Edgar Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 APELSIN: Oυτε μετοχες να ειχες στo συγκεκριμενο προγραμμα. Αφου το λεει και το ονομα του ANAPOD=αναποδο . Με λιγα λογια οπου και να το βαλεις θα φερει αναποδια. Με αυτό το σκεπτικό το IPOD σημαίνει "εγώποδο"? :roll: :p
The Crow Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Είναι σχεδόν βέβαιο πλέον πως τέλη Μαρτίου ανακοινώνεται το νέο ipod. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει θα έχει μια πολύ μεγάλη 16:9 oθόνη. Στο μέγεθος θα είναι όπως το 5g. Η αυτονομία της μπαταρίας θα αυξηθεί πολύ και η τιμή του φημολογείται πως θα είναι 500$. Ήδη το δικό μου 5G είναι για πώληση... Ωραία όλα αυτά αλλά στην Ελλάδα η τιμή του θα ξεπεράσει τα 500 σίγουρα!Καμία 600άρα το βλέπω εδώ!Πολλά τα λεφτά!Εγώ μάλλον θα περιμένω μήπως βγει και σε μικρότερη έκδοση γιατί φημολογείται ότι θα βγει στα 60 ή 80gb.Επίσης κάτι που παρέλειψε να πει ο APELSIN είναι ότι η οθόνη θα είναι αφής και το clickwheel που όλοι ξέρουμε θα είναι πλέον ψηφιακό!
APELSIN Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Nai fysika.Dystyhws imoun apo autous pou viastikan kai piran to 5g. Oso gia tin timi mou fainetai ok. Ohi fysika ta 600eur pou tha kanei edw. An vevaia to parei kaneis apo Ellada... Ebay rulez i meine sto 5g
polaki Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Κοιτα πηρα και εγω μολις τωρα το 5g 30GB. Εγω το πηρα γιατι μπαίνω στρατο σε λιγοτερο απο μηνα οπότε δεν μπορούσα να περιμένω, και επίσης τα 350€ ειναι οκ σε σχεση με τα 500... Αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα φάω ηττα οταν βγει το καινούριο, αλλα παντα παίρνω κατι την περίοδο που το θελω, οποτε απο αυτην την άποψη αν το δεις νομιζω δεν εκανες λάθος που το πήρες! Αληθεια η μπαταρία ποσο σου κρατάει? Εγω πρώτη μέρα που το έχω στα χέρια μου σημερα..
suicico Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Η μπαταρία του κρατάει 14 ώρες. 14 ώρες άμα το χειριστείς με τον τρόπο που η Apple λέει.
deathlok Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Η μπαταρία του κρατάει 14 ώρες. 14 ώρες άμα το χειριστείς με τον τρόπο που η Apple λέει. diladi patisis to play kai apo ekei kai pera den to piraksis katholou .
suicico Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Και όχι μόνο, θα πρέπει να κανείς repeat σε ένα album και όχι σε όλο το playlist σου. Backlight εννοείτε off καμία επαφή με το iPod, και επίσης σε συγκεκριμένο encode.
yiah Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 μεχρι να βγουν οι δισκοι flash χωρις κινουμενα μερη οι μπαταριες θα τελειωνουν σχετικα γρηγορα
poromenos Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 kana neo gia to pote tha kikloforiseis to new ipod?
mjmj Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 http://tech.pathfinder.gr/mac/news/bush-ipod.html
afantos Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Γειά σου προεδράρα... (όποιος έχει αντίθετη άποψη θα τον βομβαρδίζουμε πάραυτα...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.