APELSIN Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Είναι σχεδόν βέβαιο πλέον πως τέλη Μαρτίου ανακοινώνεται το νέο ipod. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει θα έχει μια πολύ μεγάλη 16:9 oθόνη. Στο μέγεθος θα είναι όπως το 5g. Η αυτονομία της μπαταρίας θα αυξηθεί πολύ και η τιμή του φημολογείται πως θα είναι 500$. Ήδη το δικό μου 5G είναι για πώληση... Άσχετο: *η νέα έκδοση του anapod υποστηρίζει video. Ελπίζω και οι τελευταίοι δυσπιστοι μετά απο αυτό να αφήσουν το #$#$itunes.Ξεκολλήστε
APELSIN Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Είναι σχεδόν βέβαιο πλέον πως τέλη Μαρτίου ανακοινώνεται το νέο ipod. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει θα έχει μια πολύ μεγάλη 16:9 oθόνη. Στο μέγεθος θα είναι όπως το 5g. Η αυτονομία της μπαταρίας θα αυξηθεί πολύ και η τιμή του φημολογείται πως θα είναι 500$. Ήδη το δικό μου 5G είναι για πώληση... Άσχετο: *η νέα έκδοση του anapod υποστηρίζει video. Ελπίζω και οι τελευταίοι δυσπιστοι μετά απο αυτό να αφήσουν το #$#$itunes.Ξεκολλήστε
suicico Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Πόλοι χρήστες windows φίλε macpt προτιμάν το Anapod από το itunes για τον λόγο ότι έχουν συνηθίσει σε άλλα players όπως winamp και το χρησιμοποιούν το itunes τους ξενίζει.
suicico Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Πόλοι χρήστες windows φίλε macpt προτιμάν το Anapod από το itunes για τον λόγο ότι έχουν συνηθίσει σε άλλα players όπως winamp και το χρησιμοποιούν το itunes τους ξενίζει.
APELSIN Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Polla. p.h to anapod epitrepei tin antigrafi apo to ipod sto pc...
APELSIN Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Polla. p.h to anapod epitrepei tin antigrafi apo to ipod sto pc...
macpt Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 a katalava tous ksenizei to diaforetiko!!! ok ego pantos kratao to itunes gia eukolia!!!
APELSIN Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Den me xenizei to diaforetiko, egw to exw dokimasei to itunes mallon esena se xenizei pou den eheis dokimasei to anapod to na meneis me ti lusi pou sou prosferei i apple einai epilogi sou min dikaiologeis ton eauto sou...
suicico Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Πίστεψε το έχω δοκιμάσει. Και κάλο θα ήταν να μην είμαστε τόσο αντιδραστικοί σε ορισμένα θέματα. Εσύ φίλε μου έχεις δοκιμάσει το itunes σε mac ? ή ακόμη καλύτερα γιατί το Anapod δεν έχει βγει για mac.
megadancemix Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 APELSIN: Oυτε μετοχες να ειχες στo συγκεκριμενο προγραμμα. Αφου το λεει και το ονομα του ANAPOD=αναποδο . Με λιγα λογια οπου και να το βαλεις θα φερει αναποδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.