capthookb Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Σκέφτομαι να αγοράσω έναν εκτυπωτή και δεν ξέρω τι γίνεται με το Linux. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; Τι πρέπει να υποστηρίζει κτλ; Σκέφτομαι για παράδειγμα τον Minolta PagePro 1350W και στο http://www.linuxprinting.org γράφει οτι works mostly. Υπάρχει περίπτωση να μην δουλέψει δηλαδή; Έχει κανείς να προτείνει κάποιο εκτυπωτή, μέχρι 150e; Κυρίως για κείμενο τον χρειάζομαι, γιατί μου έχουν φύγει τα μάτια να διαβάζω από το monitor... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Σκέφτομαι να αγοράσω έναν εκτυπωτή και δεν ξέρω τι γίνεται με το Linux. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; Τι πρέπει να υποστηρίζει κτλ; Σκέφτομαι για παράδειγμα τον Minolta PagePro 1350W και στο http://www.linuxprinting.org γράφει οτι works mostly. Υπάρχει περίπτωση να μην δουλέψει δηλαδή; Έχει κανείς να προτείνει κάποιο εκτυπωτή, μέχρι 150e; Κυρίως για κείμενο τον χρειάζομαι, γιατί μου έχουν φύγει τα μάτια να διαβάζω από το monitor... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Καλό θα είναι ο εκτυπωτής που θα διαλέξεις να είναι στους προτεινόμενους. Το "works mostly" σημαίνει ότι ο εκτυπωτής θα δουλέψει άλλα στο 80-90% των πραγμάτικων του δυνατοτήτων,ίσως με κάποια πολύ μικρά προβλήματα. Πχ. στην δική μου περίπτωση (Canon BJC-3000) που έγραφε επίσης "works mostly" αν θυμάμαι καλά έλεγε ότι υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα με τα χρώματα (πόσο ζωντανά είναι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Καλό θα είναι ο εκτυπωτής που θα διαλέξεις να είναι στους προτεινόμενους. Το "works mostly" σημαίνει ότι ο εκτυπωτής θα δουλέψει άλλα στο 80-90% των πραγμάτικων του δυνατοτήτων,ίσως με κάποια πολύ μικρά προβλήματα. Πχ. στην δική μου περίπτωση (Canon BJC-3000) που έγραφε επίσης "works mostly" αν θυμάμαι καλά έλεγε ότι υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα με τα χρώματα (πόσο ζωντανά είναι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis_wrx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Πολλοί της hp δουλεύουν μια χαρά (ο 1210 μου τουλάχιστον): http://hpinkjet.sourceforge.net/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis_wrx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Πολλοί της hp δουλεύουν μια χαρά (ο 1210 μου τουλάχιστον): http://hpinkjet.sourceforge.net/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Ναι, από οτι βλέπω οι Epson και HP Inkjet δουλεύουν συνήθως. Αν και μάλλον θα πάρω κανένα Lexmark laser ή Brother ίσως, για να μη μπλέκω με μελάνια και ιστορίες.... Τα howto είναι πολύ μεγάλα σε μέγεθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Ναι, από οτι βλέπω οι Epson και HP Inkjet δουλεύουν συνήθως. Αν και μάλλον θα πάρω κανένα Lexmark laser ή Brother ίσως, για να μη μπλέκω με μελάνια και ιστορίες.... Τα howto είναι πολύ μεγάλα σε μέγεθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis_wrx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 έχω ακούσει πάντως ότι Lexmark και linux δεν τα πάνε και πολύ καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 έχω ακούσει πάντως ότι Lexmark και linux δεν τα πάνε και πολύ καλά... το linuxpriting.org δηλαδή δεν τα λέει σωστά; Γιατί γράφει οτι η Lexmark και η Brother είναι εταιρείες που υποστηρίζουν Linux και μάλιστα έχουν έτοιμα πακέτα για αρκετές γνωστές διανομές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makisathanos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Πάντως εγώ με το lexmark 1020 (παληό ινκτζετ μοντέλο) δεν έχω καταφέρει να τυπώσω ούτε γραμμή και ας είναι στις λίστες σε οποιαδήποτς διανομή και αν έχω χρησιμοποιήσει (τελευταία suse 10). Δοκίμασα και αυτά που λέει στο linuxprinting.org αλλά οι γνώσεις μου είναι λίγες φαίνεται και κάτι δεν κάνω καλά. Δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis_wrx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 το linuxpriting.org δηλαδή δεν τα λέει σωστά; Γιατί γράφει οτι η Lexmark και η Brother είναι εταιρείες που υποστηρίζουν Linux και μάλιστα έχουν έτοιμα πακέτα για αρκετές γνωστές διανομές. δεν ξέρω. Δεν το έχω κοιτάξει και πολύ γιατί δεν είχα lexmark ποτέ (έχω έναν Ζ32 αλλά δεν τον χρησιμοποιώ πια)... Σαν φήμη το άκουσα. Θα σου έλεγα να το ψάξεις καλύτερα πριν κάνεις κάποια αγορά πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Γι' αυτό ρωτάω κι εδώ να ακούσω και τις δικές σας εμπειρίες - γνώμες. Κανένα site με συγκριτικά reviews γνωρίζετε; Οχι οτι τα εμπιστεύομαι, αλλά για μια γενική ιδέα καλά είναι. Για τους lexmark ίσως η φήμη ισχύει για τα inkjet μοντέλα, γιατί απ'ότι διαβάζω, οι laser (των περισσότερων εταιρειών) δουλεύουν συνήθως σε Linux. Κι αυτό λόγω του οτι απευθύνονται και σε επιχειρήσεις που πιθανά θα χρησιμοποιούν και Un*x-οειδή λειτουργικά είτε Mac είτε ξέρω γω τι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Η brother ανακοίνωσε οτι στο εξής θα υποστηρίζει linux Brother is now developing drivers which are designed to work on Linux distributions, Redhat, Mandriva(Mandrake), SuSE, Debian and FedoraCore. We have developed two types of driver: LPR drivers and CUPS drivers. link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ πάντως με τρία πολυμηχανήματα της Hp δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα. Λειτουργούν άψογα με hplip και cups. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.