Προς το περιεχόμενο

Μια ερώτηση για πολύ παλιούς GAMERS!

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 1989 που πήρα το πρώτο μου apple,μου δώσανε και ενα πολύ καλό παιχνίδι ονόματι TOWER EGA.Αυτό το παιχνίδι,σήμερα,δεν μπορώ να το βρώ πουθενά.

Εχω ψάξει σε πολλά free-games καί ms-dos game sites,άλλα τίποτα.

Οποιος ξέρει,ας απαντήσει.

Δημοσ.

Το 1989 που πήρα το πρώτο μου apple,μου δώσανε και ενα πολύ καλό παιχνίδι ονόματι TOWER EGA.Αυτό το παιχνίδι,σήμερα,δεν μπορώ να το βρώ πουθενά.

Εχω ψάξει σε πολλά free-games καί ms-dos game sites,άλλα τίποτα.

Οποιος ξέρει,ας απαντήσει.

• Super Moderators
Δημοσ.

N1ghtW0lf, αν αναφέρεσαι στο 11th Hour (sequel του 7th quest) της Trilobyte, δημοπρατείταιι σε επανέκδοση σε Ελληνικό site. Δεν ξέρω αν θα αποτελούσε διαφήμιση και αν επιτρέπεται να πώ πού ακριβώς -δεν το δημοπρατώ εγώ- αλλά αν ενδιαφέρεσαι σου στέλνω pm με τη διεύθυνση.

• Super Moderators
Δημοσ.

N1ghtW0lf, αν αναφέρεσαι στο 11th Hour (sequel του 7th quest) της Trilobyte, δημοπρατείταιι σε επανέκδοση σε Ελληνικό site. Δεν ξέρω αν θα αποτελούσε διαφήμιση και αν επιτρέπεται να πώ πού ακριβώς -δεν το δημοπρατώ εγώ- αλλά αν ενδιαφέρεσαι σου στέλνω pm με τη διεύθυνση.

Δημοσ.

Το 11th hour που λές ειναι σιγουρα το adventure με γριφους!!! Το ειχα κάποτε original, μιας και ήταν η εποχη που ηθελα (κανεις δεν ξέρει γιατί...) να έχω ολα μου τα παιχνιδια με CD original... (τοτε ακομα καποια βγαίνανε σε δισκέτες αλλα το 11th hour ηταν κτήνος και ήθελε CD!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...