Προς το περιεχόμενο

Εκτυπωτές και Linux

capthookb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω την πάτησα γιατι εχω το olivetti simple way (πολυμηχανημα)

και δεν υποστηρίζει linux :evil:

εστειλα mail στην olivetti και μου λενε επι λεξη οι ξενδιαντροποι :

Sorry, no driver for linux are available.

Regards

(το regards τι εννοει οτι και καλα "χεστήκαμε"; Το οτι θα χανουν πελατες δεν τους ενδιαφέρει ; και καλα , τόσο δυσκολο ειναι να βγάλει drivers και για linux ? )

οποτε παω σιγα σιγα για αλλαγη

αλλα θα πρεπει να ειμαι σιγουρος οτι θα δουλευει

και θελω πολυμηχανημα .scanner (με καπακι να μπορεις πχ να βαλεις ενα ανοιχτο βιβλίο , οχι να παιρνει μονο Α4 σελιδα σκέτη)

και printer - και να μπορει να κανει φωτοτυπία κατευθειαν

firewalker ποια πολυμηχανηματα ΗΡ εχεις ;

θα παω ή για ΗΡ ή για brother

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

firewalker ποια πολυμηχανηματα ΗΡ εχεις ;

Το ένα είναι το psc 1210 τα άλλα δύο δεν τα θυμάμαι. Είναι ένα που δίναν δώρο τώρα τελευταία με τις ψηφιακές φωτογραφικές της Hp και ένα από αυτά που είναι και fax. Θα σου αύριο μοντέλα διότι δεν τα έχω σπίτι.

Γιατι ρε παιδια μενος με τους ΟΕΜ?

Αν δεν θελουν να βγαλουν drivers για το οποιοδηποτε OS γιατι τους σιχτιριζετε? (το σκοτωσα, το ξερω)

Εγω δλδ τι να πω για την Pirelli που δεν εχει 180/55/14" λαστιχα για το agila μου?

έχω ακούσει πάντως ότι Lexmark και linux δεν τα πάνε και πολύ καλά...

λάθος άκουσες ή παραάκουσες :-D η lexmark βγάζει οδηγούς για τους εκτυπωτές της... έχω τον Ε120 κ τα πάει περίφημα...

το regards σημαίνει "χαιρέτα μου τον πλάτανο"... ορίστε μας, θέλεις κ drivers για linux... :twisted:

Ψιλοδύσκολο μου φαίνεται. Πχ οι δικοί μου δούλευαν απροβλημάτιστα με Kubuntu 6.06, Arch Linux Voodoo και Ubuntu 7.04. Αν υπάρχουν drivers για τον εκτυπωτή σου και τον λειτουργείς μέσω cups(linux printing protocol) δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Το μόνο που μπορεί ενδεχομένως να σου δημιουργήσει πρόβλημα είναι να είναι κακογραμμένα τα libraries για την διανομή σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...