Προς το περιεχόμενο

New Ipod Av

APELSIN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι σχεδόν βέβαιο πλέον πως τέλη Μαρτίου ανακοινώνεται το νέο ipod. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει θα έχει μια πολύ μεγάλη 16:9 oθόνη. Στο μέγεθος θα είναι όπως το 5g. Η αυτονομία της μπαταρίας θα αυξηθεί πολύ και η τιμή του φημολογείται πως θα είναι 500$. Ήδη το δικό μου 5G είναι για πώληση...

Άσχετο:

*η νέα έκδοση του anapod υποστηρίζει video. Ελπίζω και οι τελευταίοι δυσπιστοι μετά απο αυτό να αφήσουν το #$#$itunes.Ξεκολλήστε

Δημοσ.

Είναι σχεδόν βέβαιο πλέον πως τέλη Μαρτίου ανακοινώνεται το νέο ipod. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει θα έχει μια πολύ μεγάλη 16:9 oθόνη. Στο μέγεθος θα είναι όπως το 5g. Η αυτονομία της μπαταρίας θα αυξηθεί πολύ και η τιμή του φημολογείται πως θα είναι 500$. Ήδη το δικό μου 5G είναι για πώληση...

Άσχετο:

*η νέα έκδοση του anapod υποστηρίζει video. Ελπίζω και οι τελευταίοι δυσπιστοι μετά απο αυτό να αφήσουν το #$#$itunes.Ξεκολλήστε

Δημοσ.

Πόλοι χρήστες windows φίλε macpt προτιμάν το Anapod από το itunes για τον λόγο ότι έχουν συνηθίσει σε άλλα players όπως winamp και το χρησιμοποιούν το itunes τους ξενίζει.

Δημοσ.

Πόλοι χρήστες windows φίλε macpt προτιμάν το Anapod από το itunes για τον λόγο ότι έχουν συνηθίσει σε άλλα players όπως winamp και το χρησιμοποιούν το itunes τους ξενίζει.

Δημοσ.

Den me xenizei to diaforetiko, egw to exw dokimasei to itunes

mallon esena se xenizei pou den eheis dokimasei to anapod

to na meneis me ti lusi pou sou prosferei i apple einai epilogi sou

min dikaiologeis ton eauto sou...

Δημοσ.

Πίστεψε το έχω δοκιμάσει. Και κάλο θα ήταν να μην είμαστε τόσο αντιδραστικοί σε ορισμένα θέματα. Εσύ φίλε μου έχεις δοκιμάσει το itunes σε mac ? ή ακόμη καλύτερα γιατί το Anapod δεν έχει βγει για mac.

Δημοσ.

APELSIN: Oυτε μετοχες να ειχες στo συγκεκριμενο προγραμμα. Αφου το λεει και το ονομα του ANAPOD=αναποδο . Με λιγα λογια οπου και να το βαλεις θα φερει αναποδια. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...