DIMITRISG Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω την πάτησα γιατι εχω το olivetti simple way (πολυμηχανημα) και δεν υποστηρίζει linux :evil: εστειλα mail στην olivetti και μου λενε επι λεξη οι ξενδιαντροποι : Sorry, no driver for linux are available. Regards (το regards τι εννοει οτι και καλα "χεστήκαμε"; Το οτι θα χανουν πελατες δεν τους ενδιαφέρει ; και καλα , τόσο δυσκολο ειναι να βγάλει drivers και για linux ? ) οποτε παω σιγα σιγα για αλλαγη αλλα θα πρεπει να ειμαι σιγουρος οτι θα δουλευει και θελω πολυμηχανημα .scanner (με καπακι να μπορεις πχ να βαλεις ενα ανοιχτο βιβλίο , οχι να παιρνει μονο Α4 σελιδα σκέτη) και printer - και να μπορει να κανει φωτοτυπία κατευθειαν firewalker ποια πολυμηχανηματα ΗΡ εχεις ; θα παω ή για ΗΡ ή για brother Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 firewalker ποια πολυμηχανηματα ΗΡ εχεις ; Το ένα είναι το psc 1210 τα άλλα δύο δεν τα θυμάμαι. Είναι ένα που δίναν δώρο τώρα τελευταία με τις ψηφιακές φωτογραφικές της Hp και ένα από αυτά που είναι και fax. Θα σου αύριο μοντέλα διότι δεν τα έχω σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bchris Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Γιατι ρε παιδια μενος με τους ΟΕΜ? Αν δεν θελουν να βγαλουν drivers για το οποιοδηποτε OS γιατι τους σιχτιριζετε? (το σκοτωσα, το ξερω) Εγω δλδ τι να πω για την Pirelli που δεν εχει 180/55/14" λαστιχα για το agila μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Canon Pixma εδώ. mp180. Δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη με τους drivers. Any help? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_antoni Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 έχω ακούσει πάντως ότι Lexmark και linux δεν τα πάνε και πολύ καλά... λάθος άκουσες ή παραάκουσες η lexmark βγάζει οδηγούς για τους εκτυπωτές της... έχω τον Ε120 κ τα πάει περίφημα... το regards σημαίνει "χαιρέτα μου τον πλάτανο"... ορίστε μας, θέλεις κ drivers για linux... :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω δλδ τι να πω για την Pirelli που δεν εχει 180/55/14" λαστιχα για το agila μου? tote prepei na allakseis autokinito! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 firewalker ποια πολυμηχανηματα ΗΡ εχεις ; Τα τρία μηχανήματα είναι: HP PSC 1210 HP C3180 HP OfficeJet 5510 Η λίστα με τα Hp που υποστηρίζονται από το HPLIP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 απ οτι φαινεται οι πιο συμβατοι ειναι οι hp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ros_Original Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ με 2 inject printers της hp στο σπίτι δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ομοίως κ με ένα laser hp δικτυακό στο πανεπιστήμιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iron_dk Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Ο hp 5652 (Color Inkjet Printer) πάντως κανένα πρόβλημα με suse 10 και ubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 ερώτηση άσχετου: μπορεί έναε εκτυπωτής να λειτουργεί καλά με μια διανομή, και να μην λειτουργεί με κάποια άλλη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι άλλα για αυτό δε θα φταίει η διανομή αλλά οι ρυθμίσεις που θα έχει κάνει ο χρήστης ή η έκδοση των οδηγών π.χ. πυρήνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ros_Original Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Ψιλοδύσκολο μου φαίνεται. Πχ οι δικοί μου δούλευαν απροβλημάτιστα με Kubuntu 6.06, Arch Linux Voodoo και Ubuntu 7.04. Αν υπάρχουν drivers για τον εκτυπωτή σου και τον λειτουργείς μέσω cups(linux printing protocol) δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Το μόνο που μπορεί ενδεχομένως να σου δημιουργήσει πρόβλημα είναι να είναι κακογραμμένα τα libraries για την διανομή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kobi Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Epson D88 χωρίς κανένα πρόβλημα. Από την άλλη ο Cannon i320....no comment! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darthtony Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 δες εδώ για hp εκτυπωτές. εμένα έναν παμπάλαιο deskjet 815C τον υποστηρίζει μόνο σε σειρειακή σύνδεση. κατέβασα τους drivers και δούλεψε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.