Προς το περιεχόμενο

Κυκλικός Έλεγχος Πλεονασμού στο Dvd-r

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια οταν στο κομπιουτερ της κοπελιας μου παει να γραψει ενα DVD ειτε με Νερο ειτε με DVDshrink της βγαζει "read cycling error" i kapws etsi. Στα ελληνικα το γραφει "κυκλικός έλεγχος πλεονασμού".

Το προβλημα εμφανιστηκε ξαφνικα. τοσο καιρο εγραφε κανονικα.

Τιποτα ιδεες για το πως να το φτιαξω;;;

Δημοσ.

ρε παιδια οταν στο κομπιουτερ της κοπελιας μου παει να γραψει ενα DVD ειτε με Νερο ειτε με DVDshrink της βγαζει "read cycling error" i kapws etsi. Στα ελληνικα το γραφει "κυκλικός έλεγχος πλεονασμού".

Το προβλημα εμφανιστηκε ξαφνικα. τοσο καιρο εγραφε κανονικα.

Τιποτα ιδεες για το πως να το φτιαξω;;;

Δημοσ.

Μεγάλε μου το έκανε κι εμένα κάποια στιγμή κυρίως με το dvdshrink.Κοίτα τα dvd που γράφετε είναι καθαρές οι επιφάνειες από κάτω?Εγώ πάντως επειδή είχα προβλήματα με το εσωτερικο dvd-rw δοκιμασα σε άλλο drive εξωτερικό(nec 4551) και όλα δουλεύουν ρολόι τώρα.

Δημοσ.

Μεγάλε μου το έκανε κι εμένα κάποια στιγμή κυρίως με το dvdshrink.Κοίτα τα dvd που γράφετε είναι καθαρές οι επιφάνειες από κάτω?Εγώ πάντως επειδή είχα προβλήματα με το εσωτερικο dvd-rw δοκιμασα σε άλλο drive εξωτερικό(nec 4551) και όλα δουλεύουν ρολόι τώρα.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως και το DVD Shrink σου χρησιμοποιεί το Nero που έχεις εγκατεστημένο για να γράψει το DVD, για αυτό το λόγο σου βγάζει και το ίδιο error. Anyway, δεν έχει σημασία

Δοκίμασε τα ακόλουθα (μετά το καθένα φρόντισε να γράφεις ένα DVD για να δεις εάν λειτουργεί):

- Πιο καινούριο Nero

- Άλλη μάρκα DVD-R

- Βάλε τελευταίο firmware στη συσκευή σου

Εάν μετά από όλα αυτά εξακολουθεί να υφίσταται το πρόβλημα, τότε ετοιμάσου για αγορά καινούριας συσκευής DVD-RW

Δημοσ.

Επίσης, δεν πρέπει να είναι βρώμικο το δισκάκι που πας να γράψεις (δακτυλιές κλπ).

Τέλος, μπορεί η συσκευή να έχει πιάσει μέσα βρωμιά, πχ σκόνη, κανένα χνούδι ή κάπνα (από τσιγάρο) στο φακό τού laser.

Όλα αυτά δεν είναι ό,τι καλύτερο για τις εγγραφές σου... ;)

8) 8) 8)

Δημοσ.

Το σφάλμα το βγάζει όταν διαβάζει την ταινία? δοκίμασες να την περάσεις πρώτα στο σκληρό και μετά να την γράψεις? Αυτό το σφάλμα το βγάζει όταν είναι corrupted τα δεδομένα, στην δεύτερη περίπτωση μπορεί να φταίει ο σκληρός..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...