτοιο. Απλως θέλω ένα πρόγραμμα που να λειτουργεί σαν τηλεφωνο μέσω PSTN. Κατάλαβες?
diachiristis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Βακχος δε ζήτησα κάτι τέτοιο. Απλως θέλω ένα πρόγραμμα που να λειτουργεί σαν τηλεφωνο μέσω PSTN. Κατάλαβες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.